Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі Дубая або Арабська казка стала реальністю

  1. Арабська казка
  2. Блискучий «Burj Al Arab»
  3. Екстравагантний Jumeirah Beach 5 *
  4. Діловий JW Marriott Hotel Dubai 5 *
  5. Гламурний Armani Hotel Dubai 5 *
  6. Химерний Атлантіс Палм
  7. Релаксуючий Residence & Spa at One & Only Royal Mirage Dubai


Booking.com

Арабська казка

Booking

Нічний Дубай

Кращі готелі Дубая 5 зірок можна по праву назвати одними з кращих у всьому світі, одні тільки епітети «самий самий», «вище всіх», «унікально розкішний», «дивовижний дизайн», «неповторний», вже говорять про їх ексклюзивному пишноті. Вибираючи найкращі готелі Дубая 5 *, клієнти можуть 12 місяців насолоджуватися теплими водами затоки, арабським сонцем, яскравою зеленню квітів і пальм на місці колишньої пустелі.

Сучасний Дубай це одночасно місце для розкішного VIP відпочинку і світова фінансова і діловий центр. Тут проходять найбільші міжнародні форуми і конференції, відкриті центральні офіси найбільших світових корпорацій, місто прийме всесвітню виставку EXPO 2020.

Грандіозні проекти і архітектура Емірату, найбільший океанаріум, гірськолижний курорт в тропіках, дивовижні аквапарки і шопінг в величезних торгових молах, обпалює нічне життя залучають в Дубай мільйони відпочиваючих.

Під стать всьому «самому самому» і готелі Дубая.

Блискучий «Burj Al Arab»

Єдиний семизірковий готель в світі

Найрозкішнішим експерти вважають «Burj Al Arab» наші прозвали готель Парус Дубай. Це дивовижне в плані архітектури будівля зведена на отсипной острівці в неподалік від берега і пляжу Джумейра.

Готель «Burj Al Arab» на момент споруди був найвищим готелем у світі, і складається з номерів 7 зірок, найменший з яких 169 м2.

А на 300 метровій висоті знаходиться відкритий тенісний корт і вертолітний майданчик. Готель Парус належить компанії Джумейра, у якій ціла мережа розкішних однойменних готелів в світі. Дубай і Емірати пишаються цим готелем, запевняючи що сервіс тут не знає конкурентів в світі.

Зметнувшись вгору на 321 метри готель Парус в Дубаї пропонує гостям чудову панораму на місто і Перська Затока, з усіх своїх дворівневих номерів люкс. А оснащені вони за східним розкішно і по сучасному технологічно.

Готель «Burj Al Arab» може запропонувати і королівські номери з індивідуальним ліфтом, з вітальні в східному стилі і спальними ложами, гідними президента або шейха.

На даху розмістився ресторан «Al Muntaha» з чудовим видом на місто. Прайс в готелі «Burj Al Arab коливається високо в хмарах, проте забронювати номер проблематично, якщо робити це в останній момент.

Екстравагантний Jumeirah Beach 5 *

готель Хвиля

Не менш розкішний і «крутий» готель Jumeirah Beach 5 * (готель Джумейра бич 5 *) розташований навпроти Вітрила і управляється все тією ж компанією Джумейра. Будівля виконане в формі Хвилі має 26 поверхів.

Готель Хвиля Дубай уособлює своїм дизайном стихії Води, Землі, Вогню і Повітря. Крім величезного списку розваг, в проживання включено безкоштовне користування аквапарком Wild Wadi Water Park Дубай, який примикає до території готелю, комфортні великі номери + смачний сніданок, свій пляж, вид на Burj Al Arab, з можливістю його безкоштовного відвідування і вечері, ніж ми не забули скористатися поселившись у готелі Джумейра бич 5 *.

Вечір вийшов відмінним, консьєрж нашого готелю загартування нам столик в «Al Muntaha» і в призначений час відправив нас туди на гольф каре готелю. Повечерявши в ресторані ми перейшли в Skyview Bar, насолодившись коктейлями і приголомшливою панорамою нічного Дубая. Спустившись близько опівночі в лобі, де нас попросили почекати хвилин 10, так як персонал якраз змінювався і гольф кар стояв без «наїзника».

Ми не стали упирається і вирішили зробити пару фоток, і в цей момент під'їхав Rolls-Royce Phantom (Ролс Ройс Фантом), звідки вийшов чоловік з фізіономією відомої зірки західного шоу-бізнесу, в компанії трьох німфеток. І поки ми витріщалися на зірку намагаючись згадати його ім'я, швейцар відчинив двері лімузина і жестом показав, що немає сенсу чекати гольф кар - Ролс-Ройс відвезе нас прямо зараз.

І поки ми витріщалися на зірку намагаючись згадати його ім'я, швейцар відчинив двері лімузина і жестом показав, що немає сенсу чекати гольф кар - Ролс-Ройс відвезе нас прямо зараз

Підкинули на попутці

Чесно це був мій перший проїзд на «фантомі», та ще й на «халяву». Із задоволенням рекомендую готель Jumeirah Beach Hotel ».

Всього кращих готелів в Дубаї можна нарахувати жоден десяток, і це тільки п'ятизіркових готелів, розташованих в районах Джумейра, Дубай Марина і Дейра.

Всього кращих готелів в Дубаї можна нарахувати жоден десяток, і це тільки п'ятизіркових готелів, розташованих в районах Джумейра, Дубай Марина і Дейра

Марриот

Діловий JW Marriott Hotel Dubai 5 *

Якщо ж опустити «легенди» рейтингів світових готелів в Дубаї 5 зірок, то я б порекомендував готель JW Marriott Hotel Dubai 5 *, особливо людям які поєднують відпочинок з бізнесом, з огляду на його розташування в діловому центрі міста і оснащенням конференц залами, переговорними і тому подібними бізнес штучками.

Я ж потрапивши туди в далекому 2005 році, був приголомшений якийсь феноменальною атмосферою комфорту і затишку, красою і смаком в кожній дрібниці, різноманітністю 12-ти різних ресторанів і кафе з приголомшливою кухнею, незрівнянними за асортиментом і якістю сніданками і звичайно не нав'язливим сервісом .

Десертний куточок на сніданку

Персонал не міг зрозуміти мене, так як я не знав англійської, але при цьому вони передбачали мої побажання.

Були курйозні випадки характеризують ставлення до гостей; вечеряючи в азіатському ресторані і слухаючи живу музику в жанрі Латинського джазу, ми помітили, що майже всі гості просили через офіціантів зіграти їх улюблену мелодію. На наш жаль пару композицій які ми згадали «по-англійськи» вони не знали ... Після чого музиканти нам довго пропонували різні варіанти наспівуючи і вистукуючи мелодії і ритми ..., намагаючись хоч якось догодити, поки не дійшли до «Комендант Че Гевара», ми сказали ОК - це було просто здорово, я б сказав «Зе Бест». Закінчивши вечерю в піднесеному настрої я в барі взяв вазочку з льодом так би мовити продовжити в номері, але до мене підійшов бармен і як перевів мій друг сказав, що він принесе сам, при цьому один попросив собі склянку молока (так він лікував виразку), якого було наше здивування, коли через хвилину після нашого приходу в номер з'явився офіціант з 10 літровим відром льоду і 3-х літрової пляшкою молока !!!

в загальному готель JW Marriott Hotel Dubai 5 - 100 балів з 100.

Гламурний Armani Hotel Dubai 5 *

Armani Hotel Dubai

Далі звичайно потрібно відзначити Armani Hotel Dubai 5 *, що знаходиться в найвищому будинку світу Burj Khalifa. Висота будівлі 828 м, готель ж пропонує розміщення гостям в чудово декорованих номерах. Дизайн всіх номерів розробив сам Джордж Армані, а все дрібниці і фішки зібрані, для відчуття розкоші і витонченості, символізуючи висловлювання «Живи з Армані». В Armani готель Дубай, ви знайдете фешенебельний Армані / Spa, екстравагантний елітний клуб Армані / Prive, бутик Армані / Fiori, магазин Армані / Dolci і Армані / Galleri.

Готель надає в оренду банкетні зали і павільйони, всього на 350 осіб, і VIP салони для переговорів «тет на тет» ділових людей.

Армані готель Дубай - пілотний супер проект корпорації Emaar Properties і фірми Giorgio Armani SPA

Дрібниці типу панорамний вид на супер феєричний музичний фонтан в Дубаї, і хвилинний перехід від готелю Armani Hotel Dubai 5 *, до найбільшого на планеті торговому Молу «Dubai Mall», в розрахунок не беремо.

Химерний Атлантіс Палм

Готель Atlantis The Palm Dubai - східна казка, що стала бувальщиною!

Готель Atlantis The Palm Dubai - східна казка, що стала бувальщиною

Атлантіс

Перешкодити відкриттю цього, чудового і шалено розкішного готелю, ні що не могло.

Просто чумний проект, навіяний міфами про Атлантиду, він воскресає чарівну атмосферу 1001 ночі; чудовий палацовий комплекс з аркою і величезними вежами, прикрашений дивовижними куполами, вишуканими предметами мистецтв, ряд розкішних скульптур і традиційний розпис пов'язана з останніми інженерними досягненнями і досконалою інфраструктурою.

Величезний акваріум з акулами і скатами, обладнаний аквапарк і вишуканий пляж, ось що чекає гостей в цьому готелі, і як бонус відмінна музика і вечерю.

Готель Атлантіс Палм, Дубай (Atlantis The Palm Dubai), мрія навіть для сильних світу цього, він настільки шикарний і рентабельний, що може містити економіку мегаполіса, якщо раптом у них закінчиться нафта.

Релаксуючий Residence & Spa at One & Only Royal Mirage Dubai

Residence & Spa

Ну і на закуску Residence & Spa at One & Only Royal Mirage Dubai розкішний комплекс в східному стилі підкорює своїм шиком, витонченістю інтер'єрів, релаксирующим спокоєм, незважаючи на гучний Дубай.

У готелі свій власний пляж з lounge баром, де в наметах і бунгало гості можуть усамітнитися на м'яких подушках з коктейлем мул келихом вина. Royal Mirage Dubai пропонує кілька ресторанів з європейською та азіатською кухнею, не дешево, але дуже вишукано. Незважаючи на велику завантаженість готелю, відчуття острівної відокремленості не залишає гостей готелю. Персонал дивно ненав'язливий і попереджувальний, постійно піклується, і в той же час не «муляє» очі. Готель оцінять любителі відокремленості в поєднанні з максимальним комфортом, любительки і любителі SPA гідно оцінять ексклюзивні авторські SPA процедури і програми релаксації.

Ми злегка підняли завісу над арабським дивом розповівши трохи лише про п'ять найкращих готелях Дубая!

Обираю готель я так; після покупки авіаквитків в Дубай і назад,

спочатку в букінгу вибираю кілька готелів на потрібні дати, з максимальним рейтингом на основі відгуків гостей і моєму бюджету. Переглядаю опис, читаю відгуки, умови проживання та бронювання, на букінгу дуже адекватний опис практично завжди на 100% збігається з реальністю. Потім поруч відкриваю сторінку hotellook і порівнюю ці ж готелі на ті ж дати, іноді виходить істотно заощадити. Ну, а головне ви для себе впевнені що купили номер за найнижчу ціну.

Розкішний відпочинок чекає на Вас в кращих готелях Дубая,

до нових зустрічей ваш D & H!

Новости