Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Американці розповіли про речі, які необхідно взяти в дорожню подорож

Американські інтернет-користувачі, які мають досвід дорожніх подорожей, поділилися знаннями про те, які речі необхідно взяти з собою в довгу поїздку на авто

Американські інтернет-користувачі, які мають досвід дорожніх подорожей, поділилися знаннями про те, які речі необхідно взяти з собою в довгу поїздку на авто.

Як відомо, США - одна з кращих країн для автотуризму (змагатися могла б тільки Росія, але дороги у нас далеко не такі хороші). Багато путівники включають поїздку «від океану до океану» в список речей, які ну просто необхідно встигнути зробити за своє життя. Американці почали подорожувати за кермом по своїй країні вже дуже давно, так що напевно встигли накопичити солідний досвід, тому, напевно, варто послухати їхні поради.

Про те, що вони беруть з собою в дорогу, розповіли користувачі сайту Reddit .

Більшість коментаторів згадали в списку необхідних речей паперову карту. Якими б гарними не були ваші девайси, не варто покладатися тільки на них. Техніка може дати збій, якщо ви застрягнете в глушині, там може не виявитися зв'язку. На відміну від електронних приладів, паперова карта не підводить ніколи (як правило).

Другий пункт: зовнішнє портативний зарядний пристрій або перехідник, який дозволить заряджати прилади від акумулятора авто. Особливо якщо ви пасажир і у вас є смартфон, планшет, плеєр тощо. Немає нічого приємного в тому, щоб залишитися без цих милих речей в довгій дорозі.

Продовжуючи тему високих технологій. Озаботьтесь тим, щоб вам в дорозі було що послухати. По-перше, мова йде, звичайно, про музику. Закачайте музики стільки, щоб сукупна тривалість пісень перевищувала очікувану тривалість поїздки. По-друге, американські користувачі радять закачати гумористичні шоу. Особливо гостро це в разі, якщо у вас і ваших попутників різні музичні пристрасті, але схоже почуття гумору. Крім того, від музики ви в певний момент можете втомитися і вам потрібно буде переключитися на щось ще.

Примітно, що у автомобілістів в США, судячи з обговорення в Reddit, не надто популярні аудіокниги. Зате один порадник розповів, що вони з дружиною чудово провели час в довгій поїздці, тому що він, будучи в пасажирському кріслі, сам читав їй «Гаррі Поттера» вголос. Хм, здається, це теж непоганий варіант.

У будь-якому випадку, радить один з користувачів, переконайтеся, що вам не доведеться їхати довгі і довгі кілометри в тиші. За словами коментатора, одного разу йому довелося перетинати пустелю в умовах, коли нема чого і не було кого послухати і ні з ким було перекинутися парою слів. Це, за його словами, було жахливо.

Альтернативою різного роду звуків з динаміків може стати, звичайно ж, бесіда з хорошим попутником. Причому головне слово тут - «хорошим». Один з американських автомандрівників радить ні в якому разі не брати в такого роду поїздки людей, які вам неприємні. Під час поїздки вони стануть ще більш неприємними.

Один з цікавих запропонованих способів щодо полегшення тягот довгої поїздки - заздалегідь запланувати цікаві зупинки. Якщо ви розіб'єте свою довгу дорогу на відрізки, вона буде переноситися набагато легше, запевняють американські автотуристи.

Звичайно ж, потрібно взяти з собою закуски і таку кількість води, щоб ви були впевнені, що зневоднення вам не загрожує. Крім того, переконайтеся, що у вашому авто є плед (на випадок холодних ночей). Деякі американці радять брати з собою змінний одяг, навіть купальні костюми (в жарку погоду можна надіти них під час поїздки, а також викупатися, якщо вам зустрінеться відповідний водойму) і спальні мішки (а раптом доведеться ночувати під відкритим небом). І обов'язково слід взяти туалетний папір і паперові серветки.

З неочевидних речей, які навряд чи можуть прийти вам в голову, якщо ви вперше збираєтеся в довгу подорож за кермом, варто відзначити, мабуть, сонцезахисний крем. Американці радять обов'язково запастися їм, якщо має бути тривала поїздка в спекотний сонячний день: руки водія цілком можуть обгоріти.

Новости