Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Росія

  1. Щоб побачити і пізнати нашу країну, не вистачить і десяти років - так різноманітно і цікаво можна тут...
  2. Відпочинок в Росії не дуже витратний, він коштує значно менше, ніж поїздка в Європу, наприклад. Не...

3CuzyHPYGq7uBWpGG0VLvPJhSWtX5QVtJ% 2BTzTv5kyi0% 3D

Ви коли-небудь помічали, як прекрасна наша країна?

Величезні простори, високі гори, глибокі і чисті озера і повноводні ріки. Величні давньоруські храми з таємничими ликами святих і героїв, розкішні палаци і садиби, народжені генієм архітекторів і любов'ю до розкоші російських дворян, історичні пам'ятники, що зберігають дихання подій, які змінили світ.

Все це про Росію.

Щоб побачити і пізнати нашу країну, не вистачить і десяти років - так різноманітно і цікаво можна тут відпочити, набратися сил, отримати нові враження і залишити яскраві і цікаві спогади.

У чому переваги відпочинку в Росії?

У Росії є все для самих різних видів туризму.

Судіть самі:

Безліч місць з багатою історією і чудовими архітектурними пам'ятками чекає любителів екскурсійного туризму. Краси Північної Пальміри - Петербурга і давньоруські собори Золотого Кільця, визнані об'єктами всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, літературні музеї-садиби: Михайлівське, Мелехово, Шахматова, чудові художні музеї з Ермітажем на чолі, одним з найкращих зібрань в світі, Мамаїв курган, Бородінська панорама і музей Курської битви - розповідають про багату історію країни, її світлих і темних сторонах, про культуру і пам'яті.

Природні краси Росії відомі у всьому світі, і нам є чим пишатися. Потрібно хоч раз в житті побачити Байкал і гейзери Камчатки, проплисти на теплоході по Волзі, яка заслужила у російських тепле назву «матінка», бо годувала і захищала річка в усі часи свій народ, відпочити душею серед вікових сосен Карелії і Селігеру, відвідати дивовижну Кунгурской крижану печеру.

Пляжний відпочинок в Росії не тільки можливий, а просто обов'язковий! Курорти Чорноморського узбережжя Кавказу, від самих невеликих до розкішного Сочі чекають своїх гостей, гостинно відкриваючи двері пансіонатів і готелів. Чарівний Крим з різноманітністю природи і культури і ласкавим морем пропонує провести у себе дні відпустки, обіцяючи багато тепла, сонця і привітності, фрукти і приголомшливе кримське вино.

Туристи, які все на світі видам відпочинку віддають перевагу відпочинку активний, знайдуть в Росії швидкі гірські річки для сплаву, наприклад, на гірському Уралі, або прекрасні гірськолижні курорти в Приельбруссі, Домбай або Гірському Алтаї.

Багатство природи Росії і його можливості для лікування використовуються в повній мірі: багато в нашій країні санаторіїв і пансіонатів, готових запропонувати не тільки лікування, але і повноцінний відпочинок серед ландшафтів і пейзажів, які лікують тіло і душу. Майже в кожному регіоні є такий лікувальний заклад, що славиться на всю країну.

І ще.

Відпочинок в Росії не дуже витратний, він коштує значно менше, ніж поїздка в Європу, наприклад. Не дуже висока якість сервісу в Росії - це міф, який вже давно перестав бути актуальним.

Абсолютно кожен готель, пансіонат і санаторій, борючись за клієнта і його повноцінний відпочинок, день у день покращує якість обслуговування, а знайти місце, щоб провести свою відпустку на будь-який смак і гаманець, - зовсім не проблема.

Нарешті, дуже важлива перевага відпочинку в Росії з Волгограда - можливість поїхати куди-небудь за все на пару днів, і за ці дні відпочити так, як не відпочинеш на самому крутому і модному курорті в Європі і Азії.

Шукайте тури по Росії? Телефонуйте прямо зараз (8442) 23-11-91, 33-65-78

У чому переваги відпочинку в Росії?
Шукайте тури по Росії?

Новости