Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поїзд Волгоград - Євпаторія: розклад, маршрут і вартість квитків

Знаменитий туристичне місто Євпаторія перебувати в західній частині Кримської Республіки. Для того щоб дістатися до курортного міста, необхідно перш за все запастися знаннями.

Місто стрімко розвивається, будь-який турист, щоб потрапити в Євпаторію може скористатися найрізноманітнішим транспортом: літаком, машиною, поромом або потягом. Все залежить, перш за все, від вашого фінансового стану, а також індивідуальних переваг.

На машині можна дістатися без особливих труднощів, досить щоб ваш маршрут проходив по трасі Волгоград - Сімферополь - Євпаторія. По такій дорозі дістатися буде не важко, але на даний момент проїхати в Україну на своїй машині досить складно.

Аеропорт, який існує в Євпаторії, на даний момент приймає виключно вантажні літаки та приватні лайнери. Ви можете купити квитки на літак і дістатися до аеропорту в Сімферополі, а потім сісти на автобус. Автобус всього за пару годин доставить вас до Євпаторії. Такий варіант буде звичайно дорожче, але доберетеся ви до кримського міста значно швидше.

Місто знаходиться поруч з Чорним морем, тому ви з легкістю можете переправитися на поромі до міста, якщо ви перебуваєте, наприклад, в Тирасполі. А ось що робити, якщо на поромі дістатися не виходить, а ви проживаєте на території Російської Федерації? У такому випадку варто розібрати питання, як проїхати до Євпаторії на поїзді.

Маршрут прямування поїзда Волгоград - Євпаторія:

Купівля квитка на поїзд.

Придбати квитки на поїзд до Євпаторії можна в касі будь-якого залізничного вокзалу. Досить пред'явити свої документи, паспорт або студентський квиток. Вам також необхідно повідомити певну дату, коли ви хочете поїхати до кримського міста. Касир зобов'язаний видати вам квиток, а також почекати поки ви перевірите, чи правильно вказані ваші паспортні дані.

Касир зобов'язаний видати вам квиток, а також почекати поки ви перевірите, чи правильно вказані ваші паспортні дані

Ви також можете купити квитки онлайн, використовуючи свої електронні гроші: банківську карту, вебмані, яндекс гаманець та інше. Як оплачувати покупку квитка на потяг залежить виключно від вас.

Маршрути до Євпаторії.

1. Волгоград - Євпаторія
Проїзд на поїзді з Волгограда в Євпаторію триває - 30 годин. Звичайно, якщо ви економите свій час, варто вибрати проїзд на літаку, але не завжди є такі засоби, щоб оплатити квиток на літак. На щастя, до міста в Криму можна дістатися і на поїзді.

Не дивлячись на те, що проїзд займає більше доби, все ж їхати з Волгограда в Євпаторію зовсім не складно. Поїзд виїжджає з Волгограда о 7:50, що дуже зручно за часом. Прибуття поїзда в курортне місто Євпаторія о 13:27 наступного дня.

2. Інші міста Росії.

Пам'ятайте, що який би маршрут ви не вибрали, варто заздалегідь подивитися в інтернеті ситуацію на сьогоднішній день. Ситуація в країні швидко змінюється і потяги можуть бути скасовані у зв'язку з політичними подіями. Готуйтеся до поїздки заздалегідь, і проїзд не доставить вам ніяких зайвих труднощів!

PS Нам завжди цікаві ваші коментарі з приводу даної статті. Куди поїхати, як дістатися, де краще купити квитки? Реєстрація не потрібна, можна просто написати коментар, модератор опублікує. Форма нижче. Ну або можна писати на наш форум http://www.rupoezd.ru/forum/

А ось що робити, якщо на поромі дістатися не виходить, а ви проживаєте на території Російської Федерації?
Куди поїхати, як дістатися, де краще купити квитки?

Новости