Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП10 - кращі пляжі Нячанга і околиць в 2019 році

  1. 1. Міський пляж міста Нячанга
  2. Відео з різних ділянок міського пляжу
  3. Як дістатися
  4. Відео пляжу Бай Зай
  5. 4. Пляж Jungle Beach / Wild Beach
  6. 5. Перлинний пляж
  7. Як дістатися
  8. Відео про перловому пляжі
  9. Як дістатися
  10. Відео про пляжі Парагон
  11. 8. Пляж на півночі Нячанга в районі Хон Чом
  12. 9. Пляж в парку розваг Vinperal
  13. 10. Пляж острова Хон Там
  14. Гарне відео з цінами по 5-ти основних пляжів

У цій статті ми розглянемо найпопулярніші пляжі Нячанга і околиць в цьому році. Розповімо, як дістатися до пляжів, в які місяці на них варто їхати і, звичайно, уявімо фото і відео. У статті ви побачите огляд наступних пляжів:

  1. Міський пляж Нячанга
  2. бай Зай
  3. Зоклет
  4. Jungle / Wild Beach Beach
  5. перловий пляж
  6. пляж Paragon
  7. Пляж острова орхідей
  8. Північний пляж в районі Хон Чом
  9. Пляжі островів Вінперл і Хон Там
  10. Пляж Нінь Чу

1. Міський пляж міста Нячанга

Краща погода для купання з середини березня до середини жовтня. З листопада до березня море на міському пляжі хвилюється і купатися некомфортно.

Цей пляж є одним з найпопулярніших місць міста. Зустріти тут можна і туристів і місцевих жителів. В'єтнамці дуже люблять збиратися тут вечорами і влаштовувати пікніки. Протяжність міського пляжу Нячанг - близько 7 кілометрів, уздовж яких тягнеться набережна з пальмами, лавочками, вуличними тренажерами і фігурами з дерев.

За березі ходять десятки торговців, які пропонують кукурудзу, кокоси і фрукти, окуляри і масаж. Якщо ви не є гостем готелю, у якого є свої лежаки, то за них доведеться заплатити від 2 до 5 USD. Міський пляж - це муніципальна власність, тому якщо ви розташуйтеся зі своїм рушником на піску, то ніхто вам слова не скаже і плати не візьме.

Що стосується хвиль, то в зимовий і новорічний час, з листопада по березень, більшу частину часу хвилі сильні і купатися можна з великими труднощами. Територія пляжу формально ділиться на кілька зон, нижче ви зможете подивитися відео кожної цієї зони. Вважається, що чим ближче до річки, тим вода більш каламутна. Але в літні місяці вода практично всюди прозора.

Відео з різних ділянок міського пляжу

  • Міський пляж в районі Парку Горького
  • Міський пляж в районі старого аеропорту
  • Міський пляж в південній частині міста
  • Міський пляж в районі Лотоса
  • Міський пляж в районі Нячанг Центру

2. Пляж Бай Зай (Bai Dai)

Кращий час для купання в спокійному морі з березня по листопад. З листопада до лютого тут піднімаються хвилі, і пляж стає привабливий для разлтічного виду серфінгу.

Ще пару років тому, пляж Бай Зай вважався диким і сюди приїжджали, щоб скупатися в безлюдному місці, але в останні пару років тут розгорнулося неабияке будівництво готельних мереж зі світовим ім'ям: Movenpick, Radisson, Fusion і інших. Незабаром тут буде окрема курортна зона з шикарними Резорт.

Пісок тут білий і чистий, вода прозора. Зміна глибини йде плавно, що робить купання комфортним і безпечним. Хвилі легкі або помірні, за особливих погодних умов тут можна кататися на серфінгу. Якщо їхати з Нячанга, то майже відразу після того, як ви зійдіть з серпантину, вам потрібно повернути ліворуч, на цій ділянці пляжу розташовується зона місцевих ресторанів і шезлонги. На них ви можете розташуватися. Особливою популярністю у місцевих жителів користується містечко The Shack Vietnam.

Як дістатися

Дістатися до пляжу Бай Зай можна на таксі або мопеді. Дорога займе близько 30 хвилин. Просто скажіть таксисту Бай Зай (Бай Яй). Можна також скористатися трансфером .

Відео пляжу Бай Зай

3. Пляж Зоклет (Doc Let)

У цій статті ми розглянемо найпопулярніші пляжі Нячанга і околиць в цьому році

Кращий час для відвідування з березня по грудень. В інший час тут часте хвилювання і пляж не такий красивий, як зазвичай.

Прекрасний пляж з білим дрібним піском. Пляж розтягнувся на 10 кілометрів. Колір води тут дуже красивий. Пляж ЗОК Років знаходиться в 50 кілометрах на північ від Нячанга. Їхати сюди варто на цілий день. Дістатися сюди можна як на машині або мотоциклі, так і на автобусі №3 (з написом Doc Let) з центру Нячанга.

Тут є кілька готелів, басейнів з прісною водою, ресторанів і магазинів. Оренда шезлонга обійдеться вам в 100 тис.донг (близько 5 USD) на людину. Мінус пляжу Зоклет - буває багатолюдно, але пляж великий, відійшовши трохи далі, ви напевно знайдете відокремлений ділянку. Якщо поїдете наземним транспортом, то по дорозі зможете спостерігати білі соляні поля.

Популярністю для зупинок на цьому пляжі користуються готелі Paradise Resort, GM Doc Let, Some Day of Silience Resort, White Sand Doc Let. На території цих готелів ви можете зупинитися і за додаткову плату (5-10 USD) користуватися інфраструктурою.

Замовити трансфер на пляж Зоклет ви можете за посиланням трансфер на пляж Зоклет .

Відео пляжу Зоклет (DocLet)

4. Пляж Jungle Beach / Wild Beach

Кращий час для відвідування з березня по листопад. В інший час тут хвилювання і дуже сильний ризик потрапити на зворотне течія - будьте обережні.

На території пляжу є два готелі Jungle Beach і Wild Beach - звідси походить і назва пляжу. Територія готелю Jungle Beach нагадує місце, де колись популярні хіпі проводили свої посиденьки. Територія готелю Wild Beach більш доглянута, але останнім часом сюди стали масово завозити китайців, хоча частина пляжу відвели спеціально для постояльців і китайських гостей в цю зону намагаються не пускати.

В цілому, тут красивий пляж з білим піском і спокійним морем, оточений горами і джунглями. По дорозі до пляжу ви побачите село, жителі якої не схожі на тих, кого ми бачимо в Нячанге.

Щоб потрапити на пляж добиратися треба, саме, до одного з цих готелів - Jungle Beach або Wild Beach (позначку дивіться на карті). Пляж розташований близько 60 км від Нячанга. Громадський транспорт сюди не ходить, тому дістатися можна на орендованому транспорті, з екскурсією або таксі. Замовити трансфер на пляж ви можете тут

5. Перлинний пляж

Час для відвідування даного пляжу не має значення. Тут можна бувати круглий рік.

Приблизно в 75 кілометрах на південь від Нячанга розташований один з найкрасивіших пляжів узбережжя - Перлинний пляж. При самостійному відвідуванні доведеться заплатити за вхід на територію пляжу 50 тис VND з людини. Пісок тут дрібний і м'який, вода спокійна. Але, врахуйте, що пляж розташований в бухті, тому в період відпливу вода може бути заcтоявшейся. Крім того, дно тут мулисте.

На Перловому пляжі можна влаштувати шикарне фотосесію : Величезні валуни, пірси, містки, маяк, каскадний фонтан - все це стане прекрасними декораціями для ваших фотографій.

Як дістатися

Дістатися сюди можна самостійно на байку (краще їхати з навігатором і уважно стежити за покажчиками), на таксі - від 70 USD за дорогу туди і назад з очікуванням (ціна залежить від марки машини і вашого вміння домовлятися). Замовити трансфер на пляж можете тут

Крім того, екскурсію з відвідуванням цього пляжу пропонують деякі агентства Нячанга (близько 33 USD, включаючи відвідування Лабіринту Дракона Chua Tu Van).

Відео про перловому пляжі

6. Пляж Paragon Beach (Парагон)

Сам пляж Парагон невеликий, але головною його перевагою є наявність насипних хвилерізів, завдяки яким тут завжди спокійне море без хвиль. Практично, це великий природний басейн. Пляж вважається приватним, тому, відпочити тут можна, тільки якщо в готелі не дуже багато відвідувачів.

За шезлонг з вас попросять 60 тис.донг (близько 3 USD) c, крім того, необхідно буде заплатити «за купання» - ще 20 тис.донг (близько 1 USD) з людини.

Якщо раптом на пляж вам потрапити не вдасться, то ви, по крайней мере, зможете прогулятися по алеях уздовж моря і побачити велику бухту, в якій збираються рибальські човни.

Як дістатися

Дістатися до пляжу Парагон ви можете на таксі до однойменного готелю Paragon і пройтися пішки. Також ви можете доїхати до кінцевої зупинки 4 автобуси , Звідки прогулться пішки протягом 5-10 хвилин.

Відео про пляжі Парагон

7. Пляж острова Орхидей на північних островах Нячанга

Одне з найбільш спокійних місць для купання - це пляж острова Орхидей. Насправді, це навіть не острів, а півострів, який відгороджує частину моря, а пляж розташовується з внутрішньої частини цього півострова. Таким чином, відбувається природний захист від хвиль. Мінусом цього місця є те, що сюди не так просто дістатися. Треба вибирати або екскурсію, або самостійно добиратися в порт, використовуючи міський автобус №3 і парою.

На пляжі є все необхідне: лежаки, шезлонги, парасольки, душові, туалети і ресторанчик. Також є додаткові розваги у вигляді садів з екзотичними тваринами і птахами, гідроцикли, парашут і ін.

Детальніше про те, як сюди дістатися і скільки це коштує в цій статті про північних островах .

8. Пляж на півночі Нячанга в районі Хон Чом

Час відвідування - цілий рік. У літні місяці, у другій половині дня дуже сильні відливи.

У Нячанге є 2 основних пляжу. Це центральний пляж, який часто штормить і північний пляж, який більш затишно розташовується в бухті, тому хвилі тут невеликі або зовсім відсутні. Дуже часто на північному пляжі, майже, повний штиль в порівнянні з тим, що твориться на центральному пляжі. Тому під час заворушень на центральному пляжі варто з'їздити і перевірити, як йдуть справи в північній частині міста. Дістатися з центру в північну частину міста можна на автобусі №4 або таксі.

9. Пляж в парку розваг Vinperal

Час відвідування - цілий рік. У період з листопада по лютий острів Вінперл і Хон Там прекрасно підходять для купання з дітьми і дорослим, які бояться хвиль на міському пляжі в Нячанге.

Хоча пляж і є штучним, але він дуже гарний. Даний пляж захищений островом Вінперл з боку моря, за рахунок чого на ньому практично завжди спокійно. Мінусом є ціна, тому що щоб сюди дістатися треба обов'язково купувати квиток в парк розваг Вінперл (вартість 880 тис VND). Тому кожен день сюди їздити складно через фінансові причини, але 1-2 рази за відпустку вибратися варто в рамках своєї поїздки на пляж Вінперл. Детальніше про цей парк і як сюди дістатися читайте тут

10. Пляж острова Хон Там

Час відвідування - цілий рік. У період з листопада по лютий острів Хон Там прекрасно підходить для купання з дітьми і дорослими які бояться хвиль на міському пляжі в Нячанге.

Острів Хон Там (або просто острів Там) відноситься до південних островів Нячанга. Перш за все, він цікавий тим, хто хоче провести відокремлений відпочинок в тихому екологічно-чистому місці. На острові є свій власний обладнаний пляж з білим піском. Славиться цей пляж ще й відсутністю хвиль, що робить його привабливим для людей, які не симпатизують великим хвилям в Нячанге. Останнім часом мінусом цього острова є засилля туристів з Китаю, тому найкращим часом для відвідування є час до 12 години дня.

Детальніше про те, як сюди дістатися і вартості ви можете читати тут

Час відвідування - цілий рік. Особливо актуальний цей пляж, лише в зимові місяці, коли в Нячанге часто трапляється негода. а тут сонячно і можна купатися.

Гарне відео з цінами по 5-ти основних пляжів

У будь-якому випадку, отримати свою порцію сонця і вдосталь накупатися в морі, тут безліч. Крім цих пляжів, ви можете відвідати Південні острови Нячанга , Де можна і на узбережжі відпочити, і побачити дивовижний підводний світ Нячанга, а потім спробувати морські делікатеси.

Новости