Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гряде пора відпусток: де організувати відпочинок на чорноморському курорті

  1. Як вибрати пансіонат в Коблево, на що звернути увагу
  2. Залізний Порт

Відпочинок на узбережжі Чорного моря приваблює багатьох. Лазурне мерехтіння хвиль, шелест вітру і шматочок неба далеко, що може бути прекрасніше? Багато хто їде в курортне селище Коблево. Бази відпочинку Коблева різноманітні.

Приватний сектор розташований далеко від моря, тому оселитися можна в пансіонатах, готелях та приватних котеджах. З готелями на будь-який смак можна ознайомитися тут. Мінусом є розташування селища від курортної зони. Коблево знаходиться на трасі, до Одеси не доїжджаємо 50 км. Автостанція теж розташувалася тут. Від селища до чорноморського берега кілька кілометрів. Ясна річ, маршрутні таксі ходять кожні 10 хвилин. Але добиратися з дітьми з величезними сумками буває не зовсім зручно.

Як вибрати пансіонат в Коблево, на що звернути увагу

Кожна людина вибирає відпочинок собі до душі, так і з базами відпочинку. У Коблево різні категорії пансіонатів припускають різну цінову політику. Заможним людям і тим, хто любить відпочивати з комфортом, підійдуть вишукані апартаменти з видом на чорноморське узбережжя. Людям, які цінують, перш за все, сонце, воду і повітря підійдуть номера на другій лінії, приблизно 200 м від пляжу. Або, наприклад, стандартні номери.

Зверніть увагу на базу відпочинку «Блакитна лагуна», вона має в своєму розпорядженні номерами різних категорій. На території готелю знаходяться лавки, мангал, альтанки на березі озера, дитячий майданчик, безкоштовне інтернет з'єднання. Гості залишаються задоволені.

Міні готель «Куба» вмістила в себе номери економ класу. Мінусом такого бюджетного відпочинку є санвузол і загальний душ, розташований на поверсі. Плюсом є зручне місце розташування, всього лише в 30 м від моря.

База відпочинку «Аркадія», має номерний фонд із 6 номерів. Всі вони різних категорій, але обладнані необхідним для відпочинку: меблями, кондиціонером, холодильником, санвузлом. «Аркадія» розташувалася в 100 м від моря. На території готелю є спортивні розваги, безкоштовний WI-FI, кафе, дитячий майданчик.

Залізний Порт

Варто зауважити, що відпочинок в селищі Залізний Порт залишається актуальним вже багато років. У Залізному Порту пансіонати може вибрати кожен відпочивальник собі до душі. Престижним селище залишається вже кілька років, все завдяки сімейному відпочинку, дитячим таборам і молодіжним нічним клубам. У курортному містечку Залізний Порт, пансіонати представлені різними категоріями. Все залежить від уподобань клієнта. Якщо ви цінуєте затишок і комфорт, тоді вам точно в Залізний Порт.

Лазурне мерехтіння хвиль, шелест вітру і шматочок неба далеко, що може бути прекрасніше?

Новости