Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сьогодні можна вдало поєднувати риболовлю і відпочинок з сім'єю

Спорт - традиційні чоловічі захоплення. Одне погано - вирватися на природу вдається тільки у вихідні та свята, коли, здавалося б, саме час побути з родиною. Спорт - традиційні чоловічі захоплення

Дуже складно вибрати між своїм захопленням і близькими людьми. Насправді це і не потрібно - є можливість об'єднати ці дві складові свого життя.

Ви ніколи не думали про те, щоб взяти з собою сімейство на риболовлю? Напевно немає, адже дружина і діти будуть відволікати, розполохають рибу і можуть зіпсувати все задоволення. Є спосіб всього цього уникнути. Сьогодні можна разом зі своїми близькими відправитися на організовану риболовлю в рибальському клубі або рибальському селі. Для справжнього рибалки в таких місцях є ставок з різними видами риби, а для його гостей - альтанка, стіл, мангал і невелика веранда. Так що поки ви будете сидіти з вудкою на березі, сім'я знайде чим зайнятися: приготує шашлик, прогуляється по лісі, діти пограють на обладнаному майданчику або погодують каченят і курчат в міні-зоопарку. Ну а якщо дружина або діти захочуть долучитися до хобі глави сімейства, організатори видадуть їм все необхідне.

Як правило, в такі місця приїжджають на весь день. Особливо завзяті рибалки можуть взагалі заїхати напередодні і залишитися на рибалці з ночівлею, щоб захопити ранковий і вечірній кльов. Для таких випадків зазвичай на території є невеликий готель або котеджі. А днем, коли клювання не найкращий, можна і розслабитися: приготувати на вугіллі свій улов, позасмагати. До речі, можна попросити місцевого шеф-кухаря закоптити деякі екземпляри - така послуга теж нерідко виявляється.

Звичайно, обійдуться такі вихідні не так дешево, як рибалка на природі. Плюс доведеться заплатити за вагою за виловлену рибу - зазвичай в плату за можливість посидіти з вудкою вже входить певна кількість риби, але якщо улов виявиться дуже великим, доведеться доплатити за «зайві» кілограми. У підсумку сума виходить чималенька. В цьому випадку стане в нагоді кредитна карта. Вона стане виходом для тих, хто не хоче або не має можливості викладати всю суму за такий відпочинок відразу. Вибір кредитних карт сьогодні більш ніж широкий. Наприклад, у ЗАТ КБ "Сітібанк" подібних пропозицій близько десятка - види кредитних карт представлені на сайті банку http://www.citibank.ru/russia/cards/rus/main.htm .

Маючи зручний платіжний засіб, можна не думати про гроші і просто насолоджуватися відпочинком на природі разом з сім'єю.

Реклама

9 серпня 2014 о 15:43

Ви ніколи не думали про те, щоб взяти з собою сімейство на риболовлю?

Новости