Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"МастерШеф": Хто покинув шоу в 12 випуску

На каналі СТБ в 12 випуску "МастерШеф. Підлітки" учасники шоу змагалися за місце на проекті На каналі СТБ в 12 випуску МастерШеф

Битва "чорних" пройшла в стилі залізничного вокзалу: під гудки потягів і сигнали семафора, передає Depo.ua з посиланням на СТБ.

Підлітки чекали свою чергу готувати на імпровізованому "пероні" і строго по сигналу семафора могли пройти через шлагбаум. І хоча поверхонь було чотири, як і самих учасників, все ж за кожною міг стояти і виконувати певний процес лише одна людина. Зрозуміло, що за право вийти до тієї чи іншої поверхні починалася справжня війна. Єдиним виходом було домовитися і виручати один одного.

Артур Маляренко готував восьминога з диким рисом і соусом з молодого горошку, кукурудзою і шиїтаке. Олегу Пархоменко слід приготувати тунця з раддікіо, бебі-морквою, соусом з цвітної капусти і смаженими перепелиними яйцями. Мирослава Стандратюк отримала глазуровану свинину в кленовому сиропі з карамелізованими яблуками і кремом з гарбуза. Ярославу Вархоляку дісталися курячі мітболи в беконі, фуа-гра, чіпси з французького картоплі з соусом з болгарського перцю і гречаний пила.

У підсумку судді відзначили, що страви Артура і Олега були ідеальними, і хлопці отримали свої білі фартухи. А ось страви Ярика і Мирослави такого захоплення у журі не викликали. Ярослав приготував недостатньо соусу і презентував блюдо неохайно. Мирослава зі свого боку неправильно приготувала основний інгредієнт - свинину. Однак Ярик вдалися мітболи, фуа-гра та пила - головні компоненти страви, тому він повернув свій білий фартух. А ось свинина Мирослави вийшла недожаренной і дуже жирної, що стало фатальною помилкою, і дівчина покинула проект.

А ось свинина Мирослави вийшла недожаренной і дуже жирної, що стало фатальною помилкою, і дівчина покинула проект

Нагадаємо, в столичній підземці можна покуштувати рибу з овочами і котлету "Метро" .

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости