Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пішохідні екскурсії і цікава Барселона

Для тих, хто хоче відправитися в подорож, варто розглянути такий місто як Барселона Для тих, хто хоче відправитися в подорож, варто розглянути такий місто як Барселона. Він відомий абсолютно всім і налічує в собі величезну кількість різних пам'яток і просто красивих місць. Це місто популярний у туристів і у самих жителів Іспанії.

І, незважаючи на те, в перший раз ви приїхали або вже в п'ятий, все одно можна знайти маршрут екскурсії, який дозволить поглянути на місто трохи з іншого боку.

Тут можна вибрати цікаві маршрути для новачків, щось дивовижне для досвідчених туристів, вечірні програми, гастрономічні тури, а також програми для дітей. Якщо ви хочете замовити пішохідні екскурсії в Барселоні , То зможете подивитися абсолютно все.

Що з приводу оглядових екскурсій?

Зараз існує величезна кількість оглядових маршрутів з різних специфіка. Це дозволить ознайомити туристів з містом вперше. Можна не поспішаючи прогулятися по центру, вибрати програму на автобусі, в яких ви зможете переглянути найпопулярніші пам'ятки. Одним з нових маршрутів є велопрогулянка. Все це дозволить оглянути архітектуру Антоніо Гауді, собор Саграда Фамілія, парк Гуель, а також Готичний Квартал.

Можна завершити прогулянку відвідуванням оглядового майданчика в Барселоні. Для цього варто піднятися на гору Тибидабо, де є парк розваг. Можна піднятися на гору Монтжуик і вивчити всі пам'ятки. Але для цього найкраще запланувати окремий день.

Якою є цінова політика?

Коли ви вибираєте екскурсійну програму, то потрібно звернути увагу на те, що всі ціни вказані в євро. Це діюча валюта в країні. Найдешевшими будуть оглядові екскурсії, якщо ви замовляєте їх для групи. Вони тривають 2-3 години.

Індивідуальний супровід буде також розраховуватися по годинах, але залежить від усіх пропонованих послуг і програми.

Які екскурсії можна замовити з Барселони?

Перед туристами тут відкриваються не тільки екскурсійні тури по місту, а й індивідуальні програми в Жірону, Фігерас, Коста-Брава, Мадрид, Валенсію. Там також можна переглянути всі діючі пам'ятки, побувати в музеях, а також просто пройтися по тому чи іншому місту. Можна спланувати подорож навіть в Париж.

За вартістю найкраще дізнаватися вже на місці. Не потрібно приїжджати туди і просто сидіти на місці. Краще провести час з користю для себе і свого кругозору.

Що з приводу оглядових екскурсій?
Якою є цінова політика?
Які екскурсії можна замовити з Барселони?

Новости