Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТРК «Україна» проводить рекламну кампанію трансляції «Юрмали»

ТРК «Україна» проводить рекламну кампанію трансляції «Юрмали»
ТРК «Україна» проводить рекламну кампанію трансляції «Юрмали»   ТРК запустила промо-кампанію 7-го міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля 2008», який буде проходити в Юрмалі з 23 по 28 липня

ТРК запустила промо-кампанію 7-го міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля 2008», який буде проходити в Юрмалі з 23 по 28 липня. Бюджет кампанії не розголошується.

Як повідомили «МедіаБізнесу» у прес-службі «України», у телеканалу було не багато часу для підготовки до промо шоу, тому було вирішено «зосередитися на найоптимальніших інструментах, які допоможуть ефективно комунікувати з цільовою аудиторією і забезпечать хороший охоплення». Для цих цілей була обрана реклама в столичному метрополітені - на станціях метрополітену та вхідних дверях. Також задіяна преса - розміщені макети в щоденних національних виданнях, ТВ-гідах і жіночих журналах. Додатково буде проводитися підтримка в Інтернет.

Нагадаємо, ТРК «Україна» купила ексклюзивні права на трансляцію 7-й «Юрмали» в Україні. З 23 липня, протягом шести днів, о 20:30 глядачі ТРК «Україна» зможуть в прямому ефірі спостерігати за перипетіями конкурсної програми, побачать ексклюзивні інтерв'ю з гостями конкурсу - Джо Кокером і Монтсеррат Кабальє. Крім цього, знімальна група «Україна» готує щоденники конкурсних днів. Вони транслюватимуться щодня перед початком шоу. Одним з ведучих конкурсу вперше стане представник з України - Костянтин Киркарян, провідний ТРК «Україна».

Телеканал «Україна» - загальнонаціональний телеканал. З нами у вересні 2000 р Статутний капітал - 70 млн грн. Зкупочная аудиторія - 18+. У І півріччі 2008 року середні показники каналу за аудиторією 18+ склали: частка (shr%): 5,67 рейтинг (rat%): 0,88 (Дані: GfK Ukraine, загальнонаціональна панель).

Технічне покриття - 89%, середньодобовий охоплення аудиторії - 6,9 млн чол. 99,67% телеканалу належить ЗАТ «Систем Кепітал Менеджмент», контрольованому народним депутатом України Ринатом Ахметовим.

За матеріалами: www.mediabusiness.com.ua

Новости