Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Історія афро-кубинського танцю

  1. Афро Перед кубинцем
  2. Як африканський Танець Діставався до Куби?
  3. Іспанія І Фламенко
  4. Як відноситься до темношкірих кубинцям Танець Почався
  5. Який стосується темношкірим кубинцям Танець Сьогодні
  6. Де Ви можете Вивчити відноситься до темношкірих кубинцям Танець

Історія відноситься до темношкірих кубинцям Танцю. Який стосується темношкірим кубинцям танець, як багато інших латинських танців, має удар водіння і змушує Вас рухати своїм тілом ритмічно. Це стало популярним на всьому протязі Сполучених Штатів і також в Європі. Є багато шкіл і організацій, які пропонують класи і фієсти, де Ви можете хвалитися своїми навичками.

Афро Перед кубинцем

Танець в Африці почався перед початком зареєстрованої історії. Згідно африканцеві Dance-Music.com, племінні танці були вираженням почуття любові, вони використовувалися в залицянні і перед війною. Вони також мали релігійні значення і використовувалися, щоб допомогти вилікувати хвороби. Той, дійсно об'єднуючий фактор в африканському танці, є силою барабанів і ударних інструментів як фон до руху тел танцюристів.

Як африканський Танець Діставався до Куби?

Христофор Колумб фактично приземлився в Кубі в 1492. Він вимагав острова як іспанської колонії. Спочатку, амеріндов, які були уродженцями Куби, яка працювала плантації цукру і каву. Однак, оскільки індійці померли і потреба в робочій силі зросла, раби були імпортовані з Африки, щоб заповнити порожнечу. Вони принесли з ними свої рідні африканські ритми.

Іспанія І Фламенко

Фламенко був введений в Іспанію в 15-му столітті циганами, які приїхали в андалусійского область зі Східної Європи. У цих циган була багата історія вираження через музику і танець. Одного разу в Іспанії вони змішувалися, і нова яскрава розвинена форма танцю. Саме цей Фламенко іспанські завойовники приніс з ними до нового світу.

Як відноситься до темношкірих кубинцям Танець Почався

Який стосується темношкірим кубинцям танець був спочатку розвинений зі змішуванням африканського танцю рабів і фламенко іспанських власників. І форми танцю є захопленими і вимагають, щоб учасники рухали своїми тілами енергійно.

Який стосується темношкірим кубинцям Танець Сьогодні

Кубинці приїжджали до Сполучених Штатів багато років. З 1959, коли Фідель Кастро прийшов до влади на Кубі, потік перетворився в річку. Оскільки ці кубинці прибутку, KET.org зазначає, що ці іммігранти вводили частину своєї культури, включаючи відноситься до темношкірих кубинцям танець, в пануючу тенденцію американської життя.

Де Ви можете Вивчити відноситься до темношкірих кубинцям Танець

Який стосується темношкірим кубинцям танець жодним чином не обмежений латинської спільноті. Ви можете брати уроки в громадських центрах і танцювати студії. Багато університетів, таких як Університет Гумбольдта, пропонують класи в відноситься до темношкірих кубинцям танці для кредиту коледжу. Є також клуби, присвячені історії та практиці танцю.


Історія amisha patel
Історія мультиплікації в Малайзії

Як африканський Танець Діставався до Куби?

Новости