Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Нова Хвиля 2013": Ольга Діброва (Україна) - досьє, фото, пісні

Ольга вчиться в київському інституті музики ім. Р. Глієра (кафедра вокалу). Відпочивати не любить. Любить працювати. Їй подобається фігурне катання, але сама на ковзанці вона була один раз, і навряд чи ще коли-небудь ризикне встати на лід. Активно займається в спортивному залі - все потроху.

4,7 5 1

Була б не проти виступити разом з Daft Punk: «Мені цікаво, чи знімають вони шоломи під час звукозапису».

Була б не проти виступити разом з Daft Punk: «Мені цікаво, чи знімають вони шоломи під час звукозапису»

У чотири роки намалювала в зошиті клавіші, і батькам «тоді все стало зрозуміло». Незабаром вони купили дитині піаніно «Україна». І забули про тишу.

На питання про те, які традиції в родині цінні для Ольги, дівчина посміхається; «Я з сім'ї виноробів, тому у нас все добре з кровообігом і настроєм!».

Фільми А. Хічкока Дібровою подобаються за те, що вона перестала боятися темряви. М.Гондрі вона вдячна «за експерименти і божевілля», Ж.-П.Жене - за те, що «показав, як можна любити». А також інші кінострічки, які сколихнули багато емоцій в душі співачки - «Вікно у двір», «Вічне сяйво чистого розуму», «Амелі», «Список Шиндлера», «Людина дощу» і ін.

Готувати любить, але часто для втілення кулінарних амбіцій їй не вистачає часу. Варить смачну глінтвейн.

У літературі віддає перевагу арт-хаус і фантастику: «У моїй скромній бібліотеці багато Бернара Вербера, він мені припав до душі ... А мій плей-лист не встигає оновлюватися. Люблю як хаус, сонячний фанк, так і арт-рок, холодну техно і електроклеш! ».

У плеєрі співачки успішно сусідять один з одним Gus Gus, Unkle, A Perfect Cirle, Depeche Mode, Van She, SBTRK, С.Рахманінов, С. Прокоф 'єв, С.Барбер і багато інших артистів і композитори.

Улюбленого свята у конкурсантки немає, тому що «у Всесвіті календар куди масштабніші!».

У подарунок на день народження Оля була б рада отримати ферму, де вона вирощувала б лабрадорів.

«У дитинстві я хотіла бути скрипалем і стюардесою. Але - занадто непосидючий для багатогодинних занять і боюся літати.

На першому курсі інституту за мною закріпилося прізвисько «Петарда», - напевно, тому що я дуже сумна, нудна і взагалі ніяка! »- регоче співачка.

Життєвий девіз Ольги Дібровою - «Що не робиться - все на краще, і я подумаю про це завтра !!!».

Перше кохання Олі: «Мені було років 5. Він був батьковим напарником і вилитої копією вокаліста Depeche Mode Дейва Гаана ... А коли мені було 12 років, я побувала в Швейцарії. І дико вразило мене те, що можна пити воду з фонтанів! ».

»

Любить сучасні танці: «З« латиною »і« стандартом »стосунки не склалися. Але і статично співати я не вмію, бо це нудьга - і для мене, і для глядача ». Щоб досягти успіху, необхідно Less talk, more action ( «менше говорити, більше дії» - англ.), Впевнена співачка.

Ольга боїться, що «колись зникне електрику, назавжди!».

У дитинстві вона писала багато пісень і віршів: «Але в останні роки все замовкло. Я відчуваю, що це затишшя перед бурею. Мені є що сказати. Просто думки повинні дозріти ».

Читати також "Нова Хвиля 2013": Аркадій Войтюк (Україна) - досьє, фото, пісні

Конкурсантці «Нової хвилі 2013» хотілося б побувати в 3013 році, - «здивуватися і повернутися в улюблене даний!». Співачка розповіла, що восени виходить ЕР з промовистою назвою «Ooh Ooh Ooh»: «Це буде 6-7 треків, від яких будуть виходити потужними потоками серотонін і ендорфіни!».

Стежить за учасниками «Новій хвилі» практично з першого року проведення. Найцікавіший переможець для О.Дібровой - це Джамала : «І не тому, що землячка, а тому що вона оригінальна і злегка божевільна!».

У найближчі п'ять років Оля хоче менше думати, і більше робити. Після того, як вона дізналася, що стала фіналістом, в її житті не змінилося нічого, крім того, що ... вона закохалася в Москву!

Конкурсу в цьому році 12 років: «Мені 12 років тому було 9 років, я тоді трохи боялася усвідомити той факт, що хочу і буду співати. Слухала групу «Арія» і знала майже всі їхні пісні напам'ять. Я вирішила взяти участь в конкурсі, тому що в липні в Києві буде дуже спекотно і ще тому, що я ніколи не була в Латвії. На вибір пісень для конкурсу вплинув мій темперамент !!! У Юрмалу зі мною їде група GORCHITZA, в якій я співаю, а також мій улюблений перукар! І я хочу всім фіналістам побажати здоров'я в особистому житті !!! ».

Відео

Новости