Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як заново закохати в себе чоловіка: поради психолога

  1. Постарайтеся виглядати привабливо в його очах
  2. Частіше хваліть свого чоловіка
  3. Передохніте від решти родини
  4. Запропонуй йому внести різноманітність
  5. Не давайте посилюватися повсякденності

Сьогодні сайт ko6e4ka.ru обговорить, як заново закохати в себе чоловіка. На жаль, тимчасове охолодження в шлюбі - не таке рідкісне явище. Трапляється, що через кілька місяців або навіть років після весілля, коли ти все ще літаєш на крилах любові і намагаєшся бути поруч зі своїм чоловіком, помічаєш, що він став холодніше і холодніші.

Як же тоді повернути любов і закохати його в себе знову?

Звичайно, часто багато хто починає підозрювати найгірше в чоловіка, але, як не дивно, зазвичай причина такої поведінки лежить в набагато більш безпечною площині. Чоловік може просто звикнути до нового укладу життя разом з вами і тому почати ставитися до всього з байдужістю - про що хвилюватися, якщо його все влаштовує? Хоча це не означає, що його любов згасла - він просто не знаходить приводу і причини її проявити, адже, в силу виховання, чоловіки набагато менше схильні до спонтанних проявів емоцій. Але, все ж, якщо хочеться, щоб почуття спалахнули знову, то для цього ми зібрали найефективніші поради про те, як заново закохати в себе чоловіка.

Постарайтеся виглядати привабливо в його очах

Найчастіше однією з проблем довгого шлюбу стає побут. Природно, будь-який одружений чоловік частіше бачить перед собою втомлену дружину після роботи і в домашньому одязі, а не ту повітряну красуню, якій вона була на весіллі. У той же час, багато жінок і до, і після весілля охоче вбираються «на вихід».

Спробуй внести різноманітність в усталену домашню схему і наряд спеціально для чоловіка - покажи йому, що ти хочеш бути красивою не тільки для сторонніх людей, а й для нього, і що для тебе важливо, щоб він теж закохався в тебе і дивився у захваті.

Спробуй внести різноманітність в усталену домашню схему і наряд спеціально для чоловіка - покажи йому, що ти хочеш бути красивою не тільки для сторонніх людей, а й для нього, і що для тебе важливо, щоб він теж закохався в тебе і дивився у захваті

Частіше хваліть свого чоловіка

Намагайся проявляти увагу до нього, його справах і захопленням. Звичайно, до шлюбу і в перші місяці після ви закохані і захоплені одне одним і з цікавістю прислухаєтеся до всього, що хочете розповісти один одному, будь це кумедні історії з дитинства. Згодом спілкування один з одним приїлося, і багато хто вже прожили деякий час разом пари реагують на розповіді партнера хіба що невиразним угуканьем.

Як довели психологи, чоловікам дуже важливо схвалення оточуючих, особливо близьких - це проглядається в хлопчиках, які прагнуть поділитися своїми досягненнями з рідними, ще з дитинства. А так як одним з найближчих людей після одруження для чоловіка стає дружина, то і від неї він очікує уваги до того, чим він займається і захоплюється.

Так що, якщо ваш чоловік не в міру холодний і байдужий до вас, не варто ображатися і замикатися в собі - цим ви тільки погіршить ситуацію, тоді як пара питань про те, чим він зараз зайнятий або захопився, може легко розрядити сімейну атмосферу і міцніше закохати в себе чоловіка. До того ж, і ви можете відкрити для себе щось нове - ніколи не буде зайвим з інтересом послухати свого чоловіка.

Передохніте від решти родини

Цю пораду можна вдало поєднати з попереднім: якщо є можливість і бажання пожвавити відносини і знову закохати в себе чоловіка, то сайт ko6e4ka.ru підкаже, як це зробити.

Так, виберіть той день, який ти зможеш витратити на себе і чоловіка. На цей день варто відправити дітей, наприклад, до бабусь і дідусів і домовитися з ними, що вони не будуть вас турбувати, тільки якщо не станеться якоїсь непередбаченої неприємності (в житті буває всяке, і від такого не застрахований ніхто).

Але, все ж, в більшій частині випадків все складається вдало і такий день ти можеш витратити на ваші з чоловіком улюблені заняття, які допоможуть закохати його в тебе, пам'ятай, наприклад, де ви гуляли і які фільми дивилися до весілля і спробуй освіжити ці спогади .

У кожної пари напевно є «свої» місця і речі, з якими пов'язані найсвітліші спогади ніби першого поцілунку або пропозиції одружитися - нехай чоловік згадає про них. Адже через якийсь час з початку шлюбу він міг привчитися сприймати його, як рутину в циклі «робота-дім-робота». Покажи йому, що та любов, з якою ви укладали шлюб, нікуди не поділася, і ти все ще можеш бути для нього такою ж привабливою і веселою дівчиною, як та, на якій він одружився і в яку закохався.

До того ж, такий приємний день незайвим буде і закінчити в ліжку ... Втім, про це якраз буде наступна порада.

Запропонуй йому внести різноманітність

Через кілька років життя в шлюбі заняття любов'ю теж може дещо приїстися і перетворитися з подружній обов'язок, який віддають наспіх і без особливого задоволення - це підтверджують і психологи, і звичайні життєві спостереження. Зазвичай так трапляється тому що і чоловік, і дружина бувають занадто зайняті денними справами, роботою, дітьми і так далі - тут вже вечорами хочеться хіба що швидше лягти спати, а не грати в спокусників!

Але, якщо перед тим ви добре провели день, присвячений один одному, а не щоденних турбот, то ідея зайнятися любов'ю може виявитися набагато більш цікавою і приємною, ніж ви звикли - може, в чомусь ви навіть заново відкриєте для себе чоловіка. Та й знову закохати його тебе в ліжку буде легше ... До того ж, не соромся запитати у чоловіка, чого йому хочеться - цілком можливо, насправді ви прийдіть у своїх бажаннях в ліжку, але раніше цього не знали. Але, якщо перед тим ви добре провели день, присвячений один одному, а не щоденних турбот, то ідея зайнятися любов'ю може виявитися набагато більш цікавою і приємною, ніж ви звикли - може, в чомусь ви навіть заново відкриєте для себе чоловіка

Не давайте посилюватися повсякденності

Коли ти задумаєшся про те, що зробити, щоб чоловік знову дивився на тебе як на найулюбленішу жінку в його житті, не забувай про те, що для того, щоб закохати його надовго, яскраві враження потрібно постійно освіжати. Так, якщо у вас є можливість провести час удвох, що не закривайтеся на звичних вам обом місцях і ситуаціях.

Наприклад, якщо в якості романтичного жесту ти звикла презентувати своїй половині романтичну вечерю при свічках, спробуй що-небудь нове - наприклад, влаштувати ранковий романтичний пікнік в парку з бутербродами або встати ще до сходу сонця, щоб помилуватися світанком з самого мальовничого куточка вашого міста. По суті, навіть неважливо, що саме ти придумаєш - набагато більше значать нові враження, які освіжать погляд і враження чоловіка від шлюбу з вами.

Користуючись вищенаведеними порадами, ти напевно швидко і просто з'ясуєш для себе, як легко закохати в себе чоловіка, отримавши від цього задоволення. Пам'ятай, що кожна сім'я індивідуальна, і не соромся коригувати їх і підбирати відповідні до вашого чоловіка. Але, якими б порадами ви не скористалися, пам'ятайте, що для того, щоб повернути в вашу сім'ю і шлюб любов і взаєморозуміння, потрібно ще й демонструвати свої почуття - іноді один поцілунок може сказати набагато більше, ніж самий романтичну вечерю зі свічками.

Стаття перевірена і схвалена психологом. Гризлова Ольга Юріївна, спеціальний психолог, стаж 15 років. Детальніше про експерта .

Як же тоді повернути любов і закохати його в себе знову?
Чоловік може просто звикнути до нового укладу життя разом з вами і тому почати ставитися до всього з байдужістю - про що хвилюватися, якщо його все влаштовує?

Новости