Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Індійські прикраси з натуральної кістки в інтернет-магазині біжутерії та срібла ФРЕЯ

  1. Східні прикраси - створені самою природою >> В КАТАЛОГ ПРИКРАС ( "Швидкий підбір": Країна>...
  2. Прикраси з кістки в інтернет-магазині "Фрея"

Східні прикраси - створені самою природою

>> В КАТАЛОГ ПРИКРАС ( "Швидкий підбір": Країна> Індія, Основний матеріал> Кость)

Представляємо вам східну біжутерію з Індії - вироби ручної роботи з натуральної кістки на сайті інтернет-магазину біжутерії та прикрас зі срібла "Фрея" .

Що значить для вас виглядати екзотично? Для кого-то - це змінити колір волосся, кому-то - надіти коротку спідницю. А, може, зробити тату або пірсинг? Але є і більш недорогий і доступний спосіб - екзотична біжутерія. Найчастіше до неї відноситься східна біжутерія, гідне місце серед якої займають індійські прикраси. Що значить для вас виглядати екзотично
Східні прикраси з натуральних матеріалів дозволять вам спробувати себе в новому амплуа. Але сьогодні поговоримо нема про тенденції та стилі, а про саму натуральної, або як її ще можна назвати - «природного» біжутерії.

Чим унікальна природна біжутерія з Індії?

«Природна» біжутерія (біжутерія з натуральних матеріалів), як зрозуміло з назви, створюється вручну з натуральних матеріалів. Для виготовлення біжутерії на Сході найчастіше використовуються такі матеріали, як роги і кістки тварин, морські мушлі, дерево, кокосова шкаралупа, мідь, бронза, бурштин, корали. Різноманітність матеріалів означає і різноманітність «натуральної» ювелірної біжутерії та прикрас. Такі прикраси, завдяки своїм матеріалам, можуть бути найрізноманітніших форм. Можливості по створенню біжутерії з натуральних матеріалів обмежуються тільки фантазією творця прикраси.
«Природна» біжутерія (біжутерія з натуральних матеріалів), як зрозуміло з назви, створюється вручну з натуральних матеріалів До того ж, «натуральна» східна біжутерія, зроблена в більшості випадків вручну, представлена ​​часто в одному єдиному екземплярі. Східні умільці найчастіше зберігають природні форми виробів, слідуючи вигинів і формам Творця. Тому, часто здається, що східні прикраси зберігають тепло і силу природи - як ніби живлять нею володаря прикраси. Основна мета в такому випадку у автора - зберегти природну красу матеріалу, не ускладнюючи його химерним і складним дизайном.
Якщо ви звертали увагу на східну біжутерію, особливо на індійські прикраси, то не могли не помітити, що натуральність і простота - ключові особливості «природного» біжутерії.

Ці особливості також означають, що «натуральна» східна біжутерія, і, в першу чергу, індійські прикраси, є ідеальним способом швидкого і бюджетного зміни своєї зовнішності, додавання до неї «екзотичної» родзинки
Ці особливості також означають, що «натуральна» східна біжутерія, і, в першу чергу, індійські прикраси, є ідеальним способом швидкого і бюджетного зміни своєї зовнішності, додавання до неї «екзотичної» родзинки.

Завдяки своїй «простоті» і «натуральності» східна біжутерія ідеально підходить під "casual" одяг.

Прикраси з кістки в інтернет-магазині "Фрея"

В нашому інтернет-магазині біжутерії та ювелірних прикрас представлена колекція прикрас з Індії . Всі прикраси зроблені з натуральних матеріалів - кістки або рогу буйвола і пофарбовані натуральними фарбами. Колекція підбиралася лаконічна і елегантна, з урахуванням того, щоб прикраси можна було носити як на роботу, так і в повсякденному житті.

придбайте собі який-небудь виріб з природних матеріалів - і ви відчуєте, як сама природа передає вам свою силу і енергетику, зігріває вас своїм теплом, дозволяє підняти настрій вам і вашим близьким та оточуючим вас людям. Спробувавши одного разу «природну» біжутерію, ви будете повертатися до неї знову і знову.
До вашого вибору - індійські намиста, кольє, браслети і сережки з натуральних природних матеріалів в інтернет-магазин біжутерії Фрея .
У нас індійська біжутерія асоціюється зі східними прянощами . А у вас?


На головну В каталог Східні прикраси - "прянощі"

Що значить для вас виглядати екзотично?
А, може, зробити тату або пірсинг?
Чим унікальна природна біжутерія з Індії?
А у вас?

Новости