Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити турецькі-східні солодощі в інтернет-магазині

Яке привабливу назву - ласощі зі Сходу. Купити екзотичні страви сьогодні можна на різних онлайн сайтах ми не замислюємося про походження цієї смакоти, що багато років створювали умільці даної території. Прийнято вважати, що чималий вибір солодкої їжі зустрічається в Афганістані, Туреччині та Ірані. В процесі розробки ласощів застосовують різні інгредієнти: від цукатів, горіхів, меду і родзинок до кунжуту і насіння.

З давніх-давен цукор вважався рідкісним видом, в зв'язку з чим люди задовольнялися фруктовими соками і медом. Приготування подібних блюд було унікальною діяльністю. Не багатьом були доступні турецькі солодощі і замовити їх могли тільки багатії.

Важливо, що на популярність ласощі вплинув унікальний клімат Сходу. Ці солодощі виробляють такими способами які, дозволяють зберігати їх тривалий термін. Від солодощі чути аромат казки.

  • халва;
  • чурчхела;
  • козинак;
  • лукум;
  • щербет;
  • пахлава.

Більшість менш екзотичною їжі - мармелад або зефір були придумані жителями цього краю.

Різновид смакоти лукум - створюють із застосуванням меду і додають крохмаль, горіх, борошно. Найбільш популярним вважається вид рахат-лукум. У перекладі означає комфортні шматочки. Такі шматочки виходять завдяки додаванню фруктового соку на натуральній основі. Білий тип лукума розробляють з патоки, меду або цукру, включаючи воду і крохмаль, В якості прикраси застосовується стружка з кокоса. Набирає популярності даний вид в поєднанні з горіхом . Його роблять з додаванням цільного горіха (густої маси плода) або інших продуктів - кешью , фундук , арахіс .

Справжній чудовий рахат-лукум купити можна лише в спеціалізованих магазинах. Тільки свіжий рахат-лукум Туреччини і інші смаколики чекають наших покупців на складах інтернет-магазину «Абрикос».

Вибрати і> купити рахат-лукум в Україні сьогодні не представляється проблемою. У покупців буквально рябить в очах від достатку цього продукту. Однак варто пам'ятати, що тільки найсвіжіші і якісні солодощі можуть принести насолоду ласунам. Халва, щербет, пастила, чурчхела і рахат-лукум - ціна на ці східні страви в нашому магазині приємно здивує і порадує вас.

Ваш час обмежений і вам ніколи ходити по магазинах? Навіщо витрачати вільні хвилини на стояння в чергах супермаркетів, замість того, щоб погуляти по парку або почитати улюблену книжку? Сьогодні з'явилася можливість купувати продукти, не виходячи з дому і не докладаючи до цього особливих зусиль. Ви шанувальник турецького рахат-лукум? Купити цей шедевр східної кухні ви можете легко і без проблем, зайшовши на сайт нашого інтернет-магазину «Абрикос». Там ви знайдете найширший асортимент різних товарів, розібратися в якому вам допоможуть консультанти нашого магазину.

Зателефонуйте за вказаними телефонами або зв'яжіться з ними онлайн, якщо у вас виникли якісь питання. Будьте впевнені, ви отримаєте саму оперативну та кваліфіковану консультацію Кращі ціни і умови придбати безліч продуктів харчування - тільки в компанії «Абрикос». Саме чарівне і казкове блюдо в світі - східні солодощі - придбати можна дуже легко і просто, ставши клієнтом нашого інтернет магазину. Для нас успіх - це ваша радість і задоволення, дорогі наші покупці!

Ваш час обмежений і вам ніколи ходити по магазинах?
Навіщо витрачати вільні хвилини на стояння в чергах супермаркетів, замість того, щоб погуляти по парку або почитати улюблену книжку?
Ви шанувальник турецького рахат-лукум?

Новости