Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ФБР проводить рейди в російськомовних медичних центрах Флориди

  1. Організація пологів на території США

Відразу в двох «російськомовних» медичних центрах Флориди проходять спецоперації ФБР. Як повідомляє портал «Палуба» , Sunny Medical Center і знаменитий бренд «Майамі Мама» користуються успіхом у тисяч жінок з Росії, України, Грузії та інших країн колишнього Радянського Союзу, які з їх допомогою народжували американців. Сьогодні тут відбувається виїмка документів, арешти, затримання, і звинувачення в шахрайстві із страховками.

Агенти ФБР в середу провели рейд в компанії з Холландейл-Біч, що спеціалізується на забезпеченні вагітним жінкам із зарубіжних країн пологів в Америці з метою отримання громадянства, повідомляє телеканал NBC .

У середу вранці агентів бачили в офісі Miami Mama LLC, розташованому в бізнес-центрі на бульварі Холландейл-Біч. Представники ФБР підтвердили, що «проводили в даному районі операцію із забезпечення правопорядку», але не повідомили ніякої іншої інформації.

Клініка Miami Mama рекламує послугу пологів в США для росіян і пропонує підбір лікарів для пологів, Офіси компанії розташовані в Росії (Москва), Україні (Київ) і США (Маямі).

Компанія пропонує опції вартістю від $ 20 000 до $ 53 000, в які включені всі супутні пологів ліки і медичні процедури. Співробітники клініки «Майамі-Мама» забезпечують допомогу російськомовним клієнтам в отриманні віз в США, пошуку житла, відкриття банківських рахунків і отримання для дитини таких документів як картка соціального страхування і свідоцтво про народження.

ВІДЕО: Тур по зубопротезної лабораторії клініки Eureka Dental Group

Послугами клініки користувалися громадяни Росії, України, Казахстану, Білорусі, Азербайджану, Ізраїлю та Киргизії.

Журналісти NBC 6 зв'язалися з менеджером місцевої клініки, згадується на сайті Miami Mama. Він повідомив, що лікар клініки прийняв чотири або п'ять пологів у клієнток компанії, але не робив цього вже близько року. Також він висловив стурбованість репутацією компанії та високої ротацією її персоналу.

Також він висловив стурбованість репутацією компанії та високої ротацією її персоналу

Організація пологів на території США

Sunny Medical Center також користується успіхом у російськомовних мам, що прилітають в США для пологів. Згідно сайту компанії, фахівці центру пропонують різні види УЗД, акушерства, планування сім'ї, гінекології, антивікової медицини і надають послуги педіатрії. Офіс клініки знаходиться в Санні-Айлз-Біч.

Згідно імміграційним законам США, за неправдиві відомості про причини відвідин країни в'їжджають можуть пред'явити звинувачення у візовому шахрайстві, однак «пологовий туризм» технічно не є нелегальним, зазначає телеканал NBC.

"Дитині, народженій в США, відкривається безліч перспектив, серед яких: громадянство, безвізові поїздки по світу, а також маса інших можливостей - від отримання якісної медичної допомоги та престижного американського освіти до можливості жити в будь-якому штаті США", - коментує успіх подібних підприємств Григорій Фінкельсон - президент імміграційної юридичної компанії American Corporate Services, Inc. , Що спеціалізується на організації турів для майбутніх мам , Які прийняли рішення народити в США.

Новости