Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зайняти місце Трансаеро в аеропорту Магадана можуть Аерофлот, ВІМ-Авіа і ЮТейр

Зайняти місце "Трансаеро" в аеропорту Магадана можуть "Аерофлот", ВІМ-Авіа і ЮТейр. Фото: Олександр Крилов, MagadanMedia

Губернатор Магаданської області Володимир Печений заявив про те, що проблем у колимських пасажирів, які вирушають до Москви, не буде. Глава території розповів про переговори, які уряд регіону веде з "Аерофлотом", "ВІМ-Авіа" і "Ютейр", повідомляє ІА MagadanMedia .

На початку вересня російський уряд вирішив передати опинилася в передбанкрутному стані авіакомпанію "Трансаеро" "Аерофлоту".

Передбачалося, що "Аерофлот" купить 75% плюс 1 акцію "Трансаеро" за символічну суму, однак, акціонери "Трансаеро" не змогли у встановлений термін консолідувати необхідний пакет акцій, після чого "Аерофлот" заявив про відмову від оферти.

"Як ви знаєте, компанія" Трансаеро ", на жаль, виявилася в ситуації, яку ми зараз не будемо обговорювати, - зазначив сьогодні на засіданні міжвідомчого штабу з моніторингу та оперативного реагування на зміну кон'юнктури продовольчих ринків глава Колими. - Напередодні у мене відбулася розмова з компанією "Аерофлот", і треба розуміти, що вже в жовтні, швидше за все, в зимовому розкладі заходить компанія "Аерофлот", вона буде літати в Магадан. Звичайно, з точки зору надійності це безперечно добре, а з точки зору обговорення під просо з комерційних перевезень авіакомпанії - це залишається предметом переговорів, по крайней мере, я цю тему з керівництвом компанії в найближчі два дні буду обговорювати ".

Губернатор зауважив, що всім, хто займається комерційними авіаперевезеннями (і авіапартнера і бізнесменам), безумовно, доведеться переорієнтуватися на інші компанії, які починають роботу в нашому регіоні. У тому числі це можуть бути і компанії "ВІМ-Авіа", і "Ютейр".

"Попередні переговори у нас вже відбулися. Тому тут з точки зору можливостей я сподіваюся нічого не зміниться, а з точки зору ціни - це предмет домовленості і тарифної політики компаній, які будуть літати.

Як розповіла в ексклюзивному інтерв'ю ІА MagadanMedia н ачальнік Департаменту зі зв'язків з громадськістю авіакомпанії "ВІМ-Авіа" Олена Федорова, авіакомпанія "ВІМ-Авіа" відкриває продаж квитків на осінньо-зимовий період за маршрутом "Магадан - Москва" (Домодєдово). Перевезення здійснюватиметься на комфортабельних повітряних судах Боїнг-757-200.


Авіакомпанія "ВІМ-Авіа" відкриває продаж квитків на осінньо-зимовий період за маршрутом "Магадан - Москва". Фото: Департамент зі зв'язків з громадськістю авіакомпанії "ВІМ-Авіа"

Рейси НН 197 "Москва - Магадан" будуть виконуватися з 15 жовтня 2015 року з вівторках, четвергах і неділях. Час вильоту з Москви (Московський аеропорт Домодєдово) - 19:30 мск.

Рейси НН 198 "Магадан - Москва" будуть виконуватися по середах, п'ятницях і понеділках. Надалі частота виконання рейсів буде збільшуватися. Час вильоту з Магадана - об 11:40.

* Час вильотів / прильотів вказано місцевий.

В рамках програми "Далекий Схід-2015» про перевезення за спеціальними субсидованими державою тарифами, "ВІМ-Авіа" пропонує пільгові квитки для пасажирів у віці до 22-х років включно, для жінок старше 55-ти років і чоловіків старше 60-ти років . Діти у віці до двох років в супроводі дорослого перевозяться безкоштовно. Програма діє до 31.10.2015 включно.

Детальну інформацію щодо рейсу можна дізнатися на сайті компанії www.vim-avia.com, за телефоном гарячої лінії (499) 271-0-333, а також в представництвах авіакомпанії і в офісах продажів авіаквитків.

Зауважимо, напередодні авіакомпанія "Аерофлот" повідомила про анулювання куплених квитків "Трансаеро" на польоти після 15 грудня 2015 року.

На сайті перевізника повідомляється: "Квитки" Трансаеро "RT (туди-назад) з початком перевезення до 15 грудня 2015 року та закінченням після 15 грудня будуть анульовані, поряд з усіма замовленнями, перевезення яких лежить після 15.12.2015. Переоформлення зворотного дати вильоту на ранішу не допускається, так як продаж квитків повністю припинена.

Пасажири з оформленими квитками з датою вильоту до 15 грудня і поверненням після 15 грудня можуть оформити повернення грошових коштів в повному обсязі.

Повернення здійснюється за місцем придбання квитків. Для оформлення повернення квитків, придбаних на сайті "Трансаеро", необхідно направити на електронну адресу [email protected] наступні дані: прізвище пасажира латинськими символами, номер рейсу, дату вильоту, номер авіаквитка з 13 цифр, e-mail, вказаний при покупці квитка , номер контактного телефону з кодом країни і міста, додаткові відомості про повернення.

Детальна інформація про правила оформлення заявки на повернення квитків, придбаних на сайті "Трансаеро", викладена по засланні .

До речі, загальний борг авіакомпанії "Трансаеро" складає близько 250 млрд рублів.

Новости