Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Балі: який океан або море

На цікавить наших читачів питання «Балі: який океан або море» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Яким морем або океаном омивається острів Балі? Наскільки воно тепле?

22.03.2018 Снігуронька


На цікавить наших читачів питання «Балі: який океан або море» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Візитна картка острівної держави Індонезія , райський острів Балі є частиною Малайського архіпелагу. Дістатися до нього можна тільки на літаку, причому дорога займе в кращому випадку трохи менше доби. Перш ніж зважитися відправитися на край світу, потрібно з'ясувати, яким океаном або морем омивається острів, щоб точно знати, чого варто очікувати від незнайомого курорту.

У порівнянні з сусіднім островом Ява Балі відрізняється скромними розмірами. Кажуть, що цей шматочок суші, схожий на мапі на перлину неправильної форми в ланцюжку островів, служить курортом для богів, які постійно живуть в Гімалаях. Не дивно, що острів настільки привабливий, адже він омивається відразу двома океанами - Індійським і Тихим. Всі південні курорти розташовані на узбережжі Індійського океану, а північні селища - на березі моря Балі, яке є частиною Тихого океану. Від сусідніх островів Балі відокремлює Балийский і Ломбокскій протоки.

Вода в обох океанах біля узбережжя Балі добре прогрівається круглий рік. Правда, в той час, коли в наших широтах настає зима, на Балі починається сезон дощів. На море піднімаються сильні хвилі, і купатися стає небезпечно.

Наскільки воно тепле?

Новости