Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турагентство Coral Travel в Мінську: подорож до мрії

  1. Історія успіху
  2. Аси туризму
  3. Ми поряд
  4. Як нас знайти?

Чи складно відправитися в подорож? Ні, особливо - якщо воно почнеться з приємного бронювання туру. Яке можливо в новому затишному офісі турагентства Coral Travel в Мінську , Розташованому в самому центрі міста. Цей великий міжнародний туроператор вийшов на ринок Білорусі, і вже сьогодні його успіхи очевидні.

Історія успіху

Історія успіху

Coral Travel - це найбільший туроператор, що входить в міжнародний холдинг OTI. На сьогоднішній день компанія організовує тури в кілька десятків країн від популярних Туреччині та Іспанії до екзотичних Танзанії і Мальдів. Coral Travel має розгалужену мережу турагентств в Росії і Україні, а в РФ це - впевнений лідер за кількістю напрямків і обсягом наданих туристичних послуг. Також певною перевагою туроператора є наявність готельної мережі в Єгипті і Туреччині і туроператорів з роздрібною мережею в Польщі і Німеччині.

Також певною перевагою туроператора є наявність готельної мережі в Єгипті і Туреччині і туроператорів з роздрібною мережею в Польщі і Німеччині

Крім того, в той же холдинг входить авіакомпанія «Royal Flight», маршрутна мережа якої охоплює 42 російських міста, як Москва, Санкт-Петербург, Красноярськ, Новосибірськ, Владивосток та інших. Ключові напрямки (9 країн) - це курортні регіони ОАЕ, Індії, Іспанії, Греції, Таїланду, В'єтнаму, Марокко, Тунісу та Австрії. З російської столиці, наприклад, можна відправитися на відпочинок в Гоа, Анталію, Бодрум, Барселону, Дубай, Пхукет, Родос, Крит в Макао і Енфіда.

Аси туризму

Аси туризму

Приємно, коли фахівець з туризму виявляється не просто професіоналом, а й уважним, душевною людиною. Компанія Coral Travel висуває високі вимоги до якості обслуговування, і тому кожен співробітник має першокласними знаннями в сфері туризму, регулярно підвищує свою кваліфікацію і щодня розвиває практичні навички. Саме такими є менеджери турагентства Coral Travel на проспекті Незалежності. А тепле, трепетне ставлення до кожного гостя є невід'ємним принципом роботи кожного менеджера.

Ми поряд

Зручне розташування - важливий фактор при виборі турагентства. Офіс Coral Travel знаходиться в центрі Мінська, між станціями метро «Площа Перемоги» і «Площа Якуба Коласа». Неподалік, в 150 метрах, розташована зупинка громадського транспорту «Козлова».

Як нас знайти?

Адреса: м Мінськ, пр. Незалежності, д. 43


Телефони: +375 (17) 350-20-20, +375 (29) 634-48-34.

Чи плануєте опуск? Вибираєте турагентство? Довірте свій відпочинок професіоналам! Для бронювання туру звертайтесь до нашими фахівцями .
користуйтеся онлайн-підбором турів .

Чи складно відправитися в подорож?
Як нас знайти?
Вибираєте турагентство?

Новости