Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Хоста. Готелі та мотелі в Хоста. Відпочинок в Хості. Готелі та мотелі в Хості. Відгуки про відпочинок в Хості.

  1. Повний список готелів: Хоста

Хостінскій район - один з районів великого курортного міста Сочі. Район розташований між Адлером і центром Сочі. Він простягнувся вздовж узбережжя приблизно на 14 км.

До складу Хостінского району входять курортні мікрорайони: Хоста, Кудепста і знаменита Мацеста.

Повний список готелів: Хоста

GREEN HOSTA - готель

Готель "Green Hosta" розташований в сел. Хоста і являє собою готель нового покоління, в якій надається відмінне сервісне обслуговування. Для розміщення відпочиваючих в готелі облаштовані просторі номери семи різних категорій.

864 - санаторій 864 - санаторій

Санаторій знаходиться на території Ботанічного пам'ятника - унікального місця природної гаї сосни пицундской. Найвищий рівень оснащення медичною технікою, лікувально-діагностичну базу робить санаторій привабливим місцем для відпочинку і лікування.

ВЕСНА - готель ВЕСНА - готель

Готель "Весна" розташована в 200 м від ж / д вокзалу, морського причалу і міського пляжу, в дуже мальовничому куточку с. Хоста. У 100 м знаходиться чудотворне джерело "Мацеста". Перед будівлею готелю в нічне небо вдаряють струмені фонтану з світломузичним оформленням. Це єдиний подібний діючий фонтан в Хості. Відпочиваючі не потребує транспорті, так як всюди передбачені пішохідні теренкури.

КАВКАЗ - корпус ПРИМОРСКИЙ КАВКАЗ - корпус ПРИМОРСКИЙ

Санаторій "Кавказ" знаходиться на березі моря.
П'ять плюсів відпочинку в корпусі "Приморський"
1) Знижка 8% при ранньому бронюванні.
2) Корпус готелю після ремонту. Меблі, постільна білизна нове.
3) Відмінне розташування. На березі моря, в 300 метрах від ж / д вокзалу Хоста.
4) Чудове поєднання ціни і високої якості обслуговування.

НЕПТУН - гостьовий будинок НЕПТУН - гостьовий будинок

Гостьовий будинок "Нептун" знаходиться в мальовничому місці Хостінского району, в екологічно чистій прибережній зоні. Вільний малолюдний пляж з дрібною галькою. На території готелю затишний дворик з ландшафтним озелененням, дитячий майданчик, майданчики відпочинку, мангал. Поряд з готелем розташована лікувально-профілактична база санаторію "Електроніка".

СОФІЯ - готель СОФІЯ - готель

Готель "Софія" являє собою нове сучасне п'ятиповерховий будинок, розташоване на березі моря, в парковій зоні сел. Хоста. До зручності відпочиваючих пропонуються двомісні номери класу "Стандарт" і "Сімейний".

АКВАМАРИН - пансіонат АКВАМАРИН - пансіонат

Пансіонат знаходиться в мальовничому куточку Росії, в Хостинском районі відомого курортного міста Сочі. М'який клімат і тепле море створюють унікальні умови для проведення тут повноцінного відпочинку. Пансіонат розташований в нижній течії річки Хоста в 70 метрах від міського пляжу, на березі Чорного моря. Недалеко, всього в 300 метрах від будівлі пансіонату знаходиться відоме бальнеофізіотерапевтіческое об'єднання "Мацеста".

КРИСТАЛ - санаторій КРИСТАЛ - санаторій

Санаторій з лікуванням і без, з 3-х разовим харчуванням. Поруч річка, що впадає в море, паркова зона, крокова доступність до зупинки, магазину, кафе, ж / д вокзалу. До моря 300 метрів, свій пляж.

Для груп школярів окрема пропозиція. Проживання, 3-х разів. піт., трансфер, щоденні екскурсії. тел.8-988-238-57-46

НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ЦЕНТР КУРОРТОЛОГІЇ - санаторій

Науково-дослідний центр курортології і реабілітації утворений в 1936 році і є правонаступником Сочинського науково-дослідного інституту курортології та фізіотерапії.

Mishilen Detox & Wellness - готель Mishilen Detox & Wellness - готель

Якщо Ви хочете провести незабутній відпустку в одному з найкрасивіших місць Росії - природному заповіднику біля міста Сочі, оздоровити і очистити свій організм, отримати масу приємних вражень і заряд енергії на цілий рік - ласкаво просимо в наш готель, який ідеальний як для сімейного відпочинку, так і для індивідуальної поїздки. У нас кожен гість отримує турботу і увагу. Поєднувати відпочинок біля моря і турботу про своє здоров'я легко! Відпочиньте по-королівськи! Отримайте заряд бадьорості і гарного настрою!

МАРІЯ - готель МАРІЯ - готель

Міні-готель "Марія" розташована в одному з наймальовничіших куточків Хости. У ній чудово гармоніює російська культура і європейська якість обслуговування. У 2008 році був створений проект готелю на 32 місця і кафе на 55 місць, і 8 липня 2010 міні-готель "Марія" введена в експлуатацію.

Міларі - готель   ХВИЛЯ - санаторій Міларі - готель ХВИЛЯ - санаторій

Санаторій "Хвиля" розташований в 200 м від моря, в одному з наймальовничіших куточків міста Сочі - Хосте. Санаторій побудований в класичному стилі палацового типу, і за своєю архітектурою схожий на знаменитий Петродворец р Санкт-Петербурга. Каскадні сходи з фонтанами, колонада і малі архітектурні форми, розташовані серед квітучого вічнозеленого субтропічного парку, створюють неповторний архітектурний ансамбль і створюють прекрасні умови для відпочинку.

СУПУТНИК - оздоровчий комплекс СУПУТНИК - оздоровчий комплекс

Сочинський оздоровчий комплекс "Супутник" - розташований на березі моря, біля підніжжя гори Ахун в Хостинском районі, в стороні від суєти і міського шуму. Комплекс оточений прекрасним субтропічним парком, який володіє унікальним для здоров'я мікрокліматом. Розміщення відпочиваючих проходить в "висотних" корпусі - сучасному 18-поверховому будинку, оригінальної архітектури, оснащеному п'ятьма сучасними, швидкісними ліфтами, центральним кондиціонуванням повітря, супутниковим телебаченням.

ПРЕСТИЖ - елінг ПРЕСТИЖ - елінг

Елінг Престиж розташований на березі моря, в 70 м від автобусної зупинки Малий Ахун. Прекрасне місце для відпочинку з сім'єю. Пляж дрібно гальковий, місцями пісок

Повний список готелів: Хоста

Новости