Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Інтерв'ю «отруйників» Скрипаль: питань більше, ніж відповідей

Що було і чого не було сказано в інтерв'ю Маргарити Сімоньян з Олександром Петровим і Русланом Бошіровим, яких Лондон називає підозрюваними в отруєнні в Солсбері? Що було і чого не було сказано в інтерв'ю Маргарити Сімоньян з Олександром Петровим і Русланом Бошіровим, яких Лондон називає підозрюваними в отруєнні в Солсбері

Руслан Бошіров (ліворуч) і Олександр Петров під час інтерв'ю RT. Фото: скріншот відео RT / YouTube

Тереза ​​Мей назвала інтерв'ю підозрюваних в отруєнні Скрипаль «брехнею», «відвертими вигадками» і «викликом здоровому глузду». У такому ж ключі висловився і британський МЗС, заявивши, що інтерв'ю не скасовує висновків слідства та британському уряду «очевидно, що ці люди - офіцери російської військової розвідки». Інтерв'ю Петрова і Бошірова там вважають брехливим.

Представник російського МЗС Марія Захарова претензії Лондона відкинула. Вона заявила, що не розуміє, на якій підставі робляться такі висновки, і бреше в даному випадку Великобританія про те, що людей з іменами Бошіров і Петров не існує.

«На записах, які ми бачимо з Лондона, ви ходите в цих уже знаменитих пуховиках, Кроссовочки по Солсбері. Це ви? », - запитує Маргарита Симоньян на початку інтерв'ю. «Так, це ми», - відповідають Петров і Бошіров. Тут би саме час показати паспорта. Але їх, причому тільки російські, бачила лише Маргарита Симоньян.

Петров і Бошіров не розповісти, де живуть, звідки родом. Чи можна це пояснити турботою про свою безпеку? У Великобританії вони поїхали, щоб «відірватися», але два дні з трьох провели в Солсбері:

Фотографій на тлі шпиля вони не показали. У соцмережах ж згадують пояснення, які Данила Багров у фільмі «Брат 2» давав американської поліції після бійки в одному з злачних районів:

У Солсбері Петров і Бошіров приїжджали два дні поспіль всього на пару годин. Шлях в одну сторону від Лондона займає півтори години на поїзді, причому квиток коштує близько півсотні фунтів. Але подивитися визначні пам'ятки завадила погода:

Але, як пише видання The Insider , Згідно зведенні погоди, ніяких опадів 3 і 4 березня в Солсбері не було, а на фото Петров і Бошіров ходять по чистими вулицями. Куртку, в якій Бошіров мерз в Солсбері, він чомусь взяв з собою і на інтерв'ю в Москві, де зараз вже точно не так холодно.

Розмова породив ще більше запитань до цих чоловікам. Звідки у них номер Маргарити Сімоньян, адже вони самі їй подзвонили? Якщо вони займаються спортивним харчуванням, то що у них за компанія? Де вони вчилися? Це допомогло б підтвердити, що вони ніякі не отруйники. Але, можливо, прогалини залишені свідомо? Міркує гендиректор Російського ради з міжнародних справ Андрій Кортунов:

А поки Петров і Бошіров виглядають дивними туристами, які для економії жили в двомісному номері, але при цьому, як писала «Фонтанка» , Купили по два зворотних квитка на вечірній і нічний рейси. Про це їх теж не запитали, як і про те, чому номери їх закордонних паспортів відрізняються всього на одну цифру. З іншого боку, по думку експертів, на диверсантів-отруйників ці чоловіки, засвітився особи на британських камерах, теж якось не тягнуть.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Що було і чого не було сказано в інтерв'ю Маргарити Сімоньян з Олександром Петровим і Русланом Бошіровим, яких Лондон називає підозрюваними в отруєнні в Солсбері?
Це ви?
Чи можна це пояснити турботою про свою безпеку?
Звідки у них номер Маргарити Сімоньян, адже вони самі їй подзвонили?
Якщо вони займаються спортивним харчуванням, то що у них за компанія?
Де вони вчилися?
Але, можливо, прогалини залишені свідомо?
Ru в ваші джерела новин?

Новости