Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найрозкішніші круїзні лайнери в світі (Фото)

  1. 10. "Свобода морів" (Liberty of the Seas): $ 800 млн Власником лайнера є Royal Caribbean, відома...
  2. 8. "Незалежність морів" (Independence of the Seas): $ 828 млн
  3. 7. Norwegian Breakaway: $ 840 млн
  4. 6. Королева Марія 2 (Queen Mary 2): $ 880 млн
  5. 5. Мрія Діснея (Disney Dream): $ 900 млн
  6. 4. Фантазія Діснея (Disney Fantasy): $ 940 млн
  7. 3. Norwegian Epic: $ 1,2 млрд
  8. 2. Оазис Морів (Oasis of the Seas): $ 1,4 млрд
  9. 1.Очарованіе морів (Allure of the Seas): $ 1,5 млрд

10. "Свобода морів" (Liberty of the Seas): $ 800 млн

Свобода морів (Liberty of the Seas): $ 800 млн

Власником лайнера є Royal Caribbean, відома норвезько-американська круїзна компанія. "Свобода морів" - один з трьох лайнерів класу "Freedom-class", що плавають в океанах сьогодні. Другий лайнер в серії "Freedom-class" розпочала свою діяльність в 2007 році. Довжина судна становить 338 метрів, висота - 56 метрів над рівнем води. 15-палубне судно може вмістити 4375 гостей і 1360 членів екіпажу. Його особливостями, характерними для класу "Freedom-class", є наступні: гігантська столова, 2101 каюта, спа- і фітнес центри, театр, тренажер для серфінгу, каток, вихрові ванни і три басейни.

Його особливостями, характерними для класу Freedom-class, є наступні: гігантська столова, 2101 каюта, спа- і фітнес центри, театр, тренажер для серфінгу, каток, вихрові ванни і три басейни

9. "Незалежність морів" (Freedom of the Seas): $ 800 млн

Незалежність морів (Freedom of the Seas): $ 800 млн

Власником лайнера "Незалежність морів" теж є компанія Royal Caribbean. Лайнер "Незалежність морів" - це перше судно серії "Freedom-class". Будівництво було завершено в 2006 році. На той час це був найбільший круїзний лайнер. 18-палубне судно може вмістити 4375 гостей і 1360 членів екіпажу. На лайнері є все необхідне для відпочинку, наприклад, тренажер для серфінгу, аквапарк і вихрові ванни.

На лайнері є все необхідне для відпочинку, наприклад, тренажер для серфінгу, аквапарк і вихрові ванни

8. "Незалежність морів" (Independence of the Seas): $ 828 млн

Незалежність морів (Independence of the Seas): $ 828 млн

Третій лайнер із серії "Freedom-class". Лайнер, що належить компанії Royal Caribbean, побачив світ у 2008 році. 15-палубне судно довжиною 340 метрів може вмістити 4370 гостей і 1360 членів екіпажу. Його особливостями є наявність тренажерів для серфінгу, ковзанки, спеціальних стін для альпінізму, майданчики для гри в міні-гольф і вихрових ванн.

Його особливостями є наявність тренажерів для серфінгу, ковзанки, спеціальних стін для альпінізму, майданчики для гри в міні-гольф і вихрових ванн

7. Norwegian Breakaway: $ 840 млн

Norwegian Breakaway: $ 840 млн

Один з новітніх розкішних круїзних лайнерів відправився у свою першу подорож в 2013 році. Власником судна є Norwegian Cruise Line, компанія, штаб-квартира якої знаходиться в штаті Флорида. Побудований корабель був німецькою компанією Meyer Werft за $ 840 мільйонів. В даний час це найбільший круїзний лайнер в порту Нью-Йорка. 1024 кают здатні розмістити 4000 гостей і 1595 членів екіпажу. Його відмінною рисою є величезне простір під відкритим небом, на якому знаходиться поле для міні-гольфу, фітнес центр, аквапарк, джакузі і басейни.

Його відмінною рисою є величезне простір під відкритим небом, на якому знаходиться поле для міні-гольфу, фітнес центр, аквапарк, джакузі і басейни

6. Королева Марія 2 (Queen Mary 2): $ 880 млн

Трансатлантичний крейсер Королева Марія 2 вартістю $ 880 млн належить британо-американської компанії Cunard Line
Трансатлантичний крейсер "Королева Марія 2" вартістю $ 880 млн належить британо-американської компанії Cunard Line. В даний час це круїзне судно працює у напрямку Саутгемптон-Нью-Йорк. 14-палубний лайнер може вмістити 2620 гостей і 1238 членів екіпажу. Його відмітними особливостями є ресторан Britannia, розрахований на тисячі триста сорок сім чоловік, Королівський театр, зимовий сад, а також 14 клубів і фітнес центрів. Довжина лайнера становить 345 метрів, висота - 72 метри над рівнем води. Лайнер "Queen Mary 2" на 45 метрів довше Ейфелевої вежі.

5. Мрія Діснея (Disney Dream): $ 900 млн

Мрія Діснея (Disney Dream): $ 900 млн

Круїзне судно належить компанії Disney Cruise Line, дочірньої компанії Walt Disney Company. "Мрія Діснея" коштує $ 900 млн. Перший круїз на цьому лайнері відбувся в 2011 році і в даний час здійснюються регулярні круїзи на Багами. Судно в цілому має у своєму розпорядженні 1250 каютами, в яких можуть розміститися 4000 гостей і +1458 членів екіпажу. На судні передбачені всілякі види розваг. Більш того, це перший круїзний лайнер, на якому є американські гірки під назвою Aquaduck. Для дітей і підлітків на судні передбачено безліч різних розваг, а нічні клуби і салони порадують дорослих.

Для дітей і підлітків на судні передбачено безліч різних розваг, а нічні клуби і салони порадують дорослих

4. Фантазія Діснея (Disney Fantasy): $ 940 млн

Фантазія Діснея (Disney Fantasy): $ 940 млн

Ще одне судно, що належить компанії Disney Cruise Line. Лайнер був побудований німецькою компанією Meyer Werft за $ 940 мільйонів. Так само, як і всі інші кораблі в Disney Cruise Line, він був створений для сімейного відпочинку і розваги дітей. Судно має 1250 каютами, які знаходяться на 14-палубному судні. "Фантазія Діснея" може розмістити 4000 гостей і 1450 членів екіпажу. Його найбільш вражаючими особливостями є 3-палубне лобі, мармурові та кам'яні підлоги, широкі сходи, рифлені колони і безліч картин і фресок.

Його найбільш вражаючими особливостями є 3-палубне лобі, мармурові та кам'яні підлоги, широкі сходи, рифлені колони і безліч картин і фресок

3. Norwegian Epic: $ 1,2 млрд

Norwegian Epic: $ 1,2 млрд

Власником судна є компанія "Норвезькі круїзні лінії". Судно "Norwegian Epic" здатне розмістити 5853 пасажирів. Вартість корабля складає $ 1,2 млрд, в даний час це третій за величиною корабель в світі. Здійснюючи круїзи по Карибському басейну і Європі, "Norwegian Epic" представляє нову концепцію компанії під назвою "Freestyle Cruising". Серед його численних бортових установок, є номери - студії для індивідуальних мандрівників, розважальні заклади, фітнес і спорт центри, аквапарк, джакузі, басейни, а також понад 20 ресторанів.

Серед його численних бортових установок, є номери - студії для індивідуальних мандрівників, розважальні заклади, фітнес і спорт центри, аквапарк, джакузі, басейни, а також понад 20 ресторанів

2. Оазис Морів (Oasis of the Seas): $ 1,4 млрд

Оазис Морів (Oasis of the Seas): $ 1,4 млрд

Другий за величиною круїзний корабель, в п'ять разів більше "Титаніка", належить компанії Royal Caribbean International. Вартість лайнера "Оазис морів" становить $ 1,4 млрд. У грудні він перший раз вийшов в море і в даний час курсує за маршрутом Флорида-Карибський басейн, пропонуючи велику кількість розваг: поле для міні-гольфу, казино, спортивні майданчики, тематичні парки, 4 плавальних басейни, а також численні бари і клуби. Довжина лайнера становить 360 метрів, висота - 72 метри над рівнем води. Судно майже така ж висока, як Емпайр Стейт Білдінг. Тут на відкритому просторі є свій власний Центральний парк з 1200 рослинами і 56 деревами. "Оазис морів" пишається своїми розкішними каютами, з яких найдорожчим є Королівський Люкс-лофт, вартість якого становить $ 16 600 на людину в тиждень. 18-палубне судно може вмістити 5500 гостей і 2160 членів екіпажу.

18-палубне судно може вмістити 5500 гостей і 2160 членів екіпажу

1.Очарованіе морів (Allure of the Seas): $ 1,5 млрд

Очарованіе морів (Allure of the Seas): $ 1,5 млрд

"Чарівність морів" - найбільше і найдорожче пасажирське судно в історії людства, що належить компанії Royal Caribbean International, яка є світовим лідером в організації розкішних круїзів. Судно всього на 5 сантиметрів довше "Оазису морів". 16-палубне судно може розмістити 6296 гостей і 2384 членів екіпажу, що в сумі дає 8680 пасажирів. Серед його унікальних особливостей є перший бортовий льодової ковзанка "Starbucks" і театр, розрахований на 1380 глядачів. Будівництво такого неперевершеного чудо-корабля обійшлося в $ 1,4 млрд. До послуг гостей надається Центральний парк, такий же, як і на "Оазисі морів", двопалубний танцювальний зал, скеледроми, басейни і джакузі.

До послуг гостей надається Центральний парк, такий же, як і на Оазисі морів, двопалубний танцювальний зал, скеледроми, басейни і джакузі

newsyou.info

Новости