Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Київ-Кіровоград»: Інтерсіті або електричка?

20.10.2016 12:17

2016 12:17

Тривалість часу в дорозі становить фактично стільки ж, скільки і на звичайному поїзді - трохи більше 5 годин. А це навіть довше, ніж на деяких автобусних рейсах, враховуючи жахливий стан черкаських доріг ...

Згідно заявленому розкладом, з залізничного вокзалу Кіровограда «Інтерсіті» буде відправлятися о 23:59 і прибуватиме до столиці о 5:07. Для порівняння звичайний, не швидкісний поїзд виїжджає о 23:15 і привозить до Києва в 5:17.

Наприклад можна навести й інші маршрути. Той же «Інтерсіті» Київ-Суми, де відстань, як і у столиці з нашим містом - близько 300 кілометрів, час шляху складає всього три з половиною години. Аналогічно можна провести паралель з маршрутом «Київ-Полтава». Кілометраж фактично такий же, а тривалість поїздки на дві години менше - 3:07.

Або взяти Київ-Харків. Незважаючи на те, що відстань майже на 200 кілометрів довший, пасажирів доставляють швидше - за 4 години 25 хвилин.

У прес-службі «Укрзалізниці» повільність майбутнього кіровоградського «Інтерсіті» пояснюють множинними зупинками поїзда по шляху в столицю і все ж називають його «швидкісним».

«Швидкість швидкісного поїзда« Інтерсіті »в середньому становить 160 кілометрів на годину. Однак даний маршрут включає в себе безліч зупинок поїзда. Саме тому час перебування в дорозі буде 5 годин і 8 хвилин », - прокоментували Центру в прес-службі відомства.

Зокрема, передбачаються зупинки на станції ім. Тараса Шевченка (місто Сміла) і в Знам'янці.

Щодо розкладу «Інтерсіті» зі столиці в обласний центр, анонсується наступний графік. З Києва поїзд відправлятиметься о 17:50 і прибуватиме до Кіровограда 22:50. Ті ж 5 годин в дорозі ...

Схожі новини

← Назад

Новости