Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Депутат Соболєв відмовився від звинувачень на адресу масел "Агринол", - ЗМІ

07 лютого 2018, среда, 14:38 +2481

2018-02-07T14: 38: 00 + 02: 00 Суспільство 2019-07-15T05: 04: 26 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини Депутат Соболєв відмовився від звинувачень на адресу масел "Агринол", - ЗМІ

Як виявилося, вчора народний депутат помилився, що він і озвучив в прямому ефірі. Правда, принести вибачення за свою «помилку» він так і не знайшов сил, відзначає видання.

Під час брифінгу з представниками ЗМІ нардеп сказав, що за минулу добу він вивчив документи і висновки експертів, які підтверджують, що причиною поломки військової техніки стало потрапляння пилу і бруду в двигуни. За совами Соболєва, такі результати експертизи повинні послужити сигналом для негайної перевірки умов утримання та експлуатації техніки Збройних Сил України. Соболєв зазначив, що до недавнього часу інформація про стан танків умалчивалась.

У вівторок Сергій Соболєв зробив чергову гучну заяву з трибуни Верховної ради. Цього разу заявивши про те, що, нібито його колега, нардеп від Запорізької області Олександр Пономарьов і компанія - виробник мастильних матеріалів «Агрінол» причетні до афери, внаслідок якої були виведені з ладу 20 українських танків. У своєму виступі Соболєв посилався на рішення суду, яке свідчить, що посадові особи Міноборони в змові зі спецслужбами та розвідкою РФ і суб'єктами господарювання, починаючи з 2016 року, поставляли неякісне масло для української військової техніки, що призвело до зупинки більше 20 танків.

Компанія «Агрінол» на своїй сторінці в фейсбук розмістила документ, який підтверджує - гучні звинувачення Соболєва не мають під собою підстави.

З документа випливає, що масла "Агринол" пройшли всі випробування в ДП «Науково-дослідний інститут нафтопереробної і нафтохімічної промисловості" МАСМА ". Дослідження не виявили ніяких проблем з якістю.

Більш того, спеціальна комісія використовувала масло на інших танках Т-64 в одній з військових частин, і проблем з експлуатацією важкої техніки не було.

Згідно з офіційними висновками експертів робочої групи, які розбирали зламалися двигуни на базі Харківського конструкторського бюро машинобудування, танки зламалися через пилового зносу.

Розслідування випадку з зупинкою українських танків ще йде. Яку мету переслідував Сергій Соболєв, поспішивши озвучити попередні припущення слідства, які згодом не підтвердилися, не зрозуміло. Це відвертий популізм, політична провокація чи відведення підозри від справжніх винуватців? Якою б не була ця мета - це явно не сприяє зміцненню обороноздатності країни і підняття патріотичного духу, особливо в прифронтовому Бердянську, стверджує видання.

Якою б не була ця мета - це явно не сприяє зміцненню обороноздатності країни і підняття патріотичного духу, особливо в прифронтовому Бердянську, стверджує видання

Як повідомляли Українські Новини, в Україні розробили конкурента російської "Арматі".

депутати масово прогуляли робочий день .

Це відвертий популізм, політична провокація чи відведення підозри від справжніх винуватців?

Новости