Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що у Кіркорова під спідницею?

Співак вбрався в жіночу спідницю, і в такому вигляді виступив на сцені фестивалю «Нова хвиля - 2010».

Кіркоров любить епатувати і шокувати! zirki.info На відкритті конкурсу "Нова хвиля - 2010" Філіп не тільки з'явився ... у спідниці, а й показав багатотисячному залу "Дзінтарі" свою нижню білизну.

Запальний хіт від Філіпа Бедросовича з промовистою назвою "Циганізація" став, мабуть, самим приголомшливим номером гала-концерту в рамках відкриття фестивалю. 43-річний співак видавав на сцені па не гірше своєї професійної підтанцьовки і поводився так, як ніби він мінімум вдвічі молодше. Наряд Кіркорова став головним хітом вечора - спідниця в складочку і кокетлива беретка, які він надів на відкриття, - робили його схожим на волинщика, тільки в руках артиста як інструмент був мікрофон.

- Я люблю вражати людей своїми новим образами, думаю, і на цей раз мені це вдалося, - поділився з Life Showbiz Кіркоров. - Так, мій костюм сміливий, але він абсолютно точно передає настрій пісні.

У день відкриття "Хвилі" в курортному містечку на березі моря глядачів чекало ще багато цікавого. Зал буквально зойкнув, коли на сцені з'явилася Лариса Долина. Шанувальникам її таланту добре відомо, що вона може стрімко набрати у вазі і також швидко схуднути, але в такій чудовій формі одну з легенд нашої естради шанувальники не бачили ще ніколи.

Ігор Ніколаєв, Сергій Лазарєв, Ігор Верник і Тимур Родрігез привітали Ларису Олександрівну з наступающісм 55-річним ювілеєм, а вона, в свою чергу, подарувала публіці разом з Ігорем Бутманом імпровізоване попурі зі світових і своїх особистих хітів. На сцені балом правили провідні-дотепники, серед яких чарівними ляпами не могла не виділитися Ксенія Собчак

.- А зараз вітальну телеграму від Президента Російської Федерації Дмитра Анатолійовича Медведєва зачитає нам посол Росії в Латвії Вешняков Олександр Абрамович ... ой, вибачте, Альбертович, - хохма Собчак.

До речі, про Абрамовича. В Юрмалі черговий рік поспіль ходять чутки про появу на прибалтійській святі життя Романа Аркадійовича. Увечері у вівторок, коли в "Дзінтарі" вже починався урочистий вечір, одна з його яхт пришвартувався в ризькому порту, але чи був на ній сам олігарх, залишається загадкою, адже на концерті він так і не з'явився.

Подейкують, що Бедросович готується стати татом.

Фото: LIFEШоубіз

джерело: zirki.info

Новости