Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Relax FM

  1. Інтернет-радіостанції
  2. передачі

Relax FM ЗАТ «М-ПУЛ +» Relax FM ЗАТ «М-ПУЛ +»   Місто   Москва   Країна   Росія   слоган   «Спокійна хвиля»   вікова   категорія   формат   музичний   музичний формат   Relax-музика   частота   90,8 МГц   щогла   Балашиха (256 м)   потужність   5 кВт   час мовлення   цілодобово   зона мовлення   Росія   Дата початку мовлення   1 лютого 2006 р   замінив   радіо Трійка   координати   117105, г Місто

Москва

Країна

Росія

слоган

«Спокійна хвиля»

вікова
категорія

вікова   категорія

формат

музичний

музичний формат

Relax-музика

частота

90,8 МГц

щогла

Балашиха (256 м)

потужність

5 кВт

час мовлення

цілодобово

зона мовлення

Росія

Дата початку мовлення

1 лютого 2006 р

замінив

радіо Трійка

координати

117105, г. Москва, Варшавське шосе, д. 9, с. 1А

засновник

Михайло Ейдельман, Юрій Федоров

власник

ЗАТ «М-ПУЛ +»

керівники

Генеральний директор - Євген Комбаров

сайт

relax-fm.ru

колишні назви

радіо Трійка

Онлайн трансляція

на оф.сайті , MOSKVA.FM

Програма передач >>

Relax FM - радіостанція унікального формату на російському радіоринку. Основні характеристики станції лежать не в музичній, а в емоційній площині. Relax FM прагне доставити тільки позитивні емоції і використовує в музичному програмуванні м'яку, мелодійну музику. Загальна, яка об'єднує всі елементи ефіру атмосфера: спокій, можливість відходу від суєти, природність, простота і сучасність.

В ефірі Relax FM звучить тільки музика, немає діджеїв і новин.

Радіостанція Relax FM не раз ставала лауреатом і номінантом престижних музичних премій, в тому числі володарем престижної європейської премії «Global Traffic Network European Radio Awards 2007» в номінації «Радіостанція року».

Інтернет-радіостанції

аудиторія

Основна аудиторія радіостанції - одружені чоловіки і жінки у віці 25-45 років. Більше 40% мають вищу освіту, понад 60% є "білими комірцями", з них 20% займають керівні посади.

передачі

програми ефіру

  • Ранок без суєти - з 06:00 до 11:00 пн - чт, з 05:00 до 11:00 пунктів. Радіо Relax FM пропонує нову формулу ранкового настрою. Тепер ніщо і ніхто не змусить Вас метушитися. Прогноз погоди, сигнали точного часу в стилі московської служби «100» і тільки світла музика. Можна нікуди не поспішати і абсолютно все встигнути. Спробуйте прокидатися по-новому.
  • Relax-Настрій - з 11:00 до 13:00 по буднях. Щоб весь день пройшов на спокійній хвилі, потрібно особливий настрій. Як його знайти? Дуже просто. По буднях, з 11.00 до 13.00, включайтеся в «Релакс-настрій». Музика, яка може стати відмінним саундтреком фільму про чудовому осінньому дні хорошу людину. Релакс-треки, з якими будь-яка робота здається безтурботним зустріччю з друзями.
  • Relax-Кафе - з 13:00 до 15:00 по буднях. Це рубрика для тих, хто хотів би провести будній день зі смаком. По буднях, о першій годині дня, запрошуємо Вас в «Relax-Кафе». Ми пропонуємо музичне меню, яке, можливо, змінить весь Ваш день. Тонкий букет емоцій, свіжі ноти задоволення і ... дещо на десерт! У цьому сегменті в ефірі звучить «музика зі смаком» - треки, які найкраще підходять до неспішного насолоди ланчем. Особлива добірка Relax-Музики підігріває апетит не гірше, ніж найвишуканіші спеції. В основі музичного наповнення лежать стилі лаунж і софт-джаз, що дозволить надати особливий смак звичних справ. «Relax-Кафе» - найприємніший перерву в роботі.
  • Summer time - з 15:00 до 18:00 пн - чт, 15:00 до 17:00 пунктів. - Ласкаво просимо в світ, де завжди тепло ... Де звучить приємна музика, де немає турбот і хвилювань ... А тільки свіжий вітер і шелест хвиль, посмішки перехожих і голоси друзів ... По буднях на радіо Relax FM "Summer time» - Місто Сонця на спокійній хвилі!
  • Рух без суєти - з 18:00 до 20:00 пн - чт (по п'ятницях з 17:00 до 19:00). За кермом дуже важливо бути спокійним. Але буквально все навколо заважає цьому - пробки, неакуратні водії, пішоходи, які тікають на червоний ... Ви відчуваєте, як все всередині закипає. В найскладніше для водіїв час Relax FM представляє спеціальний сегмент для тих, хто за кермом - Рух без суєти. Все - від джунглів до музики заспокоює розпалені нерви водія і дозволяє створити в салоні автомобіля комфортну обстановку.
  • Вечірній бриз - з 20:00 до 23:00 пн - чт. Вечір - особливий час. Час, коли ми повністю належимо собі. C понеділка по четвер, з 20:00 до 23:00 спеціальний сегмент «Вечірній Бриз». Музичне наповнення ефіру стає м'якше, а оформлення сегмента містить звуки прибою і шелест хвиль.
  • Вечірній коктейль Relax FM - з 19:00 до 23:00 по п'ятницях і суботах. Вечір weekend'a - час, коли звичний ритм життя прискорюється, і ми можемо відчути себе вільно. Монотонний шум міста змінюється голосами друзів, музика стає швидше, а світ навколо наповнюється новими фарбами. В основі ефіру лежить мікс з музичних стилів: надихаючий софт-джаз, освіжаючі нотки нью-ейдж і улюблені хіти. Щоп'ятниці та щосуботи з 19 до 23 годин Relax FM пропонує Вам «Вечірній коктейль». Ритм за смаком.
  • Сад каменів - Кожен День з 23:00 до 01:00 ночі. Коли захід вже догорів, а зірки тільки починають свій тихий мерехтливий розмова, в ефірі Relax-FM відкривається двері в «Сад каменів». Тут немає нічого зайвого - ні звуку, ні слова. Тут можна заглянути вглиб своєї душі і знайти відповіді на питання минулого дня.
  • Ніч - час релаксу - Кожен День з 01:00 до 05:00 ранку. Якщо стрес ще тисне на плечі і щось заважає заснути ... включите Relax FM. Кожен будній день з першої години ночі і до світанку на спокійній хвилі «90,8 FM» спеціальна програма для тих, хто не спить: вночі інше повітря, вночі інші звуки, ніч не терпить суєти ... Прислухайтеся.
  • Ранковий фреш - з 05:00 до 12:00 у вихідні. Освіжаючий, яскравий, що наповнює енергією нового дня. З 5 до 12 у вихідні - «Ранковий фреш» на спокійній хвилі. Щоб початок Вашого weekend`а було таким же світлим і прекрасним, як промінь сонця, що пробивається крізь крони дерев.
  • Релакс без кордонів - з 12:00 до 19:00 у вихідні. Світ навколо нас сповнений знаків «стоп» і червоних сигналів світлофора. Але Вашого weekend`а на спокійній хвилі це не торкнеться. Тут - «острів свободи», місце, де Ви відчуваєте себе легко і комфортно. З 12 до 19 у вихідні налаштуйтеся на Relax FM. Відчуйте спокійний плин музики. Відчуйте «Релакс без кордонів».
  • Недільний рандеву - з 19:00 до 23:00 по неділях. Неділя - особливий день. І провести його треба так, щоб не було шкода жодного витраченого години. Тому з 7 до 11 вечора Relax FM запрошує Вас на «Недільний рандеву». Легку і іскристу, як бульбашки в келиху, прогулянку в світ спокійній хвилі. Прикрийте очі, дозвольте звукам релаксу підняти Вам настрій і торкнутися найніжніші струни Вашої душі.

Рубрики

  • «Relax у води» - Є такі місця на планеті, де завжди світить ласкаве сонце, шумить легкий прибій, а безмежна гладь океану непомітно переходить в далечінь блакитних небес. І навіть якщо прямо зараз ми не можемо опинитися в тому Райському куточку, ніщо не заважає нам мріяти. Потім мрії неодмінно стануть планами, плани - прекрасним відпусткою!
  • «Relax Подорож за красою» - Є міста, які знамениті на весь світ аж ніяк не історичними або культурними пам'ятками. Їх напрямок - краса і здоров'я: термальні джерела в Італії, таласотерапія в Марокко, аюрведа на Шрі-Ланці. Дізнаємося цікаві подробиці, робимо грамотні висновки і втілюємо в життя!
  • «Relax Life» - Є хобі, які звертають увагу захоплюється ними людини на багато здібності, раніше в ньому таїлися. А головне, вони пов'язують між собою факти, які допомагають краще зрозуміти і прийняти життя інших людей. Давайте дізнаємося це разом!
  • «Relax Гурмания» - Є люди, які щиро вірять, що останній і найвищий дар богів людині - це почуття міри. А як же почуття смаку? Пізнати смак життя, не втрачаючи при цьому апетит, воістину велике мистецтво. Приєднуйтесь!
  • «Relax Класика» - Є музика, яку (перш ніж полюбити) треба вміти слухати і чути. Класика! Її мелодія розкриє вам таємницю всього самого прекрасного на Землі, коли не потрібні слова - тільки почуття!
  • «Relax Маршрути» - Є дороги, по яким ми подорожуємо на автомобілі не для того, щоб опинитися десь - для того, щоб їхати, дивитися по сторонах, дивуватися, мріяти, радіти ... щоб знайти шлях до себе і один до одного ... головне - це рух. Дорога є життя !.
  • «Relax Репліка» - Є висловлювання, на які варто звернути особливу увагу: будь то цитата знаменитої актриси про любов або випадкова фраза продюсера про гроші. Час проходить - слово залишається !.
  • «Relax Стихія» - Є слова, для розуміння яких потрібен природний слух, чуття гармонії і ритму. Це - вірш: та сама мелодія, тільки з'єднана з нашою мовою. Зробіть приймач трохи голосніше - і ви почуєте «музику слів»!
  • «Relax Музика, виконання природного» - Є музика, досконалість якої підвладне тільки самій природі: стук дощу по даху, шум хвилі, що набігає на прибережний шовковистий пісок, досвітнє спів птахів ... Чистота і прозорість в кожному звуці !.
  • «Relax Персона» - Є люди, в яких ми вгадуємо риси кожного з нас, але чомусь саме їх доля - приклад для наступних поколінь. Як вони стали легендою, будучи нашими сучасниками? Слухайте і запам'ятовуйте!
  • «Relax Версія» - Є пісні, які знають все. Але ми можемо запропонувати таку релакс-трактування, що ви відразу відчуєте, уяву - друге життя музики з безліччю варіантів.
  • «Relax Cinema» - Є фільми, про які хочеться дізнаватися першими, тому що вони здатні не тільки передавати емоції - вони можуть наділяти нас життям ... і, повірте, на перед-прем'єрному показі ви забудете про те, що сидите в кіно !.
  • «Relax Географія» - Є міста, в які хочеться повертатися знову і знову. Адже подорожувати, значить, розвінчувати помилкові уявлення про інші країни. І нехай у вашій пам'яті залишаться найяскравіші спогади!
  • «Relax Style» - Є мода, яка проходить і повертається. Її - можна купити, СТИЛЬ - необхідно мати. Цікаві факти зі світу fashion-індустрії і корисна інформація про новинки сезону дозволять вам ... не залишити почуття стилю ... без почуттів!
  • «Relax Легенда» - Є по-справжньому великі люди, які ніколи не вважали себе такими. Проте, ці біографії - енциклопедія по світу науки, мистецтва, культури і спорту. Їх серце билося для всіх! Прислухайтеся!
  • «Relax Настрій свята» - Є свята, які на відміну від історії, не змінюються. Найголовніше в них - незвичайні традиції, правила та обряди, а ще дивовижні приводи і прикмети, звичаї і звички, порядки і підвалини. Все, що робить свято настроєвому!
  • «Relax Погода» - Прогноз погоди для жителів Москви. Час виходу: по буднях 7:45, 8:45, 9:45, 10:45, 19:45, на 20:45 21:45, 22:45.

Міста Мовлення Радіо Relax FM

  • Воронеж - 94.9 FM
  • Донецьк - 99.4 FM
  • Казань - 105.3 FМ
  • Москва - 90.8 FМ
  • Саратов - 101.1 FM
  • Сімферополь - 107.3 FМ
  • Уфа - 103.5 FМ

посилання

Як його знайти?
А як же почуття смаку?
Як вони стали легендою, будучи нашими сучасниками?

Новости