Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Вина Шато-ле-Гран» - Туристичне агентство "Акваторія"

Подробиці Переглядів: 8473

Екскурсія починається з центру м Новоросійська до виїзду з міста Екскурсія починається з центру м Новоросійська до виїзду з міста. Далі шлях подорожі пролягає по Раєвський - Натухаєвська долині і по території Кримського району Краснодарського краю.

В хуторі Садовий ви відвідаєте виноробне господарство «Шато ле Гран Схід». Це перше в Росії виноробне господарство, де весь технологічний ланцюжок від вирощування винограду до виробництва і розливу вина - знаходиться під контролем виноробів з Франції. Сучасне обладнання для заводу і бочки для витримки теж французькі. Ягоди для вина збираються вручну, а вино витримується в нових французьких бочках, що надає йому насичений аромат і смак. Справжні цінителі хорошого вина не будуть розчаровані. Вам запропонують продегустувати 6 вин.

Після екскурсії по виноградниках, відвідування винного заводу і дегустації вин 6 найменувань, після того як ви отримаєте масу вражень і відчуттів, ви повернетеся в Новоросійськ.
Головні об'єкти показу:
Виноробне господарство «Шато ле Гран Схід»,
хутір Садовий,
Кримський район Краснодарського краю.

Тривалість екскурсії - 8 годин.

Кількість осібЦіна (руб.)Примітка

Автобус 16 місць 25000 ціна за автобус Автобус 22 місця 32900 ціна за автобус Автобус 45 місць 62300 ціна за автобус Індивідуальний тур (Легковий автомобіль) 1-3 чол. 12300 ціна за автомобіль У складі збірних груп 2000 ціна за людину

У вартість обслуговування входить медична страховка, екскурсійне обслуговування, вхідні квитки на об'єкти показу.

Новости