Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Станція Мурманськ - розклад поїздів. Вартість залізничних квитка до Мурманська

  1. Розклад поїздів - Мурманськ
  2. Доїхати без пересадок до Мурманська можна з 52 міста (ів)

Увага!
Для всіх російських станцій відповідно до правил РЖД зазначено московський час. Для всіх інших станцій в розкладі діє місцевий час. Враховуйте це, при плануванні своєї поїздки.

Розклад поїздів - Мурманськ

Станція Мурманськ на мапі

До Мурманська ходить 65 поїзд (ів), 1 з них фірмові.

Доїхати без пересадок до Мурманська можна з 52 міста (ів)

Купити квитки на поїзд до Мурманська

Ви коли-небудь бували за Полярним колом? Ні? Тоді знайомство з російським Заполяр'я краще почати з Мурманська. Подорожувати краще залізницею, без зайвої метушні і поспіху - поїзд до Мурманська перетинає всю Росію. Мурманськ буде напевно привабливий для тих туристів, які звикли не просто споглядати, а й усвідомлювати значимість культурних центрів людства.

Цей місто - не Рим або Венеція, в ньому немає купи музеїв, нічних клубів, каналів з гондолами - зате є особлива романтика північного краю, яка таїться всюди: в стінах будинків, в свинцевих хвилях Кольської затоки, в особах місцевих жителів. Мурманськ чимось нагадує Токіо - такий же метушливий, стрімкий, але в той же час величний у своїй етнічності місто.

Можна приїхати на поїзді до Мурманська, можна прилетіти на літаку, можна хоч на собачій упряжці приїхати - для людини, яка ніколи не була в Заполяр'ї, він здасться дивним і неповторним. Це точка злиття двох культур - північній (норманської) і слов'янської, адже сама назва "Мурманськ" походить від спотвореного "норман". Розповідати про красу цього дивного міста немає сенсу - їх потрібно тільки побачити. Не варто чекати курортного сезону, щоб замовити залізничний квиток в Мурманськ - їдьте, як тільки з'явиться така можливість. Сувора північна краса цього міста однаково чарує і взимку, і влітку.

Ні?

Новости