Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Шпалери в морському стилі для дитячої: колір морської хвилі (28 фото інтер'єру)

  1. Про дизайн У будь-якому ремонту виключно важливим завданням є правильна постановка і організація...
  2. Використання фотошпалер
  3. Шпалери кольору морської хвилі
  4. Місце в інтер'єрі

Про дизайн

У будь-якому ремонту виключно важливим завданням є правильна постановка і організація всього процесу. Крім того, необхідно враховувати переваги тих, хто буде бачити змінений дизайн інтер'єру кожен день. Адже практично кожен з нас любить оригінальний стиль, а також правильний підбір кольору. Сьогодні ми поговоримо про шпалери в морському стилі для дитячої кімнати. Так уже склалося, що колір морської стає все більш популярним. Він викликає заспокійливу реакцію у мешканців будинку, і особливо у маленьких дітей, позитивні емоції для яких є виключно важливими.

Існує чимала кількість різних варіантів, згідно з якими можна організовувати проекти по переробці оздоблення стін. Є досить багато напрямків, за якими можна вести розробку інтер'єру майбутньої кімнати. Отже, давайте розглянемо деякі з них.

Стіни в дитячій

Шпалери кольору морської хвилі у відповідному стилі є одним з найбільш поширених варіантів застосування даного напрямку в обробці інтер'єрів. При цьому, чес старше ваш малюк, тим більше і регулярніше необхідно враховувати його думку з приводу дизайну кімнати і питати його в разі застосування будь-яких незвичайних дизайнерських прийомів. Давайте розглянемо деякі характерні риси подібного вибору:

  1. Багато психологи схильні стверджувати, що саме такі кольори дуже позитивно позначаються на емоційному стані дитини. При цьому, поєднання малюнків можуть включати в себе кораблі вікінгів, піратські суду, елементи управління, такі, як штурвал, канати і т.д.
  2. Як варіант, можна використовувати різні морські карти, часто старовинні. В такому випадку морські шпалери мають і практичну мету: позитивно впливати на освіту малюка і його пізнання в географії та інших дисциплінах.
  3. Нерідко є і такий варіант, як застосування наклейок і картин. Найчастіше цей варіант є найбільш швидке і доступне за ціною рішення. До того ж, виконати монтаж таких декоративних елементів можна і своїми руками. Головна умова - працювати строго за інструкцією.

Використання фотошпалер

Не тільки дитяча кімната може бути оформлена в даному стилі. Найбільш часті варіанти використання - вітальня або спальня. Що стосується кухні, то подібний дизайн там застосовується досить рідко. Необхідно запам'ятати деякі правила складання проекту інтер'єру:

  • Шпалери в морському стилі, рівно як і фотошпалери в дитячій кімнаті можуть застосовуватися як по всьому простору приміщення, так і в певних зонах. Ви можете як зробити на них певний сильний акцент, так і зробити їх одним з декількох складових елементів дизайну кімнати.
  • Визначтеся з ціною і видом шпалер, які ви вибираєте. Для цього слід зробити попередній план проекту, який передбачає ескіз майбутнього інтер'єру кімнати, або всієї квартири.
  • Можна використовувати шпалери як такі, що візерунок, так і без такого. Пам'ятайте, що орнамент може значно впливати на підсумковий проект.

Не треба забувати і про те, що особливо важливим моментом є правильний підбір кольору. А якщо бути точним, то мова йде про відтінок. Його вибір, до слова, в значній мірі залежить від того, який рівень природного освітлення присутній в кімнаті. Відтінок може бути як світлим, так і більш темним. Як правило, для більш значних за площею приміщень бажано вибирати варіанти шпалер, які мають більш темне або нейтральну забарвлення. Що ж стосується маленьких і вузьких кімнат, то в подібних випадках кращим вибором будуть світлі полотна для стін.

Шпалери кольору морської хвилі

Колір морської хвилі в інтер'єрі - досить складний, як у сприйнятті, так і в сполучуваності з іншими відтінками. Перш за все, це - цілий діапазон кольорів між зеленим і синім. Він може бути ближче до синього (блакитного), або до зеленого. Може бути ніжним або яскравим, спокійним або різким. При правильному підході ці відтінки, як алмаз в руках досвідченого ювеліра, засяють всіма гранями краси.

При правильному підході ці відтінки, як алмаз в руках досвідченого ювеліра, засяють всіма гранями краси

Комбінований варіант з використанням штор того ж відтінку

Пам'ятайте! Вибираючи шпалери для кімнати, в першу чергу краще враховувати її функціональне призначення. Наприклад, для вітальні краще світліші тони, для прихожей - темніші, а в спальні можуть добре виглядати як ті, так і інші.

Малюнок на шпалерах кольору морської хвилі зазвичай або є фактурним, з використанням більш темних або світлих відтінків того ж кольору, що і фон, або виконаний в тонах чорно-сіро-білої гами. Шпалери цієї палітри можна використовувати в якості додаткових - таке поєднання виглядає особливо ефектно в просторих приміщеннях. Краще наклеїти однотонні додаткові шпалери, щоб не зміщувати в кімнаті кольорові акценти. І навпаки - якщо наші «морські» шпалери не мають малюнка - нехай буде малюнок на інших.

Місце в інтер'єрі

Привабливий дизайн інтер'єру спальні

Які ж умови диктують нам шпалери кольору морської хвилі? Цей колір, особливо його світлі відтінки, однозначно асоціюється з безбережністю морських просторів, свободою і чистотою, безтурботністю. Саме такий настрій створять однотонні світло-блакитні шпалери. У подібному інтер'єрі недоречно велика кількість декоративних деталей, нагромадження меблів, адже море - це чиста безмежна рівнина. Інтер'єр повинен бути строгим і простим, оскільки саме так ми найбільш виграшно використовуємо всі переваги цього чудового кольору.

Рада фахівця з дизайну! Два-три декоративні елементи в середземноморському стилі - ваза, панно - внесуть в наш інтер'єр екзотичну нотку, створять легке, літній настрій.

Уже давно в моді дизайн приміщень з використанням морських аксесуарів в інтер'єрі:

  • морських зірок;
  • раковин;
  • коралів;
  • каменів.

Фото: ви можете підібрати цікаву обробку з принтами

Подібні прикраси дуже органічно виглядають на тлі кольору морської хвилі: вони підкреслять відчуття романтики і морського простору. Колір морської хвилі дуже доречний і в ванній кімнаті. Якщо вона більша - в нових будинках це не рідкість, - звичну нам плитку можна комбінувати з шпалерами. Тут теж будуть хороші і доречні аксесуари морської тематики.

Новости