Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вихідні за містом на травневі свята. Огляд вільних котеджів і сільських садиб на 4-13 травня 2012

Вихідні в Білорусі можна і потрібно проводити на природі! Якщо поставити на ваги запорошений, галасливе місто і свіже повітря, шашлики, прогулянки по лісу, та, і взагалі, відпочинок з хорошою компанією: в який бік ваги переважать - очевидно. Зняти котедж на вихідні ще є шанс. Нижче представляємо список вільних білоруських садиб для відпочинку (за даними на 03.05.2012).

Садиба «Ельніца» . Вільна 7-10 травня. 10 у.о. з людини.

з людини

Гостинна білоруська садиба Ельніца знаходиться в 6 км від Мінська в Пуховіческом напрямку. Тут можна влаштувати справжнє свято, зібравши всіх друзів і близьких, тому що місткість тут до 50 осіб. Для спокійного сімейного відпочинку в Білорусі пропонується будинок в оренду на 2-3 спальних місця.

Гості можуть поплавати в критому басейні, сходити на риболовлю, пограти в більярд, попаритися в лазні і багато-багато іншого. Тут створені всі умови для чудового відпочинку!

Зняти садибу «Ельніца» на вихідні можна по телефону: +375 (29) 673-48-45

садиба Кахане . Садиба запрошує на відпочинок 5, 9-13 травня, 20 у.о. з людини на добу

Орендувати будинок для заміського відпочинку під Мінськом (8 км від МКАД) можна в садибі «Кахане». Це місце сподобається любителям риболовлі в Білорусі. Зовсім поруч з територією сільської садиби знаходиться 2 чудових ставка з рибою. А після активного проведення часу біля ставка можна самостійно закоптити рибу.

Після рибалки, прогулянок по природі і смачної вечері можна попаритися в справжній лазні. З урахуванням ночівлі, сільська садиба «Кахане» вміщує в себе до 15 чоловік.

Замовити вихідні в сільській садибі «Кахане» можна по телефону: +375 (29) 682-10-51

VIP котедж «Діброва» . Зняти котедж можна на 10-11 травня. 30 у.о. добу з людини.

VIP котедж «Діброва» розташований всього в 60 км від Мінська, в Столбцовському районі. Будинок оточений сосновим лісом, недалеко протікає річка Німан. Розкішний і затишний триповерховий котедж вміщує до 15 осіб, кожна з 6-и кімнат вишукана і елегантно оформлена.

Упорядкована територія, дитячий майданчики, парковка на 10 автомобілів, і звичайно ж, лазня на дровах! Все це знаходиться в абсолютному розпорядженні гостей VIP котеджу «Діброва»

Зняти VIP котедж «Діброва» на вихідні можна по телефону: +375 (29) 662-51-63

Хутір «В Раубічах» , Садиба запрошує на відпочинок 8-11 травня, 10 у.о. з людини на добу

Хутір «В Раубічах» знаходиться в Логойському напрямку в 20 км від Мінська. Ось де дійсно можна відчути себе в видаленні від зовнішнього світу! Хутір оточують поля і ліси. Садиба здається в оренду компаніям до 15 осіб.

Хутір «В Раубічах» - це справжня панська садиба, вона витримана в стилі тих часів, коли жили вельможі і шляхтичі. Поруч з будинком розташована великий відкритий майданчик з парасолькою, де можна потроїти вечірні посиденьки під відкритим небом.

Відпочинок в садибі «Хутір в Раубічах» замовляйте за телефоном: +375 (044) 717-13-41

Садиба «заїжджий двір» . Вільна з 8 по11 травня. 15 у.о. з людини на добу

Вихідні в Білорусі пропонує провести садиба «заїжджий двір», розташована в 25 км від Мінська. Садиба оформлена в середньовічному стилі і чудово поєднує сільські звичаї і активні розваги.

Сільська садиба для відпочинку в Білорусі «Панський двір» розрахована на 15 осіб, на її території розташований ставок з альпійською гіркою та водоспадом, парковка, барбекю. Господарі заміської садиби пропонують спробувати справжні білоруські страви. які не залишать байдужими. Також для гості садиби можуть пограти в пейнтбол.

Зняти садибу для відпочинку під Мінськом «Панський двір» можна по телефону: +375 (29) 639-70-21

База відпочинку «Експедиція» , Організація відпочинку 5-13 травня. 20 у.о. з людини на добу

База відпочинку «Експедиція» пропонує провести незабутні і незвичайні вихідні в «чумні» містечку. Справжні північні чуми для відпочинку в Білорусі, укомплектовані спальними мішками, туристичними килимками - таке зустрінеш не щодня.

Спеціально для жителів містечка організована зона харчування, яка представляє собою 2 величезні юрти, місткістю до 70 місць, де можна посидіти біля каміна, поспівати караоке, а на дворі обладнані спеціальні майданчики для шашликів. При бажанні можна взяти участь в дегустації оленини і сибірських настоянок.

Незвичайний відпочинок в Білорусі в північних чумах бази відпочинку «Експедиція» можна замовити за телефоном: +375 (44) 558-45-55

Котедж «Сімейна гавань» запрошує на відпочинок 10-13 травня. 15 у.о. з людини на добу

Відпочинок на Нарочи на вихідні - що може бути прекрасніше? Котедж «Сімейна гавань» запрошує в гості любителів білоруської природи. Відчуйте атмосферу самоти і гармонії, прогулюючись по сосновому лісі або уздовж озера Великі Шквашти!

Котедж розрахований на 14 осіб, на його території простора дитяча площадка, також можна зайнятися активними видами спорту. А ввечері посмажити шашлики і повечеряти на літній терасі. І звичайно, не забули в господарі котеджу «Сімейна гавань» і про лазню!

Зняти котедж «Сімейна гавань» на вихідні можна по телефону: +375 (33) 639-25-14

Садиба «Приозерна» . Запрошує гостей 4-6, 7-13 травня. 10 у.о. на добу на людину

Риболовля на Браславських озерах, прогулянка по лісі на велосипеді, оглядова водна прогулу по озеру на човні - все це пропонує садиба «Приозерна». Вона розташована на березі озера Струсто в Браславський районі. Садиба в оренду здається мінімум на дві доби, і це будуть яскраві і насичені вихідні в Білорусі!

Будинок вміщує до 12 осіб, він облаштований і повністю оснащений. У ньому знаходяться 2 спальні, камінний зал, повністю обладнана кухня і санвузол.

Зняти будинок на березі озера можна по телефону: +375 (29) 860-08-74

Садиба «На узліссі» . Замовити відпочинок можна 11-13 травня. 15 у.о. з людини на добу

Вихідні на Браславських озерах запрошує провести сільська садиба «На узліссі». Це місце підійде або для тихого сімейного місця на природі і для невеликої компанії, місткість садиби до 12 осіб, або для тих, хто любить активні види спорту. Господарі садиби сповідують здоровий і активний спосіб життя! На території розташовано два упорядкованих будинку для відпочинку на Браславських озерах.

Простора територія садиби «На узліссі» розрахована і на активні ігри і на затишні посиденьки в веранді. Також у вартість включено відвідування лазні.

Замовити відпочинок в сільській садибі «На узліссі» можна по телефону +375 (29) 893-48-72

Садиба «Орехово» . Здається 10-13 травня. 10 у.о. з людини на добу

Здається будинок в оренду на Браславських озерах, він побудований виключно з екологічно чистих матеріалів, а свіже лісове повітря робить відпочинок в садибі «Орехово» по-справжньому екологічним. Садиба «Орехово» віддалена від села, тому тут можна насолодитися самотою і тишею.

Вирушаючи на садибу «Орехово» можна порадувати себе полюванням і риболовлею, також це місце сподобається любителям баньки «по-чорному»! Оренда лазні включена у вартість.

Замовити відпочинок на Браславських озерах в сільській садибі можна по телефону: +375 (29) 779-94-86

Садиба «Петуховщіна» . Чекає гостей 4-5, 7-13 травня. 15 у.о. з людини на добу

Катання на катамаранах і човнах, активні ігри, рибалка, піші прогулянки ... це лише мала частина того, що може запропонувати для своїх гостей господарі сільської садиби на Браслава «Петуховщіна». Тільки уявіть! Всього в п'ятдесяти метрах від будинку розташовано озеро, зовсім поруч ліс! І найголовніше, навколо тиша і спокій.

У садибі для відпочинку прямо на березі озера знаходиться два будинки, один з них вміщає 9 осіб, другий -14. У розпорядженні гостей мангали під навісами, альтанки на березі озера, волейбольний майданчик, квадрацикл, більярд ... Незабутні вихідні на садибі «Петуховщіна» гарантовані!

Зняти сільську садибу для відпочинку на озерах в Білорусі можна по телефону: +375 (029) 510-54-65

Holiday.by бажає Вам приємних вихідних! Не забувайте залишати відгуки про відпочинок в садибі на нашому сайті!

Новости