Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

СЦВС ім. Ворошилова Сочі - відпочинок на Чорному морі, тури, ціни 2019, відгуки про СЦВС ім. Ворошилова

  1. послуги
  2. Як дістатися

Дізнайтеся спеціальні ціни на проживання в СЦВС ім. Ворошилова на сезон 2016

Шановні відвідувачі, Міська Служба Бронювання дякує Вам за інтерес до нашого сайту. Звертаємо Вашу увагу на те, що більшість популярних об'єктів розміщення на Чорноморському узбережжі розкуповуються туристами вже в березні-квітні-травні. Ми щиро радимо подбати про свій відпочинок заздалегідь, поки є місця і ціни нижчі, ніж будуть в пік сезону. Телефонуйте (495) 788-91-28.
Вдалого Вам відпочинку!

Вдалого Вам відпочинку

Сочинський Центральний Військовий Санаторій (колишній санаторій ім. Ворошилова ») був відкритий в червні 1934 року і спочатку призначався для відпочинку, реабілітації і лікування військовослужбовців та членів їх сімей. Корпуси здравниці буквально оточені величезним субтропічним парком, в якому ростуть лаври, евкаліпти, пальми, бамбук і незліченна кількість різних однорічних і багаторічних квітів. Всі рослини посаджені так, щоб відпочиваючі отримували рятівну тінь і прохолоду спекотним літом і якомога більше світла і сонця взимку. Одночасно із зведенням корпусів санаторію був побудований фунікулер, який доставляє відпочиваючих на пляж, який знаходиться в 150 метрах від житлових корпусів. За створення проекту СЦВС ім. Ворошилова радянський архітектор Мирон Мержанов отримав Гран-Прі на Паризькій виставці 1937 року.
В даний час Сочинський Центральний Військовий Санаторій являтся прекрасним місцем відпочинку для всіх бажаючих. Тут кожен відпочивальник знайде собі цікаве заняття і розвага. У СЦВС організовуються різні тематичні вечори, танці, концерти, показ фільмів, працюють бібліотека, більярдний зал, сауна. До послуг курортників, що вважають за краще підтримувати своє тіло у формі, в санаторії є тренажерний зал, басейн, різні спортивні майданчики. На території СЦВС ім. Ворошилова є екскурсійне бюро, яке пропонує цікаві екскурсії по околицях Сочі і відомим мальовничим районам Абхазії. Зрозуміло, в санаторії є можливість не тільки для відпочинку та розваг, а й для оздоровлення. Лікувально-діагностична база СЦВС дозволяє проводити необхідні обстеження і санаторно-курортне лікування на сучасному рівні. Основний лікувальний профіль санаторію - лікування захворювань шкіри, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної, нервової, кістково-м'язової систем, опорно-рухового апарату, ендокринних, гінекологічних та урологічних захворювань. Крім відвідування медичного центру санаторію, у відпочиваючих є можливість лікуватися в загальнокурортному бальнеологічному об'єднанні "Мацеста".

послуги

  • тенісні корти
  • спортмайданчики
  • тренажерний зал і зал для занять ЛФК
  • закритий басейн з прісною водою
  • сауна
  • кіноконцертний зал
  • бібліотека
  • більярдний зал
  • відділення МТС
  • прокат
  • екскурсії
  • медичний центр

Адреса

Краснодарський край, м Сочі, Курортний проспект, 94

Як дістатися

  • Літаком: до Адлера, далі - автобусами № 4, 4а, 84 до зупинки «Центральний військовий санаторій»
  • Потягом: до ж / д вокзалу м Сочі, далі - на автобусі № 1 до зупинки «Центральний військовий санаторій».
  • Василь !, 20.08.2010 20:39:47

    Ирина! Дякую за фото.Но краще б їх не відеть.Хочется залишити в пам'яті хорошее.Есть надія, що у нового господаря санаторію, коли він купить його зруйнований за бесценнок, в фонтані буде вода і він засяє в подсветке.Жаль тільки, що ми можемо цього не побачити!

    Світлана, 12.04.2010 10:51:04

    Вибачте а Ви?! В інших санаторіях значить немає пристойних людей !!!

    Олена, 23.06.2010 13:47:58

    Добридень! Ми всією сім'єю (я, чоловік і донька 5 років) збираємося приїхати в санаторій в серпні. Ми налаштовані дуже позитивно. Я маю хорошими відгуками людей, які в цьому санаторії побували. Я вважаю що не потрібно налаштовуватися на погане, хто хоче проблем і негативу, він їх всюди знайде.

    Василь, 17.08.2010 21:11:52

    Світлана! Нікого не обманивал.Напісал як било.Может стало гірше? У мене вийшло 65 тисяч за 14 дней.Нормально Світу?

    Ірина, 13.04.2010 10:04:08

    Ізвінте, що вклинилася в ваш діалог, але тепле людське спілкування це ж теж запорука повноцінного відпочинку і поправки здоров'я. Чи я не маю рації? Може варто поки не пізно змінити путівку?

    Подивитися усі відгуки про СЦВС ім. Ворошилова, Сочі →

    Вибачте а Ви?
    Может стало гірше?
    Нормально Світу?
    Чи я не маю рації?
    Може варто поки не пізно змінити путівку?

    Новости