Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

клуб Sexton

  1. Замовити столик
  2. заходи
  3. мармуровий зал
  4. кухня
  5. бар
  6. Фейс контроль
  7. попередні замовлення
  • Адреса Москва, вул. Нижні Мневники, 110 На карті
  • Місткість 300 сидячих і 400 стоячих місць
  • Час роботи 18: 00-6: 00
  • Замовлення столів 18: 00-6: 00, +7 (916) 826-16-56
  • Кухня Російська, європейська, тайська, мексиканська, японська
  • ціни Демократичні
  • Замовити столик

    Карта події

    Про клуб

    Клуб Sexton - танцювальний розважальний клуб, який відповідає всім сучасним світовим тенденціям в області музичних розваг, світлових і звукових технологій, легко трансформується в площадку для живого концерту і шоу.

    Вмістити клуб Sexton може близько 700 осіб - 300 сидячих і 400 стоячих місць.

    На території Байк-центру є вуличний бар, жаровні, на яких можна запекти ціле теля; ді-джейськая пультовая для проведення дискотек на свіжому повітрі, зелена зона, готель і багато іншого. Усередині клубу вас чекає 4 ресторанні зали і стільки ж барів. Дерев'яна масивні меблі з обробкою з шкур диких тварин, запалені свічки, величезні газові ліхтарі, акваріум з тропічними рибами, незмінні інтер'єрні елементи з авто запчастин, магазин з атрибутикою і символікою Байк-центру.

    Все це створює неординарну, і разом з тим, дуже затишну обстановку. Навіть «дамська кімната» своїм убранням змушує відвідати її з фотоапаратом в руках. Втім, фото і відео-зйомка всередині клубу можлива тільки з дозволу адміністрації.

    заходи

    Регулярно на території Байк-центру і в клубі Sexton проходять шоу-програми, присвячені різним подіям - від традиційних мото свят (відкриття і закриття сезону, день народження клубу) до карнавалів і вечірок для дорослих і новорічних ялинок для дітей. У клубі Sexton регулярно проходять дискотеки на будь-який смак, живі концерти як метрів нашої та західної сцени, так і початківців талановитих музикантів. Щотижня в розпал клубної ночі спеціальна програма «ХВИЛЯ»!

    Щочетверга - програма DISCO ROCK MX

    Щоп'ятниці - програма П'ЯТНИЦЯ-PARTY

    Щосуботи - програма ХВИЛЯ

    мармуровий зал

    Про один із залів варто розповісти докладніше. Мармурова зала має сцену з подіумом, 2 «склянки» для танцівниць Go-Go, танцпол, ді-джейський пульт у вигляді «морди» вантажівки, справжнє театральне світло і лазерні установки, за допомогою яких можна створити будь-яку оптичну ілюзію; екран, звуковий апарат, достатній для проведення живого концерту в будь-якому музичному стилі, а також димові та піротехнічні машини.

    кухня

    Тепер про насущне - про кухню. Європейська, тайська, мексиканська, російська і японська кухні. Остання представлена ​​великим асортиментом рол та інших екзотичних страв і напітков.Есть сезонне і пісне меню. Закуски, перші, другі та треті страви на будь-який смак. І не забудьте про десерт!

    бар

    Бар, також, здатний догодити будь-яким вибагливі желаніям.Лонг-дрінки, аперитиви, ігристі вина; клубні, класичні, фірмові (серед яких Sexton) і екстрим коктейлі.Большой вибір безалкогольних коктейлів, соків, холодних і гарячих напітков.Обшірная чайна і винна карти. За бажанням клієнта бармени можуть приготувати будь-який коктейль, не зазначений в меню.

    Широко представлені міцні спиртні напої і улюблений напій байкерів всього світу - пиво. Тут воно є, як пляшкове, так і бочкове. Особливу увагу варто звернути на BIKER S BEER, яке вариться за особливою рецептурою спеціально для клубу Sexton.

    Ціни цілком демократичні.

    Фейс контроль

    Всупереч сталого думку, тут збираються не тільки байкери, а й бізнесмени, творча інтелігенція та красиві дівчата. Жорсткий фейс-контроль, дружня клубна атмосфера, повна безпека і зона, вільна від криміналу. Саме тому Байк-центр - улюблене місце проведення дозвілля і "корпоративних" вечірок.

    попередні замовлення

    Ресторан-бар клубу Sexton приймає попередні замовлення на бронювання столів за телефонами з 18:00 до 06:00 +7 (905) 711-18-88 +7 (916) 826-16-56. При заповненні вкажіть будь ласка дату, час збору гостей, кількість гостей, якщо необхідно номера автомашин для паркування на внутрішній території Байк-центру. Трактир "Російська верста" +7 (985) 477-12-92

Новости