Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 місць які треба відвідати в Хайфі

  1. Бахайские сади
  2. Німецька колонія
  3. Монастир кармелітів «Стелла Маріс»
  4. Печера Іллі пророка
  5. Арабська ринок в Ваді Ніснас
  6. Алея Луї (Луїс променад)
  7. МАДАТЕК - Національний музей науки, технології та космосу
  8. пляжі Хайфи
  9. парк Кармель
  10. Художній музей Хайфи

Хайфa, з її прекрасним розташуванням на березі Середземного моря, це не тільки третє за величиною місто Ізраїлю, але і скарбниця історії з чудовими пам'ятками

Хайфa, з її прекрасним розташуванням на березі Середземного моря, це не тільки третє за величиною місто Ізраїлю, але і скарбниця історії з чудовими пам'ятками!

Слід сказати, що Хайфа не завжди в списку місць які потрібно обов'язково відвідати під час візиту до Ізраїлю, але там дійсно є місця які ви не захочете пропустити ... і якщо ви не впевнені, з чого почати, ми склали список з десяти речей які необхідно побачити в Хайфі, щоб допомогти Вам!

Бахайские сади

Бахайские сади

Вважаються однією з кращих пам'яток на Близькому Сході, Бахайские Сади відвідують понад півмільйона туристів щороку. Являють собою 19 садів в стилі терас, велично розташованих на схилах гори Кармель. Сади переплітаються з покритими гравієм доріжками і звідти відкривається широка панорама на привабливий Хайфській затоку. є безліч щоденних екскурсій в Бахайские сади .

Німецька колонія

Німецька колонія

Ідеально розташована біля підніжжя Бахайських садів, німецька колонія є однією з найпопулярніших районів Хайфи. З історією, висхідній до 1868 це поселення було першим у другій хвилі поселення німців, які були частиною культу тамплієрів. У той час як багато хто з будинків все ще існують, там розташувалося безліч кафе, ресторанів і популярних художніх галерей. На відміну від аналогічних модних, міських районів, німецька колонія унікальна з її обрамленням красивими Бахайські садами з одного боку і моря з іншого.

Монастир кармелітів «Стелла Маріс»

Монастир кармелітів «Стелла Маріс»

Розташований високо над Хайфою, монастир кармелітів Стелла Маріс вважається одним з найстаріших монастирів в світі (1291 г.). Це - головна в світі обитель католицького ордену кармелітів, заснованого на початку ХIII століття ченцями, які прибули на Святу Землю за часів хрестових походів. Історії монастиря довга і складна (Біблія говорить нам, що пророк Ілля боровся з пророками Ваала на горі Кармель), Над входом в будівлю розташований герб кармелітів, де на тлі традиційного щита зображені: гора Кармель з хрестом на вершині, а над ним - рука з мечем патрона і зберігача ордена Іллі-пророка. Приголомшливі види на затоку нижче, просто приголомшливі. До монастиря можна дістатися на канатній дорозі від набережної Бат Галім.

Відкритий щодня, вхід вільний. Годинники: 08: 30-12: 00, 15: 00-18: 00. Адреса - Дерех Стела Маріс, Хайфа, Телефон: 04-8337758. Відвідування в скромній одязі.

Печера Іллі пророка

Ще одна з визначних пам'яток Хайфи, розташована біля підніжжя гори Кармель Печера Іллі пророка. Печера знаходиться всередині красиво прикрашеній, з куполоподібної дахом каплиці, де Ілля пророк (9-е століття до н.е.), як вважають, жив. Вважається, що пророк проповідував багато зі своїх навчань тут, і багато хто з значних подій в його житті відбулися в печері. Тисячі паломників наділяють священними властивостями це святе місце. Ця печера має релігійне значення для євреїв, християн, мусульман та друзів. Телефон: 04-8527430.

Арабська ринок в Ваді Ніснас

Він розташований недалеко від німецької колонії, серед "Ваді", старого арабського кварталу Хайфи, як його ласкаво називають місцеві жителі. Цей арабський квартал характерний своєю оригінальною архітектурою, з вузькими вуличками і старими кам'яницями, оточуючими цей екзотичний східний ринок. Особливо популярною місцевою визначною пам'яткою є стенди фалафель, чиї аромати розносяться в повітрі. Ринок повний кіосків, що пропонують вироби єврейських і арабських ремісників і пропонують прекрасну можливість поторгуватися.

Алея Луї (Луїс променад)

Алея Луї (Луїс променад)

Алея Луї - одне з найкрасивіших місць Хайфи. У порівнянні з багатою історією Хайфи, алея Луї є нововведенням, але вже отримала заслужене прізвисько "Балкон Країни". Побудована в 1992 році, ця 400-метрова алея, пропонує своїм гостям можливість насолодитися шматочком природи. Пишні газони і середземноморські дерева перемежовуються альтанками і лавками, ідеально надають можливість помилуватися мальовничими краєвидами на затоку, в той час як солоний морський бриз рятує від високої температури дня.

МАДАТЕК - Національний музей науки, технології та космосу

МАДАТЕК - Національний музей науки, технології та космосу

Музей МАДАТЕК знаходиться чудовому історичній будівлі Техніона, побудованому на початку 20-го століття. Музей надає відвідувачам можливість ближче пізнати і познайомитися з принципами науки і технології на яких заснована життя сучасної людини на сотнях інтерактивних дисплеїв, В музеї понад 600 експонатів, які відвідувачі можуть привести в дію, для того щоб на наочних прикладах, в процесі гри, краще зрозуміти різні наукові явища. Наприклад: як утворюється звукова хвиля, що таке магніт, чому ми розрізняємо кольори, як працює електродвигун, як здійснюється передача і т.д.

У музеї Круглий рік проводяться відмінні виставки, які підходять для всієї родини. Телефон: 04-8614444. Офіційний сайт музею .

пляжі Хайфи

З чудово блискучим ділянкою Середземного моря на порозі Хайфи (розташований на південному в'їзді до Хайфи), приморські прогулянки є обов'язковим для будь-якого користувача в області. Хайфа неймовірно багата чистими пляжами які тягнуться до станції фунікулера. На пляжах вздовж набережної знаходяться різноманітні місця розваг для всієї родини, музика і танці, кафе, паби, ресторани, ігрові майданчики та басейни для самих маленьких. Двома кращими пляжами вважаються пляж Дадо - популярне місце для виндсерферов і Бат Галім, де є канатна дорога, що веде до монастиря кармелітів «Стелла Маріс».

парк Кармель

Найбільший парк Ізраїлю (84 кв.км) і по-праву вважається найбільшим природним заповідником півночі Ізраїлю. Кожен з відвідувачів може знайти в парку щось для себе: доріжки для велосипедів і джипів, спостережні пункти, звідки відкривається вид на святині і археологічні знахідки. У парку можна побачити безліч екзотичних рослин. Невід'ємною частиною заповідника є пейзажний парк "Маленька Швейцарія", який отримав свою назву через ландшафту, що нагадує природу цієї європейської країни, а також "Хай-бар Кармель", в якому в великих вольєрах вирощують диких тварин. Важко знайти час, щоб просто посидіти серед зелені. Парк Кармель ідеально підходить для пікніка. Телефон: 04-8228983.

Художній музей Хайфи

Художній музей Хайфи

Межує з Ваді Ніснас, Хайфській художній музей є одним з найбільших в Ізраіле.Он був заснований в 1951 році з нагоди великої виставки в честь Марка Шагала. В даний час вважається одним з трьох найбільших художніх музеїв в Святій землі. З акцентуванням на сучасне мистецтво, цей музей пропонує твори як ізраїльських так і міжнародних талантів і відвідування музею - це великий день для шанувальників мистецтва. У музеї пропонуються екскурсії з гідами. Телефон: 04 - 9115991.Адрес: Шабтай Леві, 2


Потрібна місце, щоб залишитися в Xайфе? Тут ви знайдете список всіх готелів в Хайфі .

Related

Новости