Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд готелю Regina від Barcelona Tourist Guide

  1. Зручності в готелі
  2. Для ділових людей
  3. Готельні номери
  4. Місце розташування готелю
  5. Як дістатися з аеропорту до готелю
  6. Громадський транспорт
  7. Паркінги біля готелю Hotel Regina Barcelona

Готель Regina знаходиться в центрі Барселони, в гарному будинку в стилі арт-деко, прикрашеному різьблений штукатуркою. Готель знаходиться всього в декількох кроках від площі Plaça Catalunya і багатьох основних визначних пам'яток міста.

Зручності в готелі

Ресторан - сніданок подається щоранку, але не входить у вартість номера, обід відсутня.

Бар - ресторан / бар мають відкриту планування. Перед тим, як відправитися в ніч, ви можете випити пару коктейлів в місцевому барі. При необхідності в готелі пропонуються послуги няні для дітей. Є пральня. Копір і факс.

Для ділових людей

В готелі є 2 щодо нових конференц-залу для проведення будь-яких заходів. У залах є шумоізоляція, а при бажанні перегородки можна зрушити, перетворивши все в один великий зал, який вмістить до 80 осіб.

Устаткування для конференцій - перекидна дошка, провідний і бездротовий інтернет, вода, ТВ і відео.

Готельні номери

Всього в готелі Regina 99 номерів, включаючи 4 люкси і 2 номери для інвалідів.

Всі номери мають сучасний ремонт. У всіх номерах є телевізори 16 "з супутниковими каналами, міні-бари, телефони, роз'єми для комп'ютерів і кондиціонери. Є номери з 4 ліжками і двома двоспальними ліжками, а також здвоєні номери для сімейного відпочинку. Майже у всіх номерах весь день дуже сонячно, тому на випадок якщо вам захочеться влаштувати собі сієсту, то там передбачені жалюзі.

Місце розташування готелю

Готель розташований в відмінному місці, всього в 50 метрах від Las Ramblas. За два кроки від готелю знаходяться такі пам'ятки, як вдома Гауді, на вулиці Passeig de Gràcia, музеї району El Raval і готичний кафедральний собор. Не кажучи вже про те, що в 10 секундах ходьби є відмінні магазини. Навпроти готелю, в двох кроках від китайського ресторану, є інтернет-кафе. Якщо вам потрібен банкомат, то кілька штук є на площі Plaça Catalunya і на вулиці Calle Pelai. Дуже близько до готелю знаходиться Corte Inglés - це великий із кондиціонерами універмаг на площі Plaça Catalunya, в якому є все від супермаркету до магазину косметики. Центральне розташування означає, що всі зручності будуть у вас під рукою. Найближче метро знаходиться в 2 хвилинах ходьби, на площі Plaça Catalunya.

Як дістатися з аеропорту до готелю

Попереднє бронювання трансферу з аеропорту через Інтернет

Описані тут трансфери, забронювати які можна заздалегідь, ніяк не пов'язані з системою громадського транспорту. Це означає, що якщо працівники громадського транспорту будуть страйкувати, ви все одно зможете зробити один з цих трансферів, на вас страйк не вплине.

Груповий трансфер на автобусі з аеропорту Барселони (BCN) до певних місць висадки

Ціна поїздки в одну сторону: € 11,25
Ціна поїздки туди і назад: € 22,50

Ми рекомендуємо забронювати його принаймні за 48 годин до поїздки.

Ця послуга найдешевша з усіх трансферів на автобусі з аеропорту Барселони в центр міста.

Вам потрібно буде відправитися в обумовлене місце зустрічі в аеропорту. Автобус довезе вас до певного місця висадки. Потім вам буде потрібно пройти пішки до готелю.

Цю послугу потрібно забронювати принаймні за 48 годин перед поїздкою, але краще за тиждень. Краще бронювати рано, щоб гарантувати собі місце в автобусі особливо протягом пікового туристичного сезону з квітня по вересень.

Клацніть тут, щоб замовити трансфер на автобусі між аеропортом Барселони і центром Барселони Клацніть тут, щоб замовити трансфер на автобусі між аеропортом Барселони і центром Барселони.

Груповий трансфер від дверей до дверей на автобусі з аеропорту Барселони (BCN)

Ціна поїздки в одну сторону: € 15,00
Ціна поїздки туди і назад: € 30,00

Ми рекомендуємо забронювати його принаймні за 48 годин до поїздки.

На відміну від попереднього, більш дешевого трансферу на автобусі, який висадить вас в певних місцях в центрі міста, цей трансфер на автобусі довезе вас безпосередньо до готелю, і тому він комфортабельніше і зручніше, особливо якщо ви погано знайомі з містом або не хочете тягнути свої сумки по центру міста.

Цю послугу потрібно забронювати принаймні за 48 годин перед поїздкою, але краще за тиждень або за два, щоб гарантувати її доступність.

Клацніть тут, щоб замовити трансфер на автобусі між аеропортом Барселони і вашим місцем розміщення Клацніть тут, щоб замовити трансфер на автобусі між аеропортом Барселони і вашим місцем розміщення.

Персональний трансфер з аеропорту Барселони

Ціна поїздки в одну сторону: € 40,00
Ціна поїздки туди і назад: € 80,00

Ми рекомендуємо забронювати його принаймні за 48 годин до поїздки.

При персональному трансфер водій буде чекати вас в місці зустрічі, зазначеному на ваучері бронювання. Вам нададуть один з наступних типів автомобіля (або подібний): Volkswagen Passat, Skoda Superb, Citroen C5 або Peugeot 407. Водій допоможе вам донести багаж до машини, а потім відвезе вас в готель.

Цю послугу потрібно забронювати принаймні за 48 годин перед поїздкою, але краще за тиждень або за два, щоб гарантувати її доступність.

Клацніть тут, щоб замовити персональний трансфер між аеропортом Барселони і вашим місцем розміщення Клацніть тут, щоб замовити персональний трансфер між аеропортом Барселони і вашим місцем розміщення.

Персональний трансфер бізнес-класу з аеропорту Барселони

Ціна поїздки в одну сторону: € 67,30
Ціна поїздки туди і назад: € 134,60

Ми рекомендуємо забронювати його принаймні за 48 годин до поїздки.

Це персональний трансфер вищої якості, призначений спеціально для людей, яким потрібна трансфер бізнес-класу. Це трансфер дорожче інших, проте вам нададуть автомобіль більш високої якості, ніж на звичайних персональних трансферах. Це буде один з наступних автомобілів Mercedes: Mercedes Е-класу, мінівен Mercedes і Mercedes V-класу в залежності від числа людей у ​​вашій групі. Одяг водія відповідатиме діловому середовищі - темний костюм і біла сорочка, і він допоможе вам нести багаж. Місце зустрічі в аеропорту вказано в ваучері бронювання. Цей трансфер підходить для бізнес-клієнтів, VIP-клієнтів або для особливого випадку.

Цю послугу потрібно забронювати принаймні за 48 годин перед поїздкою, але краще за тиждень або за два, щоб гарантувати її доступність.

Клацніть тут, щоб замовити трансфер бізнес-класу між аеропортом Барселони і вашим місцем розміщення Клацніть тут, щоб замовити трансфер бізнес-класу між аеропортом Барселони і вашим місцем розміщення.

Громадський транспорт

На таксі Поїздка на таксі від аеропорту займе близько 25 хвилин і буде коштувати приблизно € 30,00 - € 35,00.

На поїзді Поїзд RENFE ходить з аеропорту кожні півгодини. Він довезе вас до станції Passeig de Gràcia приблизно за 30 хвилин, а квиток в один кінець обійдеться в € 4,20. Готель знаходиться в 10 хвилинах ходьби від метро.

Автобусом Aerobus з аеропорту також можна доїхати до станції Catalunya, а коштувати це буде € 5,90. Поїздка займе приблизно півгодини. Від станції Catalunya до готелю всього 2 хвилини ходьби.

Паркінги біля готелю Hotel Regina Barcelona

коротенько

Проста готель в дивовижному будівлі. Ідеальне місце для звичайних відпочиваючих і відпочиваючих з дітьми, які хотіли б зупинитися в центрі міста.


Hotel Regina
Carrer Bergara, 2-4
Barcelona, ​​España.

HB-000018

Метро: Plaça Catalunya (Зелена гілка, L3), 2 хвилини ходьби Метро: Plaça Catalunya (Зелена гілка, L3), 2 хвилини ходьби

Новости