Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гороскоп онлайн на січень 2017 роки Водолій | БЕЗКОШТОВНІ ОНЛАЙН Ворожіння. Магія. ПЕРЕДБАЧЕННЯ.

Січень 2017 - стане місяцем спокійним і неквапливим

Січень 2017 - стане місяцем спокійним і неквапливим. У вас буде можливість відпочити, забути про справи і зайнятися тим, чим по-справжньому хочеться.

Гороскоп кар'єри і фінансів для знака Водолій на січень 2017 року

У першій декаді місяця в справах настане мертвий сезон. Друга декада також не принесе великих змін в справах, однак після 11 січня можуть прийти неприємні звістки.
В одному випадку вони пов'язані з перевірками, в іншому - з певними труднощами з колегами з інших міст або країн. Втім, непоправного не передбачається, все питання будуть благополучно вирішені в третій декаді січня або в першій декаді лютого.
Третя декада - динамічний час, однак і тут ймовірне виникнення певних проблем, не виключені розбіжності з начальством, що мають давню історію, або розбіжності з партнерами з приводу ведення справ. У цьому плані найбільш складними можуть виявитися останні дні місяця. Втім, тут багато що може залежати від вас, саме ваша наполегливість і навіть деяка нетактовність неминуче призведуть до проблеми. Думайте про те, кому, як і що ви говорите, і проблем вдасться уникнути.

У сфері фінансів все без особливих змін, і доходи, і витрати січні передбачувані і розумні.

Гороскоп любові, відносин, сім'ї для знака Водолій на січень 2017 року

Січень - хороший час для наведення порядку в будинку, сім'ї, стосунках з родичами. У відносинах з кимось із рідні виникнуть проблеми, велика частина яких припаде на другу і третю декади січня. У цьому плані найбільш показові дні 10, 11 січня, коли виникнуть перші проблеми.
Для закоханих особливо вдала перша декада січня, коли відносини будуть пофарбовані пристрастю, свіжістю, несподіваними, але досить цікавими романтичними моментами.
У повітрі віє змінами, радістю, спілкуванням, новими знайомствами. Людям одиноким зірки обіцяють нові цікаві контакти і навіть зустріч з долею. Можлива поїздка, яка зміцнить відносини і дружних подружжя, і закоханих. Люди сімейні можуть багато часу провести з дітьми, в справах яких йде цілком вдала смуга.

Гороскоп здоров'я для знака Водолій на січень 2017 року

У січні ваш енергетичний потенціал невисокий, що буде особливо помітним в дні 10, 11, 12 січня. У ці дні ваш організм буде мати потребу в додатковій підтримці, тому бережіть себе і в усьому знайте міру. У ці ж дні будьте уважнішими за кермом.

© Астролог Таша Умнова, спеціально для сайту inpot.ru Будь-яке копіювання заборонено

На головну сторінку розділу ГОРОСКОПИ

Можливо, Вас також зацікавить:

Новости