Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Навколо світу за 107 днів: стартує продаж квитків на круїз 2019 року

The article has been automatically translated into English by Google Translate from Russian and has not been edited. The article has been automatically translated into English by Google Translate from Russian and has not been edited

Фото: depositphotos.com

Cunard Line планує запустити новий кругосвітній круїз з більш ніж 30 зупинками в портах на 6 континентах.

У 107-денну подорож Queen Victoria зможуть брати участь 2014 пасажирів. Круїзний лайнер відпливає 10 січня 2019 року через Саутгемптона, Англія, і повертається в той же порт 27 квітня 2019 року.

Queen Victoria буде слідувати по західному маршруту по всьому світу, який стартує з трансатлантичного плавання до Бермудів і Форт-Лодердейл з зупинками в Карибському басейні і далі - транзитом через Панамський канал в Тихий океан. Звідти корабель попливе вздовж західного узбережжя Мексики в Сан-Франциско, а потім перетне Тихий океан і відправиться на Гаваї, в Самоа, Тонга, Нову Зеландію та Австралію.

фото usatoday.com

Додаткові зупинки заплановані в деяких частинах Азії, включаючи Індонезію, Сінгапур, Малайзію і В'єтнам, а також Шрі-Ланку і Сейшельські острови. Після візитів до Південної Африки і Намібії корабель відправиться на північ до Канарських островів, а потім повернеться в Саутгемптон.

фото usatoday.com

Ночівлі заплановані в Сан-Франциско, Сіднеї, Гонконгу і Кейптауні.

Cunard вперше розробив концепцію навколосвітніх подорожей майже 100 років тому і запропонував безліч поїздок за ці роки.

Cunard вперше розробив концепцію навколосвітніх подорожей майже 100 років тому і запропонував безліч поїздок за ці роки

фото usatoday.com

Бронювання на кругосвітній круїз 2019 року стартує у вівторок, 28 березня. Тариф на повний рейс складе від $ 17 579 з людини при 2-місному розміщенні. Тарифи для пасажирів, які відправляються в плавання з Форт-Лодердейл, стартують від $ 15 799.

фото usatoday.com

Читайте також на ForumDaily:

Що потрібно знати, перш ніж відправитися в круїз

Кращі круїзні лайнери і компанії 2017 року

5 неймовірних круїзних лайнерів-гігантів. фото

Як знайти найвигідніші круїзи в 2017 році

10 секретів, як заощадити під час круїзу

Шановні читачі ForumDaily!

Спасибі, що залишаєтеся з нами і довіряєте! За останні чотири роки ми отримали масу вдячних відгуків від читачів, яким наші матеріали допомогли влаштувати життя після переїзду в США, отримати роботу або освіту, знайти житло або влаштувати дитину в садок. Ми раді, що допомагаємо вам в період імміграції, який може бути досить складним.

Зараз ми хочемо попросити ВАС про підтримку. Якісна журналістика достаточнo витратна. Після різкого скорочення рекламних надходжень від Facebook, наші доходи не покривають витрати на утримання редакції, що ставить під загрозу безперервну роботу сайту. Ми не вводимо платну підписку, як це роблять багато американських ЗМІ, і надаємо доступ до всіх наших матеріалів безкоштовно, оскільки розуміємо, наскільки важливо для російськомовних іммігрантів отримувати перевірену інформацію рідною мовою. $ 5, $ 10, $ 20 - будь-яка сума, якої ви зможете поділитися з нами, допоможе вижити сайту, а значить, ми зможемо і далі надавати корисну інформацію тисячам іммігрантів. Підтримайте якісну журналістику! Ми віримо в силу наших читачів!

Завжди ваш, ForumDaily!

Хочете більше важливих і цікавих новин про життя в США і імміграції в Америку? Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. Вибирайте опцію «Пріоритет в показі» - і читайте нас першими. І не забудьте підписатися на ForumDaily Woman - там вас чекає маса позитивної інформації.

Хочете більше важливих і цікавих новин про життя в США і імміграції в Америку?

Новости