Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Виставки в Валенсії: путівник по конференц-центрам у Валенсії, Іспанія

  1. Feria Valencia
  2. Palacio de Congressos Valencia

Можливо, хтось із вас поїде до Валенсії, щоб відвідати якусь виставку в одному з конференц-центрів Валенсії. У центрі Валенсії є два конференц-центру: Feria Valencia і Palacio de Congressos de Valencia. В обох конференц-центрах щорічно проходить маса різних заходів. Можливо, метою вашого візиту до Валенсії буде одна з конференцій. Або ви можете просто дізнатися, які цікаві заходи проходять в місті під час вашого відпочинку в Валенсії.

Ця сторінка містить докладний опис конференц-центрів Валенсії. Адреси, контактні дані, опис і посилання на офіційні веб-сайти конференц-центрів.

Feria Valencia

Feria Valencia був побудований в 1917 році для проведення торгових ярмарків в Іспанії. Цей виставковий комплекс пропонує 231 000 кв.м. Серед заходів, що пройшли в центрі Feria Valencia варто відзначити тиждень моди в Валенсії, автомобільні виставки та виставки товарів для будинку.

Детальна інформація про виставки в центрі Feria Valencia є на офіційному веб-сайті (посилання вказана нижче). Перейдіть по посиланню "Fairs and Events", там буде програма заходів на весь рік. Там також можна клацнути мишкою по кожній окремій виставці, щоб дізнатися конкретну інформацію про неї.

Feria Valencia
Avenida de las Ferias, 1
46035 Valencia, España.

Тел .: +34 96 386 1200

Ел. пошта: [Email protected]

Веб сайт: Офіційний веб-сайт Feria Valencia

Palacio de Congressos Valencia

Palau de Congressos Valencia - це великий конференц-центр. Там є три зали для глядачів, VIP-ложі і повний набір зручностей для ділових людей. Серед заходів в цьому конференц-центрі бувають вистави, медичні конференції та гумористичні шоу.

Якщо ви хочете отримати детальну інформацію про програму заходів в Palacio de Congressos Valencia, то зайдіть на офіційний веб-сайт центру (посилання вказана нижче). Там ви можете перейти за посиланням "Calendar". Клацнувши мишою на назві зацікавив вас заходи, ви отримаєте повне його опис плюс інформацію про покупку квитків.

Palacio de Congressos Valencia
Avenida Cortes Valencianas, 60
46015 Valencia, España.

Тел .: +34 96 317 9400

Ел. пошта: [Email protected]

Веб сайт: Офіційний веб-сайт Palacio de Congressos de Valencia

Якщо ви приїхали до Валенсії на конференцію, то використовуйте будь-яку можливість, щоб відволіктися від справ і подивитися місто Якщо ви приїхали до Валенсії на конференцію, то використовуйте будь-яку можливість, щоб відволіктися від справ і подивитися місто. Почитайте про різних районах міста і виберіть вподобані вам місця. Опис міста і всіх його районів є в нашому путівнику по районам Валенсії .

Валенсія третій за величиною місто Іспанії, це популярне місце для торговельних виставок і бізнес-конференцій. Якщо ви приїхали на конференцію до Валенсії, то має сенс заздалегідь дізнатися, де саме вона буде проходити і, що вона буде з себе представляти. Використовуйте посилання, зазначені в цій статті, щоб дізнатися коли і де будуть проходити ваші конференції.

Новости