Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Португалії з Москви прямим рейсом. Вартість і особливості перельоту

  1. Прямі перельоти з Москви до Лісабона
  2. Найдешевші квитки Москви - в Лісабон
  3. Найдешевші квитки Москви - в Лісабон
  4. Перельоти з пересадками
  5. Найдешевші квитки з Москви до Лісабона в цьому місяці
  6. Чим приваблює Португальська Республіка?
  7. Трохи про Лісабоні
  8. У пошуках пригод - Португалія

Португалія - ​​універсальна країна в плані проведення відпустки. Хоча вона не так популярна в туристичному середовищі як Італія, Іспанія або Франція, бажаючих відпочити тут предостатньо в будь-який час року. Це відмінне місце для відпустки в європейському стилі: і дорослі, і діти знайдуть тут розваги на свій смак. Скільки летіти до Лісабона з Москви прямим рейсом - саме цій темі присвячена наша стаття.

Прямі перельоти з Москви до Лісабона

Зразкове відстань по прямій повітряного сполучення між Москвою і аеропортом Португальської Республіки складає 3770 км.

Прямий переліт з Москви до Лісабона триває 5 ч. 50 хв, а назад зазвичай 5 ч. 25 хв.

Найдешевші квитки Москви - в Лісабон

Авіалайнери з Москви приймають аеропорти наступних міст:

  • Лісабон;
  • Фуншал;
  • порту;
  • Фару;
  • Понту-Делгада;
  • Орта.

Рейсів мало, але вони є. З їх допомогою можна потрапити тільки в столицю - в інші населені пункти Португалії доведеться добиратися вже звідти. Це чартерні авіарейси і під час спаду туристичної активності авіакомпанії взагалі припиняють обслуговувати такі маршрути. Зазвичай «льотний сезон» триває з червня до вересня.

Такі перельоти в основному відносяться до класу «економ», тому на особливий комфорт розраховувати не варто. З огляду на майже 6 годин, проведених в сидячому положенні (особливо якщо ви летите нічним рейсом) - така дорога досить виснажлива. Але все ж авіакомпанії намагаються надати пасажирам кваліфіковане обслуговування, гідний сервіс і максимально можливий комфорт. Ще один плюс - невисока ціна.

Найдешевші квитки Москви - в Лісабон

Оренда авто в Португалії. важливі особливості

Перельоти з пересадками

Оскільки прямі рейси підходять не всім, багато мандрівники і Москви вибирають варіант з пересадками. Він займає більше часу, зате дає можливість відвідати різні європейські міста. До того ж, вартість перельотів зі стиковками іноді дешевше прямих.

Мінімальний час польоту Москва - Лісабон - 7 год. 15 хв. (летить через Прагу).

Зупинки передбачені в:

  • Мадриді;
  • Амстердамі;
  • Франкфурті-на-Майні;
  • Парижі;
  • Мюнхені;
  • Ризі;
  • Лондоні;
  • Цюріху та інших європейських містах.

Тривалість стикування різна і від неї безпосередньо залежить загальна тривалість перельоту. В одному аеропорту ви можете затриматися на 1-2 години, а в іншому - майже на добу. Якщо стикувальний авіалайнер треба очікувати довго - слід подбати про місце для відпочинку. Найкраще ще в Москві забронювати готель в позначеному авіакомпанією місті, а потім зі спокійною душею присвятити час огляду визначних пам'яток, шопінгу або розваг.

Найдешевші квитки з Москви до Лісабона в цьому місяці

Особливості повітряної подорожі

Відстань між Москвою і Лісабоном дорівнює 4 000 км. за прямим повітряному шляху. Такі маршрути обслуговують різні авіаперевізники. Зазвичай цим займаються компанії:

  • TAP Portugal;
  • Трансаеро (нерегулярні рейси з середини травня по жовтень);
  • Уральські авіалінії (одиночні рейси).

Зате послуги з перевезення пасажирів з Москви з пересадкою беруть на себе набагато більше компаній. Це можуть бути Iberia, Аерофлот, KLM Royal Dutch Airlines, Флай Уан, Vueling Airlines, Czech Airlines та інші. Нерідко практикуються спільні перельоти: наприклад, Аерофлот і Finnair.

Авіалайнери здійснюють посадку в аеропорту Портела. Він знаходиться в межах міста. На його території працюють 2 пасажирські термінали і один військовий. Відстань між терміналами значне, тому там постійно ходить автобус.

Потрапити з повітряної гавані в центр можна на громадському транспорті: до послуг гостей столиці міські автобуси і метро. Останнє розташоване в безпосередній близькості від аеропорту. Тим, кому не підходить подібне переміщення, може взяти таксі, або автомобіль напрокат ( докладну статтю про всі нюанси автопрокату в Португалії ).

Чим приваблює Португальська Республіка?

В першу чергу сюди прагнуть шанувальники футболу. Матчі, які проводять на місцевому полі, по праву відносять до розряду найбільш видовищних. Шалена атмосфера, загострення пристрастей і емоцій, нестримний драйв - за цим сюди їдуть вболівальники з усього світу.

Любителі пляжного відпочинку теж не будуть розчаровані. Красиві піщані пляжі, блакитні хвилі і прекрасні погодні умови не поступаються найвідомішим курортних зон світу. Якщо вам подобається дайвінг - ви будете в повному захваті. Узбережжя Атлантичного океану - справжній рай для цінителів підводного плавання і снорклинга.

Ще одне безперечне достоїнство Португалії - місцева кухня. Неймовірно смачні страви з морепродуктів, м'яса і овочів завоювали любов величезної кількості гурманів. Варто спробувати і місцеві вина, що славляться тонким букетом і насиченим смаком. Гостям пропонують найрізноманітніші екскурсії та тури. Також можна провести час в розважальних центрах, парках атракціонів, нічних клубах, дискотеках.

Трохи про Лісабоні

Цей населений пункт - столиця Португалії. За особливу місце розташування він отримав прізвисько «Місто на семи пагорбах». Більшість туристів саме звідси починають своє знайомство з європейською республікою. Місто буквально пронизаний контрастами: старовинні будівлі дивним чином поєднуються з сучасними будинками в химерному і витонченому стилі «ар нуво». Щоб помилуватися мальовничою панорамою, туристам пропонують здійснити сходження на вершину пагорба.

Столиця Португалії дивує панує тут спокоєм: жителі Москви зможуть насолодитися довгоочікуваним спокоєм і тишею. Радушне місцеве населення завжди підкаже дорогу, допоможе знайти потрібний магазин або готель. Не відмовляйте собі в задоволенні пройтися по красивих вуличках: чарівна прогулянка доставить вам масу задоволення. Єдиний нюанс - знадобиться міцна і зручне взуття.

Тут безліч об'єктів старовинної архітектури: палаци, собори, дуже красиві житлові будинки. Невід'ємний елемент міського пейзажу - пам'ятники знатним особам минулих епох. Особливу атмосферу місцевості надає співуча мова корінного населення. Всім закоханим треба обов'язково взяти з собою фотоапарат або відеокамеру - Лісабон просто створений для романтичних фотосесій. Час, проведений в одному з найкрасивіших куточків Португалії, буде незабутнім!

У пошуках пригод - Португалія

Оренда авто в Португалії. важливі особливості

Чим приваблює Португальська Республіка?

Новости