Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як приготувати трубочки листкові з кремом з згущеного молока

  1. Інгредієнти на 18 штук

Трубочки з листкового тіста з кремом ... Це як повернення в дитинство ... У пам'яті так і спливають спогади, як завжди після садка ми з мамою заходили в магазин і купували це тістечко, чомусь я саме йому віддавала перевагу, я навіть пам'ятаю скільки воно коштувало - 22 копійки! Ех, така ностальгія за тими безтурботним часам, коли дерева були такими великими, світ таким позитивним ... і ніяких занепокоєнь про зайві кілограми. Ніжні, шаруваті, рум'яні з смачним кремом трубочки з листкового тіста - хороший привід зібратися з друзями за чашкою чаю і згадати щасливе дитинство. І ще з дитинства чомусь згадується рецепт рогаликів з начинками з різного варення, які любила готувати мама по суботах.

Категорія: випічка
Категорія: випічка.

Час приготування: близько

1 години.

Інгредієнти на 18 штук

  • тісто листкове бездріжджове - 500 г
  • жовток - 1 штука
  • рослинне масло - ½ чайної ложки

для крему:

  • згущене молоко варена - 150 г
  • масло вершкове - 150 г

також:

  • трубочки (металеві конуси)

Рецепт приготування листкових трубочок з кремом

  1. Тісто листкове бездріжджове розморозити. Краще для приготування трубочок взяти тісто пластом найбільшої довжини. Нарізати тісто довгими смужками шириною 1 сантиметр. Листкове тісто необхідно різати гострим ножем.
  2. Трубочки або як їх ще називають металеві конуси змастити злегка рослинним маслом. Якщо у Вас немає таких трубочок, то можна зробити їх, як альтернативний варіант, з складеної в кілька шарів паперу для випічки і скрученої в конус.
  3. Нарізані смужки з листкового тіста накрутити спірально на трубочку, починаючи з вузького кінця і трохи відступивши зверху, прямуючи до широкого. Вийде близько 5-6 витків.
  4. Жовток збити злегка виделкою і за допомогою силіконової пензлика змастити поверхню тіста, накрученого на трубочку. Укласти трубочки з тестом на деко, застелене папером для випічки, яку злегка збризнути холодною водою.
  5. Випікати трубочки з накрученим тестом в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці до зарум'янювання тесту, близько 15-20 хвилин, все буде залежати від працездатності Вашої духовки.
  6. Спечені листкові трубочки вийняти з духовки, зняти з металевих конусів (знімаються вони дуже легко), дати повністю охолонути.
  7. Ось яка листкова трубочка всередині.
  8. Поки трубочки з листкового тіста остигають, приготувати крем для трубочок. У глибоку чашку викласти варене згущене молоко і додати вершкове масло. Збити згущене молоко з вершковим маслом за допомогою міксера до утворення крему.
  9. Викласти приготований крем в кондитерський мішок з широкою насадкою або в кондитерський шприц, наповнити кремом вже добре остиглі трубочки з листкового тіста. Скласти трубочки з листкового тіста з кремом на блюдо і поставити хвилин на 30-50 в холодильник.
  10. Декілька порад:

    • Ви можете наповнити трубочки з листкового тіста будь-яким іншим кремом на Ваш смак: заварним кремом , Білковим і т.д.

    д

Новости