Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Судаку на Віллі Міленіум. Вілла Міленіум, Судак. Судак, готель Міленіум. Судак Міленіум. Інфраструктура.

інфраструктура

Інфраструктура вілли надає всі можливості для повноцінного відпочинку в Судаку:   Безкоштовний упорядкований пляж, стоянка на 10 автомобілів Інфраструктура вілли надає всі можливості для повноцінного відпочинку в Судаку:
Безкоштовний упорядкований пляж, стоянка на 10 автомобілів. Відкрита тераса для пікніків на свіжому повітрі, з якої відкривається прекрасний вид на море.
Камінний зал з витонченим мармуровим каміном створений спеціально для спокійного проведення часу в прохолодні вечора. Сауна з можливістю зануритися після парилки в бадьорить, освіжаючий море.
Професійний оздоровчий і лікувальний масаж в затишному будиночку прямо на пляжі - задоволення, від якої важко відмовитися.
Неподалік від пляжу організований прокат катамаранів, скутерів та інші пляжні розваги.
За додаткову плату для Вас будуть організовані кінні прогулянки, поїздки на квадроциклах, морські подорожі на комфортабельному катері з купанням у відкритому морі, риболовлею і полюванням мідій на неглибоких рифах, відвідування Судацької фортеці і Заводу шампанських вин «Новий Світ», різні екскурсії, дайвінг і багато іншого.
У безпосередній близькості від Вила «Міленіум» розташовані один з найкрупніший в Криму аквапарків, більярдна, дитячий парк атракціонів, боулінг, продуктові та сувенірні магазини, ресторани, упорядкований парк військового санаторію з багатовіковими деревами. Якщо ви цінуєте комфортабельний відпочинок в Судаку, Вілла «Міленіум» - це Ваш вибір.

Якщо ви цінуєте комфортабельний відпочинок в Судаку, Вілла «Міленіум» - це Ваш вибір

Новости