Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Жірующій шанувальник заманив Машу Распутіну на Мадейру, щоб спокусити

  1. схоже

Останні шістнадцять років Маша Распутіна не уявляє свого життя без улюбленого чоловіка - бізнесмена Віктора Захарова. Однак мало хто знає, що їх перше знайомство, що трапилося під час відпочинку майже двадцять років тому, ледь не закінчилося форменого бійкою ...
В середині 90-х Машею Распутіної захоплювалися не тільки прості робітники, а й багаті люди. Одним з найбільш затятих фанатів зірки вважався бізнесмен Віктор Захаров. У ті роки Віктор Євстахійович вже сколотив чималі статки і міг дозволити собі «невеличкі пустощі». На відміну від інших бізнесменів, які мріяли про яхтах і приватних літаках, Захаров хотів лише одного: познайомитися з Машею. Але довгий час у нього це зробити не виходило. Допоміг випадок. Віктору Євстахійович запропонували стати одним зі спонсорів фестивалю на Мадейрі. Захаров поставив умову: серед виступаючих артистів повинна неодмінно бути Маша. Організатори пішли бізнесменові назустріч і запросили Распутіну.
У той час Распутіна була заміжня за продюсером Віктором Єрмаковим. Пара виховувала дочку Ліду і активно підкорювала вітчизняний шоу-бізнес. Але бізнесмен був впевнений: він неодмінно сподобається Распутіної. В один із днів перебування на Мадейрі Захаров запросив співачку в ресторан. Розпалена палючим сонцем і морською водою, співачка прийшла на вечерю не в настрої. А побачивши, що Захаров замовив дорогі вина вартістю двадцять тисяч доларів за пляшку, і зовсім ледь не зомліла.
- Я йому сказала: «Ось, ви жируєте тут, п'єте такі дорогі вина, а наша країна гине», - розповідала про перше знайомство відпочинку Маша. - Після моїх слів він розірвав на собі сорочку. Я ще подумала: «Він, напевно, божевільний!» Загалом, тоді він мені зовсім не сподобався: в той час я ще була одержима піснями і своїми виступами.
Курортне знайомство в роман не переросло. Распутіна продовжувала записувати нові пісні і гастролювати, а Захаров пильно стежив за творчістю Маші. В кінці 90-х співачка переживала непрості часи. Через химерного характеру її стали вносити в чорні списки на телебаченні. До того ж грянув дефолт і у неї різко скоротилася кількість концертів, на яких артисти могли заробляти. У той час Распутіна дізналася, що таке депресія.
- В Омську після концерту на стадіоні я сиділа і плакала у себе в номері, - згадує Распутіна. - В один з моментів я почала благати: «Боже, пошли мені любов!» Мені було так погано: у мене не було гідної сім'ї, мене оточували тимчасові виконавці, які тільки намагаються заробити на артистів. І буквально через рік мені зустрічається Віктор. У 1998 році я приїжджаю на день народження до одного знайомого людині, а він там сидить. Я глянула на нього зовсім іншими очима. Він мені нагадав, що ми познайомилися з ним на Мадейрі. Я відразу його впізнала і подумала: «Який мужик!» А адже тоді, в 1995-м, своїм дурним відчайдушним поглядом його не розгледіла.
З тих пір Маша і Віктор не розлучалися. Щоб бути разом зі співачкою, бізнесмен пішов зі своєї сім'ї. А Маша заради Віктора кинула сцену. Вона рідко з'являється на людях. Весь вільний час співачка проводить в особняку на Рубльовці, займаючись вихованням другої дочки Марії. Артистка багато читає і часто відвідує православні храми. В останні роки зірка стала віруючою людиною. Не забуває Распутіна і про відпочинок. Декілька разів на рік артистка разом з чоловіком і молодшою ​​дочкою регулярно бувають на кращих курортах світу. Нещодавно зірка повернулася з Китаю, а в минулому році за традицією відпочивала в Еміратах. На відпочинку Распутіна і її чоловік не економлять. Так, в Еміратах вони звикли зупинятися в розкішній семизірковому готелі, ціна за номер в якій досягає п'ятнадцяти тисяч доларів на добу.

На відпочинку Распутіна і її чоловік не економлять.

В тему:
Чоловік Маші побив Філіпа Кіркорова
Під час відпочинку з Машею Распутіної регулярно трапляються різні казуси. Так, ще на самому початку своєї кар'єри співачка відправилася в круїз разом з іншими зірками. Днем артисти засмагали і купалися в морі, а вечорами влаштовували на кораблі концерти. Почувши пісні Распутіної, до неї загорівся почуттями Філіп Кіркоров. В один з вечорів він пробрався в каюту до співачки і став визнаватися їй у коханні. Перший чоловік Маші - Володимир Єрмаков, - почувши полум'яну промову майбутнього поп-короля, стерпіти не зміг і кинувся в бійку. З тих пір Філіп ходив решту круїзу з фінгалом під оком, а Маша мала можливість насолоджуватися красою без докучань Філа.

З тих пір Філіп ходив решту круїзу з фінгалом під оком, а Маша мала можливість насолоджуватися красою без докучань Філа

Маша Распутіна і Філіп Кіркоров

Фото: Russian Look, особистий архів Маші Распутіної

схоже

Мітки: Віктор Єрмаков , Віктор Захаров , курортний роман , любов, кохання , Маша Распутіна , відпочинок зірок , Філіп Кіркоров

Новости