Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

освіту в новій зеландії - навчання, навчання в новій зеландії для українців - мовні курси - англійська мова

  1. Мовні курси в Новій Зеландії для студентів
  2. Переваги навчання в Новій Зеландії?
  3. Терміни поступлення?
  4. Які професії є найбільш затребуваними на ринку Нової Зеландії?
  5. Список підготовчих центрів Нової Зеландії
  6. Мовні курси в Новій Зеландії для дорослих

дітям

Home Tuition

Назва Місто Вік Вартість в тиждень Home Language International Окленд, Крайстчерч 5-17 років від 1355US $

студентам

Мовні курси

Мовні курси в Новій Зеландії для студентів

Назва Місто Вік Вартість в тиждень

Окленд

від 16 років

від 3945 грн

Окленд, Крайстчерч

від 16 років

від 3 830 грн

-

Ви - студент, який прагне до вдосконалення своїх навичок, розширення зони комфорту і зростання власних можливостей? Ви любите пригоди і мислите нестандартно? Мовні курси для студентів в Новій Зеландії - це прекрасний шанс вивчити англійську мову в його рідній мовному середовищі, в теплій і безпечній країні з захоплюючими видами і високими показниками рівня життя.

Мовні школи Нової Зеландії є великими авторитетними центрами міжнародних мовних організацій і пропонують якісні програми з міжнародних методиками: курси загальної англійської мови різної інтенсивності, бізнес - англійська, академічна англійська, підготовка до IELTS / TOEFL, індивідуальні заняття.

Під час навчання на курсах у Вас буде можливість в повній мірі оцінити краси цієї далекої острівної країни і якісно підвищити рівень знання англійської мови в Новій Зеландії.

Мовні курси студентам

Назва Вік Мова Програми Eurocentres від 16 років Англійська мова Мовні курси студентам LSI від 16 років Англійська мова Мовні курси студентам

Мовні курси дорослим

Назва Вік Мова Програми Eurocentres від 16 років Англійська мова Мовні курси дорослим LSI від 16 років Англійська мова Мовні курси дорослим

Права на матеріали даної статті належать ТОВ «БЕК Дніпропетровськ». Авторство підтверджено Google.

Home Tuition

Назва Місто Вік Вартість в тиждень Home Language International Окленд, Крайстчерч від 16 років від 28 710 грн

Підготовка до університетів

Підготовка до університету в Новій Зеландії - екзотика, доступна кожному!

Отримання вищої освіти в Новій Зеландії з кожним роком стає все більш і більш популярним серед українських студентів Отримання вищої освіти в Новій Зеландії з кожним роком стає все більш і більш популярним серед українських студентів. Для того, щоб отримати вищу освіту в Новій Зеландії, попередньо необхідно пройти підготовку до університетів Нової Зеландії. Підготовка до вступу в ВНЗ Нової Зеландії займає дуже важливий етап перед тим, як стати студентом одного з найкращих ВНЗ цієї країни.

Переваги навчання в Новій Зеландії?

  1. Навчання ведеться за британською системою, яка визнана у всьому світі однією з кращих освітніх систем.
  2. Конкурентоспроможна вартість навчання в порівнянні з Великобританією і США, в середньому на 15 - 20% нижче.
  3. Держава суворо стежить за якістю послуг, що надаються в усіх навчальних закладах.
  4. Можливість працювати під час навчання.
  5. Різноманітні можливості для проведення дозвілля студентів, а також всебічного розвитку особистості.
  6. Вартість проживання значно нижче, ніж, наприклад, в Австралії і країнах Європи.
  7. Функціонуюча імміграційна програма, яка допомагає отримати посвідку на проживання в Новій Зеландії для випускників університетів. Після закінчення 3-річного навчання в університеті існує можливість отримання дозволу на роботу від 2-х до 5-ти років з подальшим отриманням громадянства.
  8. Високий рівень життя, практично відсутні злочинність і корупція. Окленд входить в ТОП-10 кращих для життя міст в світі.
  9. М'який клімат, красива природа, привітні і гостинні жителі залучають іноземних студентів.

Як вступити до університету Нової Зеландії?

Система середньої освіти в країнах СНД не відповідає системі освіти в англомовних країнах. Тому, щоб вступити в один з університетів Нової Зеландії, необхідно закінчити підготовчу програму вступу до університету, яка послужить стартовим майданчиком навчання на бакалавраті. Така програма називається Foundation.

Foundation - однорічна програма навчання, яка готує українських студентів до навчання в університетах Нової Зеландії. Для того, щоб вступити на програму Foundation, студенти повинні закінчити повну середню освіту, отримати атестат, а також здати академічний іспит IELTS / TOEFL для визначення рівня володіння англійською мовою. Під час навчання на підготовчій програмі навчання Foundation студенти значно покращують мовні вміння і навички до запитуваних університетів вимог, а також вивчають академічні предмети безпосередньо пов'язані з їх майбутньою спеціальністю.

Терміни поступлення?

Надходження на підготовчу програму - це важливий і копіткий етап, в якому слід передбачити абсолютно всі нюанси, щоб вступити в бажаний університет. Студентам слід почати процес надходження на підготовчу програму за 1 - 2 роки, щоб вчасно розпочати навчання.

Які професії є найбільш затребуваними на ринку Нової Зеландії?

Найбільше фахівців потрібно в телекомунікаційний сектор, а також в сектор інформаційних технологій. Також затребувані професійні послуги, сфера будівництва, освіту, продажу та держслужба.

Права на матеріали даної статті належать ТОВ «БЕК Дніпропетровськ». Авторство підтверджено Google.

-

Список підготовчих центрів Нової Зеландії

Назва Місто Вік Програми Taylors College Окленд від 17 років

Pre-Foundation Program, Foundation Year

-

дорослим

Мовні курси

Мовні курси в Новій Зеландії для дорослих

Назва Місто Вік Вартість в тиждень

Окленд

від 18 років

від 6 945 грн

Окленд, Крайстчерч

від 18 років

від 6 830 грн

-

Вивчення англійської мови в Новій Зеландії стане безцінним досвідом для кожного. Англійські мовні курси для дорослих в Новій Зеландії - це вибір вічних експериментаторів, завжди йдуть своєю дорогою, «мандрівників в душі». Вивчати мову сюди відправляються люди, які постійно перебувають в процесі самовдосконалення і готові відправитися в такий далекий і прекрасний куточок земної кулі.

Різноманітні програми (загального, академічного, бізнес - англійської різної інтенсивності, підготовки до IELTS і TOEFL, індивідуального навчання) в поєднанні з англомовних мовним середовищем дозволять максимально ефективно засвоїти англійську мову.

Вигідне розташування мовних шкіл Нової Зеландії дає можливість пройти навчання в прекрасних новозеландських містах - багатонаціональному острівному місті Окленді, місті вітрил і мореплавців, і культурному центрі Крайстчерчі, сформованому під впливом європейської і азіатської культур.

Різноманітні ландшафти Нової Зеландії з її тисячами островів, згаслими вулканами, засніженими вершинами гір, кришталево чистими озерами в оточенні безкрайнього океанського простору здивують будь-якого, хто ступить на цю землю. Повірте, ця гостинна країна виправдає всі ваші очікування!

Повірте, ця гостинна країна виправдає всі ваші очікування

Права на матеріали даної статті належать ТОВ «БЕК Дніпропетровськ». Авторство підтверджено Google.

Терміни поступлення?
Які професії є найбільш затребуваними на ринку Нової Зеландії?
Ви любите пригоди і мислите нестандартно?
Переваги навчання в Новій Зеландії?
Як вступити до університету Нової Зеландії?
Терміни поступлення?
Які професії є найбільш затребуваними на ринку Нової Зеландії?

Новости