Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ВНЖ Угорщини: як їздити по ЄС без обмежень → Іммігрант Інвест

  1. Наші клієнти
  2. проблема
  3. Цілі і завдання
  4. Пошук рішення
  5. Чому клієнти підтримали наш вибір?
  6. Наші дії
  7. Результати роботи

Скориставшись програмою оформлення ВНЖ Угорщини, наші герої змогли вирішити проблему необмеженого перебування в Євросоюзі і отримання якісного лікування на термальних курортах. Важливо, що завдяки нашим фахівцям вся процедура оформлення зайняла всього лише місяць. Розповідаємо, як це у нас вийшло.

Наші клієнти

Сімейна пара пенсійного віку - Андрій (70 років) і Катерина (67 років). Живуть в Москві, однак за станом здоров'я змушені кілька разів на рік тривалий час проводити на курортах з термальними джерелами.

проблема

проблема

Стан здоров'я наших клієнтів вимагало регулярного відвідування курортів зі спеціальними термальними джерелами. В останні 2 роки Андрій і Катерина відвідували іспанський регіон Арчена, де розташовані рекомендовані їм курорти. На жаль, здоров'я не дозволяло їм відмовитися від цих поїздок - з певною регулярністю вони були змушені приїжджати в Іспанію на тривалий термін.

Накопичені кошти дозволяли подружжю без проблем проживати кілька місяців в році в Європі. Однак вимоги Візового Кодексу ЄС і міграційних служб непохитні: Андрію і Катерині дозволялося перебувати в зоні Шенгену не більше 3-х місяців протягом півроку.

Нашим клієнтам доводилося відстежувати кількість днів перебування в Іспанії, а після закінчення терміну дії шенгенської візи заново збирати документи і подавати заяву на її отримання. У похилому віці ці клопоти змушують нервувати і накладають негативний відбиток на здоров'я.

При останній спробі оформити шенгенську візу у Андрія і Катерини виникла непередбачена затримка. Міграційні служби без оголошення причин затримували видачу документів, хоча лікування вже ось-ось повинно було початися. Вже були оплачені місця на курорті, терапевтичні програми. Однак подружжя не змогло вчасно вилетіти в Іспанію.

Саме цей випадок став останньою краплею їх терпіння. Вони звернулися в нашу компанію з проханням знайти рішення проблеми.

Цілі і завдання

Андрій і Катерина звернулися в нашу компанію з метою, щоб ми допомогли їм вирішити проблему з довгостроковим перебуванням в Європі без необхідності постійних перельотів і відстеження термінів в'їзду і виїзду. Вони більш не хотіли залежати від міграційних служб, що видають візи в Шенген.

Перед нами стояла досить складна мета - оформити для клієнтів ВНЖ в Європі з урахуванням вибору країни, найбільш сприятливою для їх здоров'я, і ​​фінансової сторони питання.

Пошук рішення

Пошук рішення

Ми детально розпитували подружжя про їх захворюваннях і навіть провели зустріч з їхнім лікарем, щоб дізнатися, які рекомендації щодо лікування їм дано. Ми з'ясували, що Катерині призначено фізіотерапевтичне лікування і регулярне відвідування певних термальних джерел з метою відновлення здоров'я після травми поперекового відділу і перелому кількох ребер. Андрію також було рекомендовано відвідування водних процедур через проблеми з хребтом.

Цілком логічно, що сімейна пара, яка проходила лікування в Іспанії, спочатку схилялася до оформлення посвідки на проживання саме там. Однак їхня думка змінилася в ході наших зустрічей. У наші завдання входить пошук варіанту, який би максимально відповідав цілям клієнтів. Найпростіше було б наполягати на оформленні ВНЖ Іспанії, проте ми розуміли, що Андрію і Катерині «золоті карти» цієї країни не потрібні.

Справа в тому що Державна програма отримання посвідки на проживання в Іспанії передбачає покупку на території країни нерухомістю з мінімальною вартістю 500 тис. євро. А наші клієнти в даному випадку були не готові витрачати такі кошти. Крім того, іспанська клімат не підходив подружжю.

Ми вивчили всі лікувальні курорти в Європі, які підходили для лікування захворювань Андрія і Катерини, ще раз проконсультували з їх лікарем щодо вибору конкретних заздоровниць. У підсумку ми порадили подружжю придивитися до водолікувальну курорту Хевіз в Угорщині, який повністю відповідав рекомендаціям їх лікуючого лікаря.

Чому клієнти підтримали наш вибір?

У літні місяці Андрій і Катерина за нашою рекомендацією поїхали в Угорщину, де більшу частину часу провели саме в Хевізе. Місцевий клімат виявився більш м'яким, ніж в Іспанії, і звичним для наших клієнтів. А купання в термальних водах і прийняття грязьових ванн за короткий термін благотворно вплинуло на їх стан здоров'я.

Після тривалої подорожі по Угорщині подружжя прийняло рішення влаштуватися біля озера Хевіз. Причому їх настільки вразило місце, в якому вони планували жити, що про своє рішення вони повідомили нам прямо з Угорщини з проханням в найкоротші терміни організувати перегляд нерухомості для подальшого проживання.

Наші дії

Ми оперативно познайомили Андрія і Катерину з нашим російськомовним ріелтором, який, попередньо ознайомившись з вимогами подружжя, допоміг їм знайти котедж в крокової доступності від озера Хевіз.

Далі справа залишалася за малим: зібрати необхідні документи і призначити дату подачі документів у посольство Угорщини. Наші співробітники підготували заяви, супровідні листи, і в кінці літа ми разом клієнтами подали документи.

Причому ми заздалегідь передбачили можливі питання на майбутньому співбесіді в посольстві, що стосуються мотивів вибору Угорщини для отримання ВНЖ, враховуючи багаторічні поїздки клієнтів в Іспанію. Тому ми завчасно підготувалися до зустрічі в посольстві і проконсультували наших клієнтів.

У підсумку все пройшло успішно, і вже менш через місяць ми отримали відповідь з посольства про схвалення заяви. Клієнти отримали візу D і через тиждень поїхали в свій новий будинок на березі Хевиза.

Ми тим часом погодили дату подачі документів уже на отримання ВНЖ в підрозділі міграційної служби Угорщини, яке знаходиться недалеко від місця проживання подружжя. Через кілька днів в призначений час наша співробітниця зустріла Андрія і Катерину на місці і супроводила на здачу біометричних даних.

Результати роботи

  • Карти ВНЖ Угорщини були готові через 3 дні після здачі біометричних даних
  • Більш подружжю не потрібно стежити за датами в'їзду / виїзду з ЄС - вони можуть проводити в Угорщині скільки завгодно часу
  • Їх оздоровчі процедури проходять в плановому режимі, якому нічого не заважає
  • У планах у подружжя відкриття банківських рахунків і покупка ще однієї нерухомості в Угорщині (і ми з радістю допоможемо їм на наступному етапі)
  • Діти Андрія і Катерини також задумалися над отриманням дозволу на проживання в Європі, однак поки не визначилися з країною

Історія Андрія і Катерини - це лише частина досвіду нашої компанії. Якщо ви хочете вирішити свої індивідуальні завдання, що стосуються перебування в Європі, оформлення там офіційного статусу, покупки нерухомості, ми з радістю вам допоможемо.

Чому клієнти підтримали наш вибір?

Новости