Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Хороша робота в Канаді без вищої освіти - легко!

Ну що ж, мені вдалося привернути вашу увагу заголовком. Але я не жартую, така робота дійсно існує. Подорожуючи по BC, ми зустріли багато цікавих людей. До того як приїхати в винний рай Osoyoos, ми заїхали в місто #rockcreek . Сидимо, значить, снідаємо у струмка, дивимося, навпаки якийсь мужик копає щось і через сито проціджує ... Вгадайте, що він робив))

Шукав золото !! Справа в тому, що в цьому місті і саме в цьому струмку 150 років тому два солдата знайшли шматок золота. З того моменту тут золота лихоманка. Причому до цих пір. Правда, вся земля 100500 раз перерита і проціджений, так що знахідки тепер крихітні, а саме невеликі хлопавки) але люди до цих пір там копаються в надії знайти золотий nugget - це чистий шматок металу :) До речі, звідси і пішла назва курки в сухарях - нагеттси, тому що вона схожа за формою на nugget . Деяким везунчикам вдається за літо знайти собі стільки золота, що вони не працюють аж до наступного літа! Але попередньо потрібно купити ліцензію на копання і пошук золота в цих місцях.

Ще одна з можливостей швидко заробити - це збирати фрукти і овочі в сезон врожаю. Таких людей називають pickers, ми з ними зустрілися на одному з кепграундов поруч з Oliver. Причому люди були з усіх куточків Канади, навіть зустрілися французи, які скаржилися на біса дороге канадське вино ( «Краще б ми своє з Франції привезли»). У день ці хлопці отримують від 200 до 500 $ в залежності від кількості зібраного. Потрібно дуже швидко збирати урожай і буде вам відмінний заробіток - спритність рук і ніякого чаклунства (і вищої освіти).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робота в Канаді: зарплати, кращі професії і як влаштуватися

Від редакції:

Дорогі читачі, у нас на сайті ви маєте можливість завести свій ексклюзивний блог на будь-яку тему пов'язану з Канадою. Якщо ви зацікавлені, то напишіть нам на [email protected]

Інші блоги про Канаду доступні по цим посиланням

Новости