Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

WLPPR - шпалери для iPhone з супутниковими фото Землі, від яких захоплює дух

Вбудовані шпалери iOS дуже круті, але у них є один недолік. Apple поставила зависоку планку якості, і знайти альтернативні фони, які не поступаються стандартним, досить складно. З WLPPR цю проблему можна вирішити раз і назавжди.

Чудовий сервіс WLPPR, створений провідним дизайнером «Яндекса» Сергієм Мінкін, існує вже давно . Там зібрані супутникові знімки найцікавіших місць нашої планети, які так і просяться на робочий стіл. І ось недавно у WLPPR з'явилося мобільний додаток для iPhone.

Всі зображення розбиті на колекції, які, завдяки зручному інтерфейсу і управління жестами, можна переглядати як красиву галерею. Знімок кожного місця забезпечений інформацією про нього, його можна додати в закладки і, зрозуміло, скачати для установки в якості шпалер . Важливо, що всі колекції регулярно поповнюються, приблизно раз на тиждень там з'являються нові фото.

До речі, знімки WLPPR не обмежуються Землею, тут також є красиві супутникові фото Марса та інші колекції. Всього їх зараз чотири. Одна безкоштовна, одну можна розблокувати за шаринг в соцмережі. Решта дві відкриваються через вбудовані покупки по 59 рублів за кожну. За 279 рублів можна отримати доступ до всіх колекцій, навіть до тих, які з'являться в майбутньому.

WLPPR безкоштовно і зараз є тільки для iPhone (шпалери адаптовані під всі моделі), але в планах розробників є також версії для Android і iPad.

Ціна: Безкоштовно

PS Уже зовсім скоро на сайті з'явиться ексклюзивна колекція шпалер для десктопів, куди увійдуть знімки, яких немає в додатку.

Новости