Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонати Східний Крим: готелі Східного Криму

  1. Готелі та пансіонати Східного Криму чекають на Вас!

Від мису Сатера (Велика Алушта) починається Східний Крим, який включає в себе Керченський півострів - прекрасний курортний куточок Від мису Сатера (Велика Алушта) починається Східний Крим, який включає в себе Керченський півострів - прекрасний курортний куточок. Величні гори, дикі кручі, таємничі гроти і прекрасні бухти привертає відпочити туристів в східному Криму, далеко від галасливих пляжів і натовпу відпочиваючих. Пляжі Східного берега Криму - піщано-гравійні з дрібним черепашником. Ідеальним місцем для відпочинку стануть пансіонати Східного Криму, які радо відкривають свої двері кожному туристу.

Кримський клімат сприяє оздоровленню: морське повітря, аромат степових трав або ялівцю благотворно впливає на організм відпочиваючих. Тут не буває різких перепадів температур і атмосферного тиску. Вологість тут низька, а літо тепле і сонячне. У будь-якому з курортних міст Східного Криму добре розвинені санаторно-курортні комплекси або пансіонати, що пропонують широку оздоровчу програму. Також багато сюрпризів і акцій підготували для туристів готелі Східного Криму.

Готелі та пансіонати Східного Криму чекають на Вас!

Феодосія, Судак, Новий Світ, Коктебель - курорти з численними пам'ятками і давньою історією. Тут можна насолодитися знаменитими винами, шампанським і коньяком. Мальовничі бухти і гроти, тихі пляжі і різноманітність готелів для комфортного відпочинку, санаторно-курортне лікування та велика кількість історичних пам'яток - все це не дозволить вам забути цю надзвичайно красиву природу і неодмінно потягне сюди знову.

Ближче ознайомитися з курортами інших частин Криму можна скориставшись відповідними розділами нашого сайту, присвяченими південному або західному березі Криму.

Новости