Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ремонт телефонів Ксяомі і Самсунг в місті Вологда

Основною проблемою власників телефонів відомих марок, які проживають в невеликих містах є те, що в разі необхідності ремонт такого телефону необхідно довірити тільки кваліфікованому спеціалісту Основною проблемою власників телефонів відомих марок, які проживають в невеликих містах є те, що в разі необхідності ремонт такого телефону необхідно довірити тільки кваліфікованому спеціалісту.

Ремонт телефонів в Вологді, на щастя, для власників не складає жодної проблеми. У місті в ТЦ "Ріо" на Окружному шосе працює сервісний центр Pedant, що є представництвом великої федеральної мережі, що спеціалізується на ремонті і відновленні смартфонів і мобільних телефонів. До компетенції фахівців центру входить робота з апаратами таких брендів як Samsung, Xiaomi, Apple.

Переваги ремонту складної брендового техніки в центрі Pedant очевидні. Він повністю оснащений найсучаснішою технікою, інструментами та необхідним обладнанням, включаючи діагностичне. Його фахівці, перш ніж почати роботу з клієнтами, проходили навчання, в тому числі і в центрах підвищення кваліфікації майстрів в Москві. До речі, таке навчання вони проходять періодично і в ході своєї практики, адже постійно з'являються новинки, які потребують шліфування майстерності і придбання нових навичок.

Крім технічної частини, обслуговування в федеральному сервісному центрі дає істотні переваги власнику телефону і з точки зору зручності обслуговування. Записатися на прийом до майстра можна заздалегідь по телефону за допомогою гарячої лінії. Вся діагностика проводиться безкоштовно. На встановлюються запасні частини (використовуються оригінальні комплектуючі) і проводяться роботи дається гарантія 3 місяці. У разі, якщо ремонт затягнеться, не обов'язково регулярно дзвонити з метою дізнатися про те, як йдуть роботи. На сайті компанії є зручна функція, що дозволяє дізнатися статус ремонту того чи іншого пристрою.

Сервісний центр Pedant орієнтований на клієнтів. Він дуже зручно розташований, його послугами користується велика кількість жителів міста Вологди. Але незважаючи на популярність, в ньому практично немає черг завдяки попереднім записом і швидкості та злагодженості обслуговування клієнтів. До речі, відвідувачам тут пропонують напої та цукерки. Де ще ремонт телефону супроводжується солодощами і пригощаннями?

Відновлення та обслуговування телефонів в великих федеральних сервісних центрах - тренд сьогоднішнього дня. Не випадково по всій Росії популярність мережі Pedant привела до того, що жителі вже 90 міст можуть якісно і надійно відремонтувати телефони в його сервісних центрах.

джерело: Pedant-vologda.ru

Де ще ремонт телефону супроводжується солодощами і пригощаннями?

Новости