Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Трамп заявив про надмірній м'якості Обами до Росії з питання про Крим

Раніше в Білому домі повідомили, що американський президент чекає від Москви повернення Криму Україні Раніше в Білому домі повідомили, що американський президент чекає від Москви повернення Криму Україні   Фото: ТАСС, Донат Сорокін   Москва

Фото: ТАСС, Донат Сорокін

Москва. 15 лютого. INTERFAX.RU - Президент США Дональд Трамп вважає, що його попередник Барак Обама проявив м'якість по відношенню до Росії в питанні про Крим.

"Крим був узятий Росією при адміністрації Обами. Чи не був він занадто м'який по відношенню до Росії?" - написав Трамп в твіттері.

Напередодні прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив , Що президент США Дональд Трамп займає "жорстку" позицію щодо Росії, чекаючи від Москви повернення Криму і активної участі в деескалації на Україні. "Він продовжує піднімати питання, пов'язане з Кримом, захоплення якого допустила попередня адміністрація", - додав Спайсер.

Після цього голова Держдуми В'ячеслав Володін заявив, що необхідно почути від самого Трампа його позицію по Криму, оскільки висловлювання його прес-секретаря можуть неповно висловлювати точку зору президента.

Чи не був він занадто м'який по відношенню до Росії?

Новости