Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бюджет поїздки: скільки потрібно грошей в Мілані в 2019 році?

  1. Скільки коштує громадський транспорт?
  2. Скільки коштує таксі?
  3. Скільки коштують сувеніри?
  4. Музеї Мілана
  5. Коли приїжджати в Мілан?

45 € - мінімальний бюджет на день в Мілані 🇮🇹. Цього вистачить на непоганий бюджетний хостел, дві поїздки на громадському транспорті і їжу (сума дорівнює двом обідів в недорогих кафе).

Дана сума не враховує вартість перельоту і страховки. Квиток туди-назад з Москви можна знайти за 7-9 тис. Рублів . Трохи дешевше під час розпродажів (підпишіться на телеграм-канал @samokatus , Щоб не пропустити їх).

Страховку можна підібрати на сервісах Cherehapa або Порівняй , Ціни починаються від 1 € в день.

Актуальний курс євро : 1 EUR = 71.2 RUB

Ще більше міст - Бюджет поїздки: рейтинг найдешевших міст світу (вже більше 180) .

Якщо ви прибули до аеропорту Мальпенса до дістатися до міста за допомогою таких дій:

  • Автобус. Рейси здійснюють кілька компаній, вибрати відповідну можна на Сайті самого аеропорту. наприклад, Malpensa Shuttle : 10 € за квиток в одну сторону, 16 € - туди-назад (під час акцій 8 € і 14 €). Час в дорозі близько години. Квиток можна купити в будівлі аеропорту, відразу вийшовши з митного контролю в Терміналі 1.
  • Поїзд Malpensa Express. Квиток коштує 13 €, доїхати можна за годину.
  • Таксі. На сайті аеропорту є список компаній з телефонами. Поїздка в центр міста обійдеться приблизно в 80 €.
  • Індивідуальний трансфер (вартість від 89 €) можна замовити на KiwiTaxi і Intui.Travel .

Якщо ви прилетіли в аеропорт Лінате, то можна скористатися:

  • автобусом Air Bus . Квиток коштує 5 € в одну сторону, 9 € - туди-назад. Час в дорозі 25 хвилин. Ще дешевше (1,5 €) можна дістатися, якщо скористатися міським автобусом №73.
  • Таксі. Поїздка до центру коштуватиме близько 45 €.
  • Індивідуальним трансфером (від 42 €). Його можна замовити на Kiwi Taxi і Intui.Travel .

Прилетівши в аеропорт Orio al Serio в місті Бергамо, до Мілана можна дістатися:

  • Автобусом до Milano Centrale (центральний залізничний вокзал). Ціни на автобус починаються у Оria Shuttle oт 4 €, квиток на Terravision коштує 5 €.
  • Таксі. До центру Мілана можна доїхати приблизно за 85 €.
  • Трансфером (вартість від 87 €). Поїздку можна замовити на Kiwi Taxi і Intui.Travel .

Скільки коштує громадський транспорт?

У Мілані єдині тарифи на поїздки різними видами транспорту (автобус, трамвай, метро). Ціни на проїзд в межах внутрішньої міської межі наступні:

  • Одна поїздка: 1,5 €. Діє протягом 90 хвилин, можна пересідати, але в метро можна увійти тільки 1 раз.
  • Вечірній квиток: 3 €. Необмежену кількість поїздок з 20:00.
  • Квиток на 24 години: 4,5 €, на 48 годин: 8,25 €.

Автобусний вокзал (Rho Fiera Milano) розташований поза зазначеної зони. Одна поїздка обійдеться в 2,5 €, а денний проїзний в 7 €.

Скільки коштує таксі?

В середньому, посадка в міланське таксі буде коштує 5 €, ціна за кілометр складе приблизно 2 €. Вночі, у вихідні та свята вийде дорожче. Тарифи на Uber трохи дешевше.

Готелі: У віддалених районах можна знайти двомісний номер в гостьовому будинку від 35 € і вище. Ціни на номери в готелі в центральних районах починаються від 55 €.

Апартаменти типу "ліжко та сніданок" - вигідна в Мілані. Ось в цих апартаментах номер коштує від 50. Оцінка 9.4, сніданок включений (гості оцінили сніданок на 9.7).

Хостели: ціна в міланських хостелах залежить від рейтингу і відгуків. При бажанні можна знайти місце в загальному номері за 7-10 €, але після читання відгуків бажання пропадає. Пристойні варіанти починаються від 18 €, а вже за хороший хостел з відмінними відгуками в Мілані доведеться заплатити близько 30 € за місце в дормі навіть не в сезон.

Hostel Colours - один з дорогих варіантів. 26 € за місце, зате близько до центру і з сніданком.

Порада: порівнюйте ціни на готелі в метапоіскових системах Hotelscombined (він же RoomGuru) і Hotellook . Там ціни часто дешевше, ніж просто на букінгу .

AirBnb: В околицях центрального вокзалу можна зняти квартиру за 40-50 €, хороша кімната буде коштувати 25-30 €.

Якщо у вас немає облікового запису AirBnb, ви можете отримати 36 € на перше бронювання, зареєструвавшись по цьому посиланню .

Таким чином, гарне бюджетне житло в Мілані обійдеться вам в 20-25 € за ніч на людину.

Cамое вигідну пропозицію на мобільний інтерент у TIM : 4 GB за 10 €.

Спосіб заощадити на зв'язку - замовити ще в Росії сім-карту для мандрівників DrimSim . Чим нам подобається Drimsim:

  • дешевий інтернет. ~ 10 € за 1 гб в багатьох країнах світу (виняток - редкопосещаемие туристами країни третього світу, докладний список цін )
  • сімка буде працювати вже в літаку: можна відразу ж замовити таксі або написати хосту.
  • тарифікація йде по мегабайтам, тобто за 100 мб ви віддасте ~ 1 €. Якщо ви їдете в країну з недорогим інтернетом більше ніж на 3-4 дні, варто купувати місцеву сімку, якщо менше, то варто придивитися до тревел-симке.

Доставка карти коштує 10 €, а оформивши її по цим посиланням ви отримаєте 7 € на рахунок в подарунок. Мінімальна сума поповнення Дрімс 25 €. Врахуйте цей момент.

  • Обід в недорогому кафе: 12 €
  • Фаст-фуд: шматок піци 2 €, панцеротті 3 €, кебаб 4 €
  • Напої: чашка капучіно 2 €, келих пива 4 €

Продукти в супермаркетах дорожче приблизно в два рази. Особливо це стосується фруктів, хліба та м'яса. На рівні московських ціна на деякі овочі, а дешевше в супермаркетах Мілана тільки вино.

У Мілані проводитися кілька безкоштовних турів: Milan Free Tour , Frog Walking Tour і Walkabout . Якщо ви готові заплатити за цікаву екскурсію, то російськомовні варіанти можна знайти на сайтах WeAtlas , Tripster і Sputnik8 .

Ось кілька найпопулярніших екскурсій від Супутника:

У автобуса Hop-on Hop-off в Мілані 3 лінії, квиток на 24 години коштує 22 €, а на 48 годин - 25 €. У Мілані є навіть трамвай Hop-on Hop-off . Квиток на 24 години на основну коштує 15 €.

Milano Card на 24 години коштує 7 €, вона включає безкоштовний проїзд на громадському транспорті і знижки в ресторанах, готелях і музеях. Є також Milano Pass , Який передбачає безкоштовний вхід в основні музеї, знижки. Milano Pass діє 48 годин і доступний в трьох варіантах: з автобусом Hop-on Hop-off (69 €), безкоштовним громадським транспортом (69 €), і з тим, і з іншим (79 €).

Скільки коштують сувеніри?

У сувенірних крамницях в центрі Мілана ціни приблизно такі: листівки 1,5 €, магніти 3 €, моделі пам'ятників від 5 €.

Музеї Мілана

Вхідний квиток в кафедральний собор Дуомо коштує 3 €, піднятися на терасу - 9 € пішки, 13 € на ліфті. Ціна на вхідні квитки в міланські музеї - 5-10 €. В деякі музеї безкоштовний вхід за годину-дві до закриття або в певні дні.

Ціни в кафе і ресторанах вище на 63%, продукти і транспорт дорожче в два рази. Детальніше на numbeo.com .

com

Коли приїжджати в Мілан?

Цікаво приїжджати в Мілан в грудні - місто не тільки прикрашений до Різдва, але також святкує день свого покровителя Св. Амвросія (7 грудня). У лютому-березні в Мілані проходить Амвросіанські карнавал.

В Мілан краще не приїжджати в пік туристичного сезону, а також в період розпродажів. У цей час неможливо толком гуляти центральними вулицями, витримати чергу в Дуомо і знайти пристойне житло.

Отже, мінімум:

  • 18-25 € на житло
  • 3-4,5 € на транспорт
  • 24 € на їжу
  • Телеграм-канал @samokatus - головний телеграм-канал з усіма акціями та розпродажами авіакомпаній, палаючими турами, промокодом, знижками і всім іншим.
  • Кращі банківські карти для мандрівників:
    • Кредитна: Tinkoff All Airlines - краща банківська карта для мандрівників (середній кешбек по всіх витрат ~ 4%). Отримайте бонус в 3 000 миль при оформленні за посиланням .
    • дебетова: відкриття Travel - кращий спосіб безлімітний доступ в бізнес-зали з Priority Pass (оформляйте відразу тариф "Преміум", там прості хв. Вимогами).
  • розповідаємо " Як отримати 10 євро від GoEuro (тепер Omio) " . Їх можна витратити на будь-яку покупку: авіа, поїзди, автобуси і. Т.д.
  • Посилання на повернення Booking на 1 000 р. за бронювання готелю (Діє для старих акаунтів). Потрібно заброніть готель на суму від 2 000 грн. і отримаєте назад на картку 1 000 р.
  • Drimsim - сімка для подорожей. 💥 Отримайте 7 євро в подарунок на моб. інтернет в поїздці.
  • Бот Aviasales для месенджерів - в Телеграма, Вайбере, FB Messenger і Slack можна налаштувати бота для пошуку аномально дешевих цін. Зручна настройка через моб. версію браузера і пуші прямо в телеграм. Можна вибрати напрямок "куди завгодно", або щось конкретне і встановити розмір знижки (наприклад, 40% від середньої ціни). Коротше, вогонь бот - краще email-підписки в 100 разів.

Авіаквитки Москва - Мілан:

У нашому проекті ми описуємо "Бюджети поїздок". Уже готове більше 180 міст (Європа, більша частина Азії, почали Америку і Африку). Якщо ви хочете допомогти нам у цій нелегкій справі, то можете заповнити невелику форму з питаннями по тому місту, який ви добре знаєте.

А якщо ми допомогли вам заощадити або знайти щось цікаве, то будемо раді, якщо ви поддержете наш проект:

Стаття постійно оновлюється.

Скільки коштує громадський транспорт?
Скільки коштує таксі?
Скільки коштують сувеніри?
Скільки коштує громадський транспорт?
Скільки коштує таксі?
Скільки коштують сувеніри?
Коли приїжджати в Мілан?

Новости