Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Метро і МЦК в День міста працюватимуть цілодобово

  1. Метро і МЦК
  2. Наземний транспорт
  3. Приміські поїзди і парковки
  4. Святкова «Трійка»

Цими вихідними столиця святкує день народження. Москвичів чекає різноманітна програма заходів . Гуляння триватимуть з ранку до ночі, а щоб не пропустити найцікавіше, можна скористатися громадським транспортом. Для зручності городян і туристів його графік роботи зміниться. Як саме - читайте в матеріалі mos.ru .

Метро і МЦК

Столичне метро і Московське центральне кільце (МЦК) будуть працювати в День міста, 8 вересня, цілодобово.

«Другий рік поспіль під час святкування дня народження столиці Московський метрополітен і МЦК працюватимуть без нічної перерви. Робимо це два рази міста - в День міста і на Новий рік. Двері станцій будуть відкриті для всіх пасажирів всю ніч з 8 на 9 вересня. При цьому навіть самій пізно вночі, з 01:00 до 5:30, інтервали між поїздами складуть від 3,5 до 10 хвилин », - розповів заступник Мера Москви, керівник Департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури міста Москви Максим Ліксутов .

Москвичі та гості столиці зможуть з комфортом дістатися до фестивальних майданчиків, не пропустити найцікавіші шоу, а потім повернутися додому.

Наземний транспорт

Автобуси, тролейбуси і трамваї працюватимуть в ці вихідні, як в будні. Додатковий рухомий склад буде задіяний на найбільш затребуваних маршрутах. Також пасажири зможуть скористатися 13 нічними автобусами.

8 вересня на московських дорогах зміниться 17 маршрутів, а 9 вересня - 23. Детальну інформацію можна знайти на сайті Мосгортранса в розділі «Зміни маршрутів» .

Наземний міський транспорт 9 вересня триватиме працювати за графіком буднього дня

Приміські поїзди і парковки

Приміські поїзди 8 і 9 вересня будуть курсувати в звичному для вихідних режимі - без денної перерви і з додатковими зупинками. Чи не зміниться і режим роботи міських парковок. У неділю водії зможуть залишити машину в зоні міської парковки безкоштовно, як і завжди. А в суботу співробітники Центру організації дорожнього руху просять водіїв не забувати оплачувати паркінг.

Святкова «Трійка»

На стійках «Живе спілкування» і в сувенірних магазинах метро городяни зможуть придбати брелоки «Трійка», прикрашені видами старої Москви. Сувенірна продукція випущена спеціально до Дня міста.

«Буде п'ять варіантів дизайну. На одних брелоках, наприклад, буде зображений Великий театр, на інших - Державний історичний музей. У продаж надійде спочатку 300 таких брелоків, а відтак додаткове партія - 10 тисяч », - повідомив Максим Ліксутов.

Новости